FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 02 nov 2020, 10:24

MortemHz je napisao/la:
02 nov 2020, 10:05
mirzatele je napisao/la:
02 nov 2020, 09:51
Treba bit realan, imaju i oni pravo dobru ekipu. Staru, ali sa dosta dobrih igrača.
I pored našeg dobrog niza od 10-2-0 treba obratiti pažnju na bodovni zaostatak između nas koji nije veliki, samo 4 boda. U srijedu imamo priliku da odemo na +7 ali sve i da ne odemo ja sam totalno opušten i vjerujem u momke i stručni štab više nego ikad u životu i znam da ćemo opet postati šampioni u maju sljedeće godine.
:thumbup: :thumbup:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 nov 2020, 10:50

Kao sto sam govorio derbi je utakmica koja nosi 3 boda kao i ostale i to je to. Jeste da je veci gust dobiti kone nego Mladost ali na kraju kad pobjedis piše ti se iz svake tekme po 3 boda i nista vise.
Mi imamo 4 boda vise nego oni, sto znaci, da ulazimo rastereceni u derbi i ne trebamo srljati. Prije kad smo opusteno ulazili i derbije ili smo popusili ili je bio remi. Nadam se, da ce pod Vinkom to drugačije izgledati u srijedu, jer u derbijima u vecini primjera presudi bas ta volja, želja i inat.

Sredina bi meni bila Djokanovic, Pejovic i Rahmanovic. Dosta trke, agresivnosti i pokrivanja prostora, da pojedu momci teren, a imaju dobar pregled igre i nikad ne znaš koji je moze podvaliti iz "nista" Djokanovic, Pejovic ili Rahman.
Susica bih ubacio zadnjih pola sata, jer ce u srijedu biti dosta tvrda i agresivna utakmica a on se tu ne snalazi bas najbolje i defanziva mu je na kraj pameti.

Još jedna nasa prednost ove sezone je sto svi u napadu zabijaju. Nemamo jednog ili dva igraca sto vuku ekipu i njih kad zatvoris mi smo gotovi. Ovako imaš Tatara, Rahmana, Fanima, Handzica, Velkoski, Pejovic (sa asistencijama). Znaci nikad ne znaš koju tekmu ce jedan od njih prekucati.

Sretno nam bilo u srijedu i samo nastaviti u ovom ritmu. A igracima postaviti sve one njihove sprdancije i uvrede sa poslednja dva derbija, one storye njihovih igraca, pa majice za 5-2, njihovo kmecanje na nasu titulu itd.
To im poljepiti u svlacionici, Vinko da poslozi ekipu kako on zna i rezultat ne bi smjeo izostati :bih:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 nov 2020, 10:53

Ja bi poceo sa Oremusom u sredini a Djokanovicem na klupi, Duleta na desni bek....inace nemamo veznjaka sa klupe a trebat ce, jer ce oni kroz sredinu ici...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 nov 2020, 11:01

Denchi je napisao/la:
02 nov 2020, 10:53
Ja bi poceo sa Oremusom u sredini a Djokanovicem na klupi, Duleta na desni bek....inace nemamo veznjaka sa klupe a trebat ce, jer ce oni kroz sredinu ici...
Skinut najboljeg desnog beka lige i prebacit ga na neprirodnu poziciju, radi nezainteresovanog igrača koji je u takvoj formi da bi mu i Blažević djecu pravio? A na klupu stavit momka koji jede teren, koji pokriva veću površinu nego Jadransko more? Je l' trollaš il' šta?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 nov 2020, 11:07

skoroalen je napisao/la:
02 nov 2020, 11:01
Denchi je napisao/la:
Skinut najboljeg desnog beka lige i prebacit ga na neprirodnu poziciju, radi nezainteresovanog igrača koji je u takvoj formi da bi mu i Blažević djecu pravio? A na klupu stavit momka koji jede teren, koji pokriva veću površinu nego Jadransko more? Je l' trollaš il' šta?
Prvo Blazevic je desni bek, on i Hodzic se ne bi sreli izuzev ulaska na poluvremenu, drugo oni nemaju krila i igraju na romb kroz centar, cak ako uvedu Veselog vjerujem Duletu da ga moze ispratit a i vjerujem da je Veseli kharina...trece u sredini kod njih igra Alispahic,Bojo,Bekric koji ce se krhat, gurat itd. Nije nemoguce da ozljede il navuku karton nekom u sredini, nakon toga mi nemamo igraca za sredinu sa klupe...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 nov 2020, 11:09

ElCartel11 je napisao/la:
02 nov 2020, 10:50
Kao sto sam govorio derbi je utakmica koja nosi 3 boda kao i ostale i to je to. Jeste da je veci gust dobiti kone nego Mladost ali na kraju kad pobjedis piše ti se iz svake tekme po 3 boda i nista vise.
Mi imamo 4 boda vise nego oni, sto znaci, da ulazimo rastereceni u derbi i ne trebamo srljati. Prije kad smo opusteno ulazili i derbije ili smo popusili ili je bio remi. Nadam se, da ce pod Vinkom to drugačije izgledati u srijedu, jer u derbijima u vecini primjera presudi bas ta volja, želja i inat.

Sredina bi meni bila Djokanovic, Pejovic i Rahmanovic. Dosta trke, agresivnosti i pokrivanja prostora, da pojedu momci teren, a imaju dobar pregled igre i nikad ne znaš koji je moze podvaliti iz "nista" Djokanovic, Pejovic ili Rahman.
Susica bih ubacio zadnjih pola sata, jer ce u srijedu biti dosta tvrda i agresivna utakmica a on se tu ne snalazi bas najbolje i defanziva mu je na kraj pameti.

Još jedna nasa prednost ove sezone je sto svi u napadu zabijaju. Nemamo jednog ili dva igraca sto vuku ekipu i njih kad zatvoris mi smo gotovi. Ovako imaš Tatara, Rahmana, Fanima, Handzica, Velkoski, Pejovic (sa asistencijama). Znaci nikad ne znaš koju tekmu ce jedan od njih prekucati.

Sretno nam bilo u srijedu i samo nastaviti u ovom ritmu. A igracima postaviti sve one njihove sprdancije i uvrede sa poslednja dva derbija, one storye njihovih igraca, pa majice za 5-2, njihovo kmecanje na nasu titulu itd.
To im poljepiti u svlacionici, Vinko da poslozi ekipu kako on zna i rezultat ne bi smjeo izostati :bih:
Postavit pnaj Amawow ples pa ako dobijemo da mu svi zaplesu ispred klupe

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 02 nov 2020, 11:10

Denchi je napisao/la:
02 nov 2020, 11:07
skoroalen je napisao/la:
02 nov 2020, 11:01
Denchi je napisao/la:
Prvo Blazevic je desni bek, on i Hodzic se ne bi sreli izuzev ulaska na poluvremenu, drugo oni nemaju krila i igraju na romb kroz centar, cak ako uvedu Veselog vjerujem Duletu da ga moze ispratit a i vjerujem da je Veseli kharina...trece u sredini kod njih igra Alispahic,Bojo,Bekric koji ce se krhat, gurat itd. Nije nemoguce da ozljede il navuku karton nekom u sredini, nakon toga mi nemamo igraca za sredinu sa klupe...
Pa sta ce nam onda Susic i Adukor na klupi, ako ih necemo koristiti? Bit ce spremni barem za poluvrijeme.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 nov 2020, 11:11

Denchi je napisao/la:
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 02 nov 2020, 11:11

Denchi je napisao/la:
Imamo Zinedina,Susica,Salcina pod uslovom da pocnu Pejovic,Rahmanovic i Djokanovic

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 nov 2020, 11:13

Upravo ovo što @Napapijri kaže, imaš Sušića i Adukora, dva različita tipa veznjaka, pa čak i Mustedanagića. Tri veznjaka, na svakoj poziciji po jedna zamjena. U najgorem, al baš najgorem slučaju, Hodžić može uć s klupe a Oremuš tad preći na sredinu. Al ući tako u utakmicu i razyebat pobjednički tim bila bi ludost.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 02 nov 2020, 11:13

Kao sto sam pisao u utakmicama protiv Zrinjskog i Listice da sam zadovoljan remijem, tako mislim i na derbi. Nadam se da ce nas pozitivno iznenaditi kao i u tim tekmama.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 nov 2020, 11:13

Koliko znam Susica i Adukora nemamo jer imaju ozljedu bar tako su rekli na izvjestaju u emisiji

Takodje i da je zdrav Tino, on ne donosi borbu s klupe

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 nov 2020, 11:13

Bas taj Veseli protiv nas pruza najbolje partije. Najbolju statistiku ima protiv nas. I ti bi sad Oremusa zamjenio sa Hodzicem koji mene ne bi mogao cuvati garantujem, da bi ga od 10 pokusaja u najmanje 5 prosao.
Kako mislis nemas koga ubaciti sa klupe u sredinu? Ako smo igdje dobro pokriveni to je sredina. Na klupi ce ti biti Adukor, Susic Mustedanagic i Salcin.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 nov 2020, 11:15

Napapijri je napisao/la:
02 nov 2020, 11:10

Pa sta ce nam onda Susic i Adukor na klupi, ako ih necemo koristiti? Bit ce spremni barem za poluvrijeme.
Tebi kapa dole ako je to istina onda nemamo problema

Ali ko sto rekoh zadnji info je da su i Adukor i Susic ozljedjeni

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 02 nov 2020, 11:15

Denchi je napisao/la:
Ti jarane trebaš početi prestati pratiti BH fudbal i fokusirati se takođe na Premijer Ligu, ali ovaj put Englesku.

:kafa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 nov 2020, 11:17

02 nov 2020, 11:13
Bas taj Veseli protiv nas pruza najbolje partije. Najbolju statistiku ima protiv nas. I ti bi sad Oremusa zamjenio sa Hodzicem koji mene ne bi mogao cuvati garantujem, da bi ga od 10 pokusaja u najmanje 5 prosao.
Kako mislis nemas koga ubaciti sa klupe u sredinu? Ako smo igdje dobro pokriveni to je sredina. Na klupi ce ti biti Adukor, Susic Mustedanagic i Salcin.
Aj molim vas pogledajte emisiju jer covjek rece 2 sedmice za Tinu i Adukora...

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 02 nov 2020, 11:20

Denchi je napisao/la:
02 nov 2020, 11:17
02 nov 2020, 11:13
Aj molim vas pogledajte emisiju jer covjek rece 2 sedmice za Tinu i Adukora...
Izgleda i Milicevic povrjedjen

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 nov 2020, 11:21

GangEvil je napisao/la:
02 nov 2020, 11:15

Ti jarane trebaš početi prestati pratiti BH fudbal i fokusirati se takođe na Premijer Ligu, ali ovaj put Englesku.

:kafa:
Poceti ili prestati

Ne moze oboje

Tisucu selama za tvoju uciteljicu Bosanskog

Bordolav
Kontakt:

Post Postao/la Bordolav » 02 nov 2020, 11:21

MortemHz je napisao/la:
02 nov 2020, 11:11
Denchi je napisao/la:
:rol:
Kada sve ide dobro i kada je sve uigrano, svako na svojoj
poziciji!
Niposto ne mijenjati je moje neko misljenje
Posebno sto imamo super vezni red, a Andre nam je u super formi!
I iz utakmice u utakmicu je samo podize, i nema stagnacije u njegovoj igri!
Mali mi lici na Kimicha iz Bajerna, nejebe nikog!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 02 nov 2020, 11:22

Denchi je napisao/la:
02 nov 2020, 11:15
Napapijri je napisao/la:
02 nov 2020, 11:10

Tebi kapa dole ako je to istina onda nemamo problema

Ali ko sto rekoh zadnji info je da su i Adukor i Susic ozljedjeni
Sad procitah ovu tvoju konstataciju vezanu za emisiju. Moram priznati da nisam gledao, ovo sto sam napisao za spremnost je bilo iz prica po forumima, mahalama i sl.,tako da je moguce i da si u pravu. Opet mislim da se i u toku meca moze uraditi ta rokada o kojoj ti pricas i da nije potrebno od prve minute kretati sa istome.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], HyperOS, ledesma, MaroonBjelave, mma_hz, Proximic, Tatamata1946, VolimoSarajevo, zagorski, ŠTA_JE i 97 gostiju.