Lakse povrede u pitanju kod obojice i te 2 sedmice se vuku jos posle tekme sa Širokim. Tako, da vjerujem, da su obojica spremeni za barem poluvrijeme sto je i vise nego dovoljno, da uskoce ako zatreba.Denchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:17Aj molim vas pogledajte emisiju jer covjek rece 2 sedmice za Tinu i Adukora...ElCartel11 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:13Bas taj Veseli protiv nas pruza najbolje partije. Najbolju statistiku ima protiv nas. I ti bi sad Oremusa zamjenio sa Hodzicem koji mene ne bi mogao cuvati garantujem, da bi ga od 10 pokusaja u najmanje 5 prosao.
Kako mislis nemas koga ubaciti sa klupe u sredinu? Ako smo igdje dobro pokriveni to je sredina. Na klupi ce ti biti Adukor, Susic Mustedanagic i Salcin.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Andrej jednostavno mora biti u prvih 11. Trci, agresivan je, ima i taj pas dobar, smirenost u igri, a za razliku od prosle godine, sakupio je i tog iskustva iz derbija, ali i iz europe.
Oremus isto tako mora na beka jer je jako dobar i ofanzivno i nazad, i dobar pas uvijek moze dati sa beka kroz sredinu.
Oremus isto tako mora na beka jer je jako dobar i ofanzivno i nazad, i dobar pas uvijek moze dati sa beka kroz sredinu.
PSPHM
Naravno samo kazem Alispahic i Bekric su namazani i krhaju se, a igraju na romb u sredini bez krila...da imamo jednog potpuno spremnog da udje s klupe ne bih nista ni govorio....ovako ne znam....pogotovo kad spominju Zizua i Salcina kao neku opciju a obojica bez tekme par mjeseci u veznom redu....JohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:25Andrej jednostavno mora biti u prvih 11. Trci, agresivan je, ima i taj pas dobar, smirenost u igri, a za razliku od prosle godine, sakupio je i tog iskustva iz derbija, ali i iz europe.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sta ba MilicevicDobar je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:20Izgleda i Milicevic povrjedjenDenchi je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:17Aj molim vas pogledajte emisiju jer covjek rece 2 sedmice za Tinu i Adukora...ElCartel11 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 11:13Bas taj Veseli protiv nas pruza najbolje partije. Najbolju statistiku ima protiv nas. I ti bi sad Oremusa zamjenio sa Hodzicem koji mene ne bi mogao cuvati garantujem, da bi ga od 10 pokusaja u najmanje 5 prosao.
Kako mislis nemas koga ubaciti sa klupe u sredinu? Ako smo igdje dobro pokriveni to je sredina. Na klupi ce ti biti Adukor, Susic Mustedanagic i Salcin.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski - Široki Brijeg 1,80 3,50 4,50
Sarajevo - Željezničar 2,20 3,10 3,45
Kec na oba i još malo iskombinovati ligu prvaka.
Sarajevo - Željezničar 2,20 3,10 3,45
Kec na oba i još malo iskombinovati ligu prvaka.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mili, Aduka i Tino out.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Moguce, ali ja sam rekao zbog cega bi radili tu izmjenu s klupe, zbog kartona,ozljede, svjezine
Ako Oremus rano dobije zuti, onda si vec vezanih ruku, u sredini je jos opasnije igrat sa zutim....a vjerujem da ce biti duela i valjanja jaukanja, navlacenja, to je takva ekipa...
Samo razmisljam naglas, ono sta bih ja uradio ali eto....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
loza
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Samo njihova pobjeda nama ne odgovara. I bod vise nama odgovara nego njima, jer mi ove druge utakmice rutiniramo ove sezone, bar smo do sada tako radili. Njima bi ostalo -4, a u tim manjim tekmama gdje se uzimaju titule, oni se dosta pate.
Je li Tinu opet leđa drže van stroja ili??
Je li Tinu opet leđa drže van stroja ili??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Treba Tini ponuditi raskid,platiti sto se treba platiti,reci fulio si jbg idemo dalje,povrede se samo vracaju i vracaju,na pauzi bi trebao isto na operaciju,preskupa je to igracka za to sto dobijamo od njega.Na stranu sve ali to su vec hronicne neke povrede,koje ga prate kroz karijeru i ne misle stati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Hocemo li ikad kompletni ici u derbi da mi je znati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bas jbt ne sjecam se zadnji put kad smo sa kompletnom prvom postavom usli u derbi
Kovačević-Pidro-Dupovac-Šerbečić-Oremuš-Pejović-Đokanović-Rahmanović-Velkoski-Tatar-Handžić
Citirajte me u srijedu
Citirajte me u srijedu

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Znaci, ista ekipa kao protiv Mladosti, minus Milicevic.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Handžić zabija za vodstvo, citirajte me i to.
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- ThrillerHz
- Kontakt:
De citirajte ga, covjek je vidovnjak, nadljudsko bice, vama jedan citat ne znaci nista, a njemu sve 
1946~
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, NazorUso i 47 gostiju.