FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2020, 13:09

"Nek te vidim jos jednom da ne ispratis do kraja" cuje se na onom izvjestaju :D
Kosoric ko otac ovim nasim iz odbrane. Fazon "haj jos jednom ako smijes".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 nov 2020, 13:10

LjoZee je napisao/la:
01 nov 2020, 12:56
braco je napisao/la:
01 nov 2020, 12:48
Koliko god mi bilo drago što je Ermin spreman, opet ne mogu 100% reći da on treba početi. Lendrić je ipak uz Mustafu naš najbolji strijelac u prvenstvu sa 5 golova i ima 2 asistencije također. Plus jedini je gore igrač koji ima solidnu brzinu. Lendrić je južnjački mentalitet koji će se 100% naložiti na derbi, a takav je svašta u mogućnosti da uradi. Ovo govorim pod pretpostavkom da će vjerovatno mu Štilić biti partner kao drugi napadač, a Bekrić iza njih dvojice.
Mislis da cemo igrati 4-4-2, romb?
Ne vidim zašto bi promjenili pobjedničku formaciju. Ali sve je nepredvidljivo kod nas, možda i zaigramo 4-2-3-1.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2020, 13:13

Doduse, evo vec dvije zaredom igramo od prve u istoj formaciji. Cuda su, ipak, moguca izgleda. :rol:

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 01 nov 2020, 13:14

Njihova trenutna forma,tj forma pojedinih igraca ce dosta uticati na naš sastav i neka vas ne iznedadi prvih 11 koji ce istrcati.Strucni štab je svaki dan sa igracima i sigurno najbolje znaju ko,šta i koliko ko od njih moze odgovoriti u datom momentu i sigurno ce se prema tome tako i odnositi.Utakmica protiv Radnika ne moze dati sliku pocetnih 11 jer u srijedu ce biti sasvim drugacija tekma protiv puno kvalitetnijeg protivnika sa par vrlo kvalitetnih pojedinaca koji ce se morati neutralisati.Ko ce tom zadatku moci najbolje odgovoriti taj ce i poceti.Na Derbi gledam kao na jednu najvazniju utakmicu sezone,bez obzira kolika bila vaznost ta tri boda i nadam se našoj dobroj utakmici u kojoj necemo izgubiti a pobjeda bi bila melem za našu dušu.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 01 nov 2020, 13:18

Manijakdolopate je napisao/la:
31 okt 2020, 19:32
Volim ja želju ali sigurna dvica se ne propušta
:puke: :puke:

Kakvi sve debili se predstavljaju kao nasi navijaci :damn:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 nov 2020, 13:21

timpramosavePla je napisao/la:
01 nov 2020, 12:26
I da Peljto ce ciniti veoma vazan faktor. Bude li naklonjen domacinu kao sto je sinoc Zrinskom, gdje umjesto faula u napadu svira penal za Zrinski, imat cemo problema.
Kao nas "najbolji" sudija, to sebi ne smije dozvoliti.
Sjecam se onog derbija, "sudija izmasakrirao fudbalere Sarajeva", kako je navlacio. Bakrac dobi crveni za dva "faula", dok su nas mesari Rahmanovic,Tatar,Sabanovic,Stanojevi.. isprebijali i niko crvenog nije dobio. A hladno su duplo vise prekrsajaa napravili. Sudio ovaj isti covjek.
Izvrsiti svaki moguci vid pritiskaa, nek bude bar 55-45 sudjenje na strani domacina.
Nije bio faul u napadu,svirao je cist penal.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 01 nov 2020, 13:27

Ja bih volio vidjeti identican sastav ko jucer

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 01 nov 2020, 13:30

Stvarno se ne zna koji sastav ocekivati. Da li ce poceti sa Bekricem obzirom na formu ili nece. Da li ce ostati pri formaciji 442 ili ce mijenjati na 4231. Da li racuna na Ermina u prvih 11 ili ce poceti Lendric...Hoce li Hajdarevic poceti ili je ipak izgubio mjesto u startnih 11...Moja prognoza
Eric
Blazevic Kosoric Ikic Milicevic
Bojo Alispahic
Veselinovic Stilic Mujezinovic
Lendric
U drugom E.Zec, Bekric, Miletic ili Asim zavisi od rezultata.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2020, 13:34

Pitanje je da za Boju nije puno ovo da krene i u srijedu od prve. Znacajnu minutazu bi imao onda u zadnjih 7 dana, a tek se vratio iz povrede. Ja bih volio kad bi on mogao poceti od prve iskreno, ali ako on vidi da moze i da nema problema nikakvih.

estufi98
Kontakt:

Post Postao/la estufi98 » 01 nov 2020, 13:35

Erić - Stevanović - Ikić - Kosorić - Šehić - Bojo - Meša - Veselinović - Štilić - Zec - Lendrić.

Volio bih vidjeti ovakav sastav protiv pitara
Šehić ima prednost prije Miličevića isključivo radi nešto bolje defanzive.

Drogaljoze
Kontakt:

Post Postao/la Drogaljoze » 01 nov 2020, 13:39

Ima li ovdje kakvih huligana? Sta bi sinoc na Grb2 ganjali se, palili, vristali. Jel bar pao neki šal? :njanjanja:
Željo je religija i život.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 01 nov 2020, 13:48

Drogaljoze je napisao/la:
01 nov 2020, 13:39
Ima li ovdje kakvih huligana? Sta bi sinoc na Grb2 ganjali se, palili, vristali. Jel bar pao neki šal? :njanjanja:
Racunamo li se mi fejs huligani?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 nov 2020, 13:48

Al' kakve Mili ima centaršuteve, nisam bolje vidio od Kvesinog prajma. Kako bi Krpić šiljio glavom golove da je tu :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 nov 2020, 13:49

MrkiMedo je napisao/la:
01 nov 2020, 13:48
Ti si forumski huligan :rol:

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 01 nov 2020, 14:02

estufi98 je napisao/la:
01 nov 2020, 13:35
Erić - Stevanović - Ikić - Kosorić - Šehić - Bojo - Meša - Veselinović - Štilić - Zec - Lendrić.

Volio bih vidjeti ovakav sastav protiv pitara
Šehić ima prednost prije Miličevića isključivo radi nešto bolje defanzive.
Milicevic igrac utakmice bio, ne vjerujem da ce na klupu nakon dobre partije i gola sinoc.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 01 nov 2020, 14:06

LjoZee je napisao/la:
01 nov 2020, 13:49
MrkiMedo je napisao/la:
01 nov 2020, 13:48
Ti si forumski huligan :rol:
Mucki provokator :mrgreen:

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 01 nov 2020, 14:24

elevenblues je napisao/la:
01 nov 2020, 13:00
Sta mislite da li bi ovaj Bradonjic mogao biti rjesenje za nas, gledajuci ove realnije opcije za dovesti on mi se namece kao potencijalno rjesenje za problem koji imamo sa krilnim pozicijama, ima i finu statistiku u PL, a nama realno trebaju mozda i dva solidna krilna igraca za drugi dio sezone, s obzirom na formu Veselog u ovoj trecini sezone, potonulog Subasica i cinjenice same da je Asim vracen u klub a Mustafa najjaca karika, ocito da nam tu zestoko skripi, na ostalim pozicijama se sve nekako slozilo fino ali produkcija krila je mizerna.
Dovest njega, i još nekog crnju brzonogog, imamo realne šanse za titulu, ali zbog stanja u klubu , tesko ce se to desiti, al opet cekamo srijedu da vidimo jesmol' il nismo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 nov 2020, 14:31

Ne treba se zanositi, Sarajevo igra daleko najbolji fudbal u ligi, imaju momentum i sve ide na njihov mlin. Naravno, sad ide floskula da je to derbi, jedna utakmica i da ne pobjeđuje onaj ko je u boljoj formi nego onaj ko ima veću želju i htijenje. Dva posljednja derbija smo mi bili ta ekipa, ali to apsolutno ništa ne znači.

Sarajevo ima niz od osam vezanih pobjeda u ligi, ali fora je što je minimalno sedam bilo rutinski, ni blizu onom nizu prošlih sezona kad su guzovače dobijali skoro svaku utakmicu.

Pored toga, ovo je Vinku prvi derbi, i to može biti neka prednost. Mada bih da sam na njegovom mjestu ovu utakmicu pripremao kao prethodnih osam u prvenstvu, ne bi se mnogo osvrtao na to što je protivnik Željezničar.

Ono što me ohrabruje je jučerašnja utakmica. Napokon smo djelovali kao ekipa gdje je skoro sve funkcionisalo, i ono najvažnije - vezni red. Stabilno, čvrsto, sitna dodavanja, napokon malo fudbala a ne samo izbij nabij i patnja. Sredina terena je ključna u svakom derbiju, a protiv ovosezonskog Sarajeva je to posebno važno, tu su pakleni i baš ih je teško nadigrati.

Priželjkujem Marinovića koji će kalkulisati, jer njima ni bod nije loš i tu bih vidio našu šansu, gdje bi ga Amar dočekao na volej.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 01 nov 2020, 15:15

Ne treba biti bezobrazan. Umorni smo, nismo kompletni i idemo nikada boljim kitama. Sve osim poraza je za mene sasvim ok.
Željezničar za život cijeli!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 01 nov 2020, 15:48

Zadnjih par godina generalno derbi dobija ekipa koja je u boljem momentumu, mimo ovog zadnjeg kad smo ih uzeli a realno su oni bili u nešto boljem zaletu, iako je činjenica da je Željo igrao bolje nego što su tada bodovi pokazivali, što je možda danas i obrnuto.

Bio bih zadovoljan bodom, pa da se onda ganjamo do kraja jer oni imaju potežak raspored do kraja regularnog dijela, mada nama ni pobjeda neće značiti puno ako se na zimu ne pokušamo pojačati sa dva igrača za prvih 11, jer mi sa ovim rosterom titulu uzeti ne možemo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 7 gostiju.