Brat moj.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel' ovo tema o Reprezentaciji, Edinu Džeki ili slično? Ili FK Sarajevu i njihovim igračima, upravi, navijačima?
Dal je u mlađim kategorija bio najbolji u generaciji. Nije uzalud dobio poziv za Liverpool.bordopoeta je napisao/la: ↑31 okt 2020, 17:02Potpuno se slažem sa tobom i ja mislim da će on biti naš Messi.PeppermintSA je napisao/la: ↑31 okt 2020, 12:52Vjerujte, odličan je ovo potez. Odličan. Ne znam koliko ste pratili mlađe kategorije, ali zaista pratili i gledali. Dal je izgledao kao Messi. Njega je Mamić molio i kumio da dodje u Dinamo. Dinamo ga je čak vodio po turnirima. Znaci, dodje molba u klub da Dal ide sa Dinamom na neki turnir jer žele da osvoje a on im može pomoći.
Ne znam kako se razvijao u Liverpoolu, ali ako nije potpuno nazadovao, ne da će biti pojačanje nego će biti možda i najveći kapitalac poslijeratni.
Sačuvajte ovaj post.
Na facebook stranici Istorija ex yu fudbala, blokiraju ljude koje napišu da je Pape Sušić bio bolji igrač od Piksija Stojkovića.Mene i trojicu jarana su davno blokirali jer smo to napisali.
Da ne bude da lazem, bit ce postavljena neka slika sa utakmice
I meni je bezze kad o @Red-u ovoliko naglabaju
Upravo to.
Nezz gleda li ko, ali hvatao se za glavu dok su izmjene u toku bile maloprije. Hahahaha