Sveukupno 300.000 KM sa procentom za igraca koji bi bio cetvrti izbor na poziciji veznog igraca, ne moze se bas reci da smo ga se lahko odrekli. Ovako je ispalo najbolje za njega i za klub, nek' je momku sretno. Nadam se da ce jednog dana zaigrati i u boljim ligama.feniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:59Mustafic koliko ja imam info i mimo golova dobar. I dalje mislim nekako ga se lahko odrekosmo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Amer Dupovac!
-
- Kontakt:
FoSte95 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:13Dundalk odigrao 1:1, a Shamrock trenutno vodi 0:2Samozdravlje je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:05SarajevoForza je napisao/la: ↑01 nov 2020, 20:57Slovan - Nitra 0:1 Mustafić presudio Slovanu u nama bitnoj ligi
Za mustuluka si majkemi. Cudno na posudbi u Nitri iz Slovana. U prvoj ih Slovan opalio 0:5. Isti broj odigranih utakmica kao kod nas.
Lijepo za Mustafica, odigrao svaku minutu u prvenstvu.![]()
![]()
![]()
Ma to je zavrsena prica +15 bodova i -2 utakmice. Napisao sam vec da pratim onu tabelu(24.10.) od benko21, isprovociranu tvojim postom. Hvala vam obojici.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Je li ono Mustafic ili Kurdic (izvini Skoro) odvalio Bilbiji bubreg?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 21:42Ja im necu nista rec ako u sledecoj sedmici uzmu 3 od 6 bodova. 4 od 6 je taman a 6 od 6 je red da i najveci pesimisti najvljuju titulu. Mislim da nam prvi konurent, tj doprvak nece moc uzet 6 bodova sl sedmice tako da u najgorem slucaju ostajemo na istoj razlici -4 sto nije lose.

-
- Kontakt:
Matej Marković odmah postao standardan u Slovačkoj prvoj ligi, od nas otišao sa statusom treceg - cetvrtog golmana.
- feniksptica
- Kontakt:
Ti slovaci pokupise nase otpatke, ko ZrinjaHistoricar je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:30Matej Marković odmah postao standardan u Slovačkoj prvoj ligi, od nas otišao sa statusom treceg - cetvrtog golmana.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
U Evropi postoji dosta liga koje su kvalitetom u rangu naše ili čak i lošije, ali ih izvlači infrastruktura, standardno. Ili čak i sudjenje.feniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:32Ti slovaci pokupise nase otpatke, ko ZrinjaHistoricar je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:30Matej Marković odmah postao standardan u Slovačkoj prvoj ligi, od nas otišao sa statusom treceg - cetvrtog golmana.
Našu ligu dosta zeza i sudjenje... Kod nas se svaki kontakt svira a u Evropi to ne prolazi nikako. Sudije puštaju da se igra čvrsto i da se igra razvija.
Evo dajem primjer upravo Slovačke, oni često imaju predstavnika u EL, a garantujem da bi 4-5 naših timova bilo egal sa njiihovim najboljim klubovima.
Najbolji primjer je Radnik prije 1-2 godine. Totalno egal utakmice...
-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑01 nov 2020, 17:46
Potpuno si u pravu, evo primjera, ono na prvu:
-2:2 na Kosevu, oni bas TOP , bojao sam se katastrofe i mi povedemo 2:0(Said i Belosevic). kako sam bio sretan sa tim remijem, kao da smo pobjedili. Amar nogom nabi Colica i otjera u svlacionicu.
-0:1 na Kosevu "98, tu sam docekao u USA sa kadetima FK Bosna- Sa. Kako su mi se vecina djecaka zalila, a bilo je i onih koji su likovali(manjina)
- Oni stariji pamte pobjedonosni gol Murata Šarana njima bitna, a nama nako. Bila zayebancija "Šaran upecao Ribara".
Tada bilo i tragicno u centralnoj lozi(staro Kosevo 197* g., @bordopoeta zna sigurno, a @robertkosar sumnjam ?
Na pamet mi padose jos dva derbija:
- Kad se igralo bez publike, nama trebala pobjeda za Evropu, a njima gotovo sigurna titula(ostalo 2-3 kola dokraja).Kako su bili motivisani igraci Zelje, kako su slavili kao da su Evropu osvojili, ono prema jugozapadu. Radio na RTV i gledao iz nov. kabina u tim kabinama bilo vise manijaka, kako su bili vulgarnii kako su slavili. Mislim da su vise slavili nas neuspjeh, jer im titula nije bila upitna.
- E ONDA IM VRATI BEKIC ZA SVE.
Sto se tice naredne utakmice dozivljavam je kao obicnu, na +4 ja potpuno opusten. Utakmica je bitka, a Titula aBd dobijeni rat(slikovito-Sorry).
ALI UZETI TITULU NA 100 GODISNJICU, NEOPISIVO I NEZABORAVNO ZA NAREDIH 100 GODINA. KAKO BI VRATILI A. OSIMU ZA SVE UVREDLJIVO.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 01 nov 2020, 22:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Hahah mora neko voditi i konstruktivnu raspravuSamozdravlje je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:25FoSte95 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:13Dundalk odigrao 1:1, a Shamrock trenutno vodi 0:2Samozdravlje je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:05
Za mustuluka si majkemi. Cudno na posudbi u Nitri iz Slovana. U prvoj ih Slovan opalio 0:5. Isti broj odigranih utakmica kao kod nas.
Lijepo za Mustafica, odigrao svaku minutu u prvenstvu.![]()
![]()
![]()
Ma to je zavrsena prica +15 bodova i -2 utakmice. Napisao sam vec da pratim onu tabelu(24.10.) od benko21, isprovociranu tvojim postom. Hvala vam obojici.![]()

Ma matej je strasan golman, najboljifeniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:32Ti slovaci pokupise nase otpatke, ko ZrinjaHistoricar je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:30Matej Marković odmah postao standardan u Slovačkoj prvoj ligi, od nas otišao sa statusom treceg - cetvrtog golmana.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:48Ma matej je strasan golman, najboljifeniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:32Ti slovaci pokupise nase otpatke, ko ZrinjaHistoricar je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:30Matej Marković odmah postao standardan u Slovačkoj prvoj ligi, od nas otišao sa statusom treceg - cetvrtog golmana.
Gdje si ti ljudino u sitne sate , spavas ili radis ?
- feniksptica
- Kontakt:
Neko je piso ovdje da on nije branio iz nekih drugih razloga. Nema veze sa kvalitetomholyman je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:48Ma matej je strasan golman, najboljifeniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:32Ti slovaci pokupise nase otpatke, ko ZrinjaHistoricar je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:30Matej Marković odmah postao standardan u Slovačkoj prvoj ligi, od nas otišao sa statusom treceg - cetvrtog golmana.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Metaj je vrh golman ali važno da nam brani Džafić jedino ovo zamjeram upravi sve ostalo svaka čast na radu ali Džafić treba biti 3 golman a ne 2...
FKS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ovo je istina. Glavni problem naše lige je nezainteresovanost kriminalnog Saveza, tim dolazi i infrastruktura, a odatle dolazi i loše suđenje. Prvo što nemaju veze s fudbalom, čast pojedinim sudijama tipa Peljte i Kaljanca, drugo što su mutni, treće kriteriji su presmiješni.ajdohordas je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:47U Evropi postoji dosta liga koje su kvalitetom u rangu naše ili čak i lošije, ali ih izvlači infrastruktura, standardno. Ili čak i sudjenje.feniksptica je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:32Ti slovaci pokupise nase otpatke, ko ZrinjaHistoricar je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:30Matej Marković odmah postao standardan u Slovačkoj prvoj ligi, od nas otišao sa statusom treceg - cetvrtog golmana.
Našu ligu dosta zeza i sudjenje... Kod nas se svaki kontakt svira a u Evropi to ne prolazi nikako. Sudije puštaju da se igra čvrsto i da se igra razvija.
Evo dajem primjer upravo Slovačke, oni često imaju predstavnika u EL, a garantujem da bi 4-5 naših timova bilo egal sa njiihovim najboljim klubovima.
Najbolji primjer je Radnik prije 1-2 godine. Totalno egal utakmice...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
23h je, vracen je sat legendo. Cujemo se za par satiSamozdravlje je napisao/la: ↑01 nov 2020, 22:54
Gdje si ti ljudino u sitne sate , spavas ili radis ?

NEMA NAZAD
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zadnja linija našeg narednog protivnika: Erić, Blažević, Kosorić, Ikić, Miličević.
Stevanović izgleda bolestan, vjerovatno propušta derbi. Miličević protiv Radnika im bio igrač utakmice, vjerovatno ide ispred Šehića.
Odbrana koja je najmanje primila golova a meni djeluju prosječno za standarde naše lige. Bekovi su im propuh i tu vidim našu najveću šansu.
Vezni red: Alispahić i Hajdarević, ubjeđen sam da će staviti ova dva igrača na poziciju dva zadnja vezna. Hajdarević da trči i pokriva a Alispahić da razigrava i povezuje linije. Hajdarević je vazda protiv nas igrao loše dok ovaj drugi odigra skoro pa uvijek kvalitetno.
Štilić na poziciji desetke, bez dileme.
Krilne pozicije vjerovatno Mujezinović i Bojo.
Napad: Lendrić.
To će im biti sastav vjerovatno, kasnije Veselinović umjesto Boje, Bekrić umjesto Alispahića i E. Zec umjesto Mujezinovića/Lendrića.
Stevanović izgleda bolestan, vjerovatno propušta derbi. Miličević protiv Radnika im bio igrač utakmice, vjerovatno ide ispred Šehića.
Odbrana koja je najmanje primila golova a meni djeluju prosječno za standarde naše lige. Bekovi su im propuh i tu vidim našu najveću šansu.
Vezni red: Alispahić i Hajdarević, ubjeđen sam da će staviti ova dva igrača na poziciju dva zadnja vezna. Hajdarević da trči i pokriva a Alispahić da razigrava i povezuje linije. Hajdarević je vazda protiv nas igrao loše dok ovaj drugi odigra skoro pa uvijek kvalitetno.
Štilić na poziciji desetke, bez dileme.
Krilne pozicije vjerovatno Mujezinović i Bojo.
Napad: Lendrić.
To će im biti sastav vjerovatno, kasnije Veselinović umjesto Boje, Bekrić umjesto Alispahića i E. Zec umjesto Mujezinovića/Lendrića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
Ako Bojo zaigra na krilu, nama bek na toj poziciji ne treba, slobodno moze biti u napadu. Ja ipak mislim da on svakako nece zapoceti mec jer se skoro oporavio, a igrao je vec protiv Radnika.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- feniksptica
- Kontakt:
Nemaju oni krila. Njima treba bekove odsjec od napada da ne idu gore i to je to. Sredu malo zgusnut. Posto ce u Osima taktika bit da se malo sopi koji nas igrac, nek nasi budu gospoda i ne sopaju al nek uzmu loptu i tako izdominiraju. Sreda ce ko i uvijek odlucit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)