Ne valja vam kada se ne igra nikako, ne valja vam kada se igra svaka tri dana, šta bi vam čovjek etoLjoZee je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:26Ti ko ja bukvalno, pisao sam to juceravalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:24A vala ja ne znam kako se ložite na derbi bez navijača.
Navik'o na ritam srijeda-subota, nikakve razlike nemam u osjećanjima i ushićenju k'o kad smo igrali sa Goraždem i sad sa konama.
Ovaj ritam i stancanje utakmica jedna za drugom svaka tri dana ubio mi svaki osjecaj.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
UkratkoRaonffa je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:33Ne valja vam kada se ne igra nikako, ne valja vam kada se igra svaka tri dana, šta bi vam čovjek etoLjoZee je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:26Ti ko ja bukvalno, pisao sam to juceravalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:24A vala ja ne znam kako se ložite na derbi bez navijača.
Navik'o na ritam srijeda-subota, nikakve razlike nemam u osjećanjima i ushićenju k'o kad smo igrali sa Goraždem i sad sa konama.
Ovaj ritam i stancanje utakmica jedna za drugom svaka tri dana ubio mi svaki osjecaj.![]()
Bosnje
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jos malo se kofrcite, onda se zna ko preuzima temu. 
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Djido mova, Kapitenu"Pratim našu ligu. Što se tiče Amara, u kontaktu sam od prvog dana kada sam napustio klub", zagonetno je završio Krpić.
[/spoiler]vracaj se kapitenu ceka te od raje jedan kljuc da lupas pitarske glave kako si to najbolje znao i radio
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 02 nov 2020, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
Walterrorist
- Kontakt:
Ajmooo Krpa kapitenu vracaj se
Neki dan sam cuo da ga Velez ganja
Dzubure, uradi nesto korisno dok nisi nogiran i dovedi Krpica. Lendric neka ide.
Hajde suljoooo
Evo dva navijaca ce u VIP lozu protiv SlobodeShop FK Željezničar je za sve navijače pripremio promotivnu akciju u kojoj možete ostvariti pravo da narednu domaću utakmicu na Grbavici gledate iz VIP lože. Svi kupci koji do 19. novembra kupe glavnu ili drugu ili treću garnituru Macron dresova i ubace račun s podacima u kutiju naći će se u nagradnom bubnju. Imena dva sretna dobitnika bit će objavljena 20. novembra.
Svi koji su do sada kupili dres i sačuvali račun isti mogu donijeti u Shop FK Željezničar i na taj način uzeti učešće u promotivnoj akciji.
@Husika, jesil sacuvao racun?
-
SudoHusika
- Kontakt:
A jesam se kurca napušio. ****, odoh po onu treću garnituru ovo dan dva. Svakako mi se sviđa.LjoZee je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:02Evo dva navijaca ce u VIP lozu protiv SlobodeShop FK Željezničar je za sve navijače pripremio promotivnu akciju u kojoj možete ostvariti pravo da narednu domaću utakmicu na Grbavici gledate iz VIP lože. Svi kupci koji do 19. novembra kupe glavnu ili drugu ili treću garnituru Macron dresova i ubace račun s podacima u kutiju naći će se u nagradnom bubnju. Imena dva sretna dobitnika bit će objavljena 20. novembra.
Svi koji su do sada kupili dres i sačuvali račun isti mogu donijeti u Shop FK Željezničar i na taj način uzeti učešće u promotivnoj akciji.
Željezničar za život cijeli!
SudoHusika je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:11A jesam se kurca napušio. ****, odoh po onu treću garnituru ovo dan dva. Svakako mi se sviđa.LjoZee je napisao/la: ↑02 nov 2020, 14:02Evo dva navijaca ce u VIP lozu protiv SlobodeShop FK Željezničar je za sve navijače pripremio promotivnu akciju u kojoj možete ostvariti pravo da narednu domaću utakmicu na Grbavici gledate iz VIP lože. Svi kupci koji do 19. novembra kupe glavnu ili drugu ili treću garnituru Macron dresova i ubace račun s podacima u kutiju naći će se u nagradnom bubnju. Imena dva sretna dobitnika bit će objavljena 20. novembra.
Hajd da Bog da te izvukli da ti sastavimo pitanja za Dzubura kad budete zajedno pratili iz VIP loze tekmu. Onako neobavezno procaskate i na poluvremenu.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Joj kad bi mu sasuo vaša mišljenja, sjebo bi se čovjek u život. Ti, dela i robust. Ne zna se ko je gori. 
Ako bezideja da blagoslov, tek se onda Krpic moze vratiti. 
Zvali su ga sa KG.
Zvali su ga sa KG.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
PlavaOfanziva
- Kontakt:
Uletio bi nam Krpic puno bolje od ovog malog sto daje go na odbijene lopte
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vidi ovih hejtera, ja imam 4 i po godine radnog staža, a da se pikaju duple smjene što sam radio da bih na tekme stizao, to bi već bilo 5 i po godina staža.KANA je napisao/la: ↑02 nov 2020, 13:04a dobro si ,vazda se na smjene vadioMrkiMedo je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:36Ti svakako ne ides na utakmice i kad ima navijaca. Tebi je tako vec dvije godine.avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 nov 2020, 12:24A vala ja ne znam kako se ložite na derbi bez navijača.
Navik'o na ritam srijeda-subota, nikakve razlike nemam u osjećanjima i ushićenju k'o kad smo igrali sa Goraždem i sad sa konama.![]()
stipu pljasunikad ti bolje nije bilo ,svo vrijeme svita za sefovu roke
Najlakše udarat po radničkoj klasi
Tu su negdje Krpic i Lendric po kvaliteti, ali ja njega prizivam jer je tu dosta igraca iz njegove ere kad je bio kapiten. On je njima bio lider i takav nam neko treba opet. Prijatelj je i sa Osimom ostao ocigledno. Eto, sam kaze da se cuje sa njim otkad je otisao od nas.
-
SudoHusika
- Kontakt:
Krpa ima konstantu, znaš da će gristi od 1. do 90. A ovaj vamo, sa njim moraš gatati je li ustao na lijevu nogu i jesu li mu se zvijezde taj dan poklopile.
Mislim da @bezideja treba donijeti konačnu odluku. Javi se miško, trebamo te.
Mislim da @bezideja treba donijeti konačnu odluku. Javi se miško, trebamo te.