Kao sto sam govorio derbi je utakmica koja nosi 3 boda kao i ostale i to je to. Jeste da je veci gust dobiti kone nego Mladost ali na kraju kad pobjedis piše ti se iz svake tekme po 3 boda i nista vise.
Mi imamo 4 boda vise nego oni, sto znaci, da ulazimo rastereceni u derbi i ne trebamo srljati. Prije kad smo opusteno ulazili i derbije ili smo popusili ili je bio remi. Nadam se, da ce pod Vinkom to drugačije izgledati u srijedu, jer u derbijima u vecini primjera presudi bas ta volja, želja i inat.
Sredina bi meni bila Djokanovic, Pejovic i Rahmanovic. Dosta trke, agresivnosti i pokrivanja prostora, da pojedu momci teren, a imaju dobar pregled igre i nikad ne znaš koji je moze podvaliti iz "nista" Djokanovic, Pejovic ili Rahman.
Susica bih ubacio zadnjih pola sata, jer ce u srijedu biti dosta tvrda i agresivna utakmica a on se tu ne snalazi bas najbolje i defanziva mu je na kraj pameti.
Još jedna nasa prednost ove sezone je sto svi u napadu zabijaju. Nemamo jednog ili dva igraca sto vuku ekipu i njih kad zatvoris mi smo gotovi. Ovako imaš Tatara, Rahmana, Fanima, Handzica, Velkoski, Pejovic (sa asistencijama). Znaci nikad ne znaš koju tekmu ce jedan od njih prekucati.
Sretno nam bilo u srijedu i samo nastaviti u ovom ritmu. A igracima postaviti sve one njihove sprdancije i uvrede sa poslednja dva derbija, one storye njihovih igraca, pa majice za 5-2, njihovo kmecanje na nasu titulu itd.
To im poljepiti u svlacionici, Vinko da poslozi ekipu kako on zna i rezultat ne bi smjeo izostati