Realno, to je najbolja stvar za sve strane. Mislim da bi Pogba povratkom, povratio i staru formu koja ga je učinila svojevremeno najskupljim igračem svijeta. United bi se riješio velikog utega, kako igrački, tako i finansijski. Juventus bi konačno dobio kvalitetnog veznjaka, ono što im je zadnjih godina najslabija tačka.
English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Otkud Gunner da ga gladi Junajtedovcima?Justin je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:49https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/statscoelho41 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:46Evo za Nijemce možeš pratiti čitavu sezonu:
https://www.bundesliga.com/en/bundeslig ... bs/sprints
Sta ovo Leipzig koji primi peticu od Uniteda dominira ligom?
Citiev isprdak angelino ima vise od bilo kojeg igraca bayerna sprinteva.
Samo ismijavam Bundesku.coelho41 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 00:02Otkud Gunner da ga gladi Junajtedovcima?Justin je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:49https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/statscoelho41 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:46Evo za Nijemce možeš pratiti čitavu sezonu:
https://www.bundesliga.com/en/bundeslig ... bs/sprints
Sta ovo Leipzig koji primi peticu od Uniteda dominira ligom?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Citam kako pise, pisem kako citam.
Inace sta mislis bil pogba bio flop u bundeski?
Inace sta mislis bil pogba bio flop u bundeski?
Nije ni Mou cvjećkadelinjo je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:56drzi se ti tenisaAA23 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:55A čekaj, kakvu tačno poziciju Pogba igra u Junajtedu, box to box, ili CAM?
Pretpostavljam da je Bruno CAM, a da ovaj igra nekog CMFa, meni djeluje Pogba kao da nema dovoljno slobode da pokaže ono što zna, a zna igrati lopte definitivno, nije mu pomoglo to sto je imao Murinja, pa onda ovog Olea, jos je kao ličnost labilan, na meti medija i tako dalje, nije ni najzrelija ličnost, ali sve se to da srediti
Da mu se dadne možda prostor taj gdje Bruno igra, možda bi bolje bilo, a da Bruno bude neki ala Silva hibrid
Ne znam, meni djeluje da ima u njemu igrač, ali okolnosti čine svoje, a i on sam koji je ostao u Manchesteru predugo![]()

Al bolji je od Olea, definitivno

Osvojio bi titulu sa Mancom do sad da ga nisu strucnjaci otjerali zbog Pogbe i slicnih poluigraca,ovaj ce ga pustiti u Totasu da radi pa ce osvojiti nesto ,viddjet cesAA23 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 02:06Nije ni Mou cvjećkadelinjo je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:56drzi se ti tenisaAA23 je napisao/la: ↑01 nov 2020, 23:55A čekaj, kakvu tačno poziciju Pogba igra u Junajtedu, box to box, ili CAM?
Pretpostavljam da je Bruno CAM, a da ovaj igra nekog CMFa, meni djeluje Pogba kao da nema dovoljno slobode da pokaže ono što zna, a zna igrati lopte definitivno, nije mu pomoglo to sto je imao Murinja, pa onda ovog Olea, jos je kao ličnost labilan, na meti medija i tako dalje, nije ni najzrelija ličnost, ali sve se to da srediti
Da mu se dadne možda prostor taj gdje Bruno igra, možda bi bolje bilo, a da Bruno bude neki ala Silva hibrid
Ne znam, meni djeluje da ima u njemu igrač, ali okolnosti čine svoje, a i on sam koji je ostao u Manchesteru predugo![]()
![]()
Al bolji je od Olea, definitivno![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Totas fino hengla a imaj na umu da su 2 pobjede ispsutili u zadnjim sekundama meca

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cityev isprdak Angelino je od 540minuta odigrao 533 u Bundesligi i zato ima 185 sprintova, za razliku od Gnbarya koji ima 171 sprint, ali i 408 od 540 mogućih minuta. Nijedan Bayernov bočni igrač(za koje su sprintevi najkarakterističniji) nema ni 5/5 odigranih utakmica, a kamoli 6/6, zbog uspostavljenog sistema rotacija i nekih sitnih povreda.
Iskreno, mislim da bi Pogba u Bayernu flopao, sigurno, jer ne trči, za ostale klubove ne mogu garantovati. Ali recimo u Leipzigu bi sigurno bio zvijezda ekipe pa bi mu to možda i oprostili.
A i Gnabri je pao s Marsa.coelho41 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 07:59Cityev isprdak Angelino je od 540minuta odigrao 533 u Bundesligi i zato ima 185 sprintova, za razliku od Gnbarya koji ima 171 sprint, ali i 408 od 540 mogućih minuta. Nijedan Bayernov bočni igrač(za koje su sprintevi najkarakterističniji) nema ni 5/5 odigranih utakmica, a kamoli 6/6, zbog uspostavljenog sistema rotacija i nekih sitnih povreda.
Iskreno, mislim da bi Pogba u Bayernu flopao, sigurno, jer ne trči, za ostale klubove ne mogu garantovati. Ali recimo u Leipzigu bi sigurno bio zvijezda ekipe pa bi mu to možda i oprostili.

#samokažem
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Chapman1886
- Kontakt:
čak bi i ta bundes "liga" bila težak zalogaj za pogbu.ruska liga ili turska bi bile potaman.
Samo Sloboda | COYG
Ne razumijem ni jedinstvo, prodaj ga brate ako neće da mrdne dupetom. Ne možeš 100 miliona izbiti, ali možeš 70 recimo, a možeš za te pare dovesti nekog veznjaka da to popuni.
Solesker bi uskoro mogao biti bivši.
Solesker bi uskoro mogao biti bivši.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Edwards prodao Solankea za 20 miliona, ovi Pogbu ne mogu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koja bi budala dala 20 mil za njega

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bournemouth je volio otpad. Sad bi možda Wilder platio ili čak Bilić

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Chapman1886
- Kontakt:
Mislim da će mu u januaru, ako bude u igru za ostanak i dati šta keša da kupi igrače.
No, zanimljivo je stanje na dnu tabele, tri ekipe imaju po bod, a među njima su Sheffield i Burnley. Sheffield mi i nije iznenađenje (težak raspored, a i prošlu sezonu su odigrali daleko iznad svog nivoa), dok mi Burney jest iznenađenje, no ipak vjerujem da oni ostaju bez problema.
WBA, Fulham i Sheffield su mi favoriti za ispadanje, ali bih volio da WBA ostane.
Gareth Bale shouted "Vamos" after scoring the winner yesterday. The only Spanish word he learned in 7 years in Spain!

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”