Vozdra toljaga druze

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Imamo komplex više vrijednosti
Upravo tako
Ma isto sam pisao i prije početka utakmice, sve i da smo izgubili isto bi tvrdio. Nije lijep osjećaj kad znaš da si im mogao MINIMALNO 3 gola dati i tu računam naš gol i stativu Velkoskog.. ali opet ja sam 110% uvjeren da smo opet šampioni, ne tangira me toliko.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:11Blago tebi kad možeš biti ovako miran. Meni je ovo gore nakon 5:2 i 1:3. Zbog mahalskog mentaliteta Harisa yebenog Handžića, nedostojnog ovakve ekipe, Dejvid Koperfild treba da digne psihički ekipu za Tuzlu. Sa juniorom na stoperu i vjerovatno drugim najvećim mahalašem, kvazikapitenom, u špicu.
Ono nabijanje u aut Besima je Vladanova krivica. Mora mu golman reci da je cisto izaOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:01Znaci besimu bi dao ispisnicu još večeras, u juniore bi ga prebacio do isteka posudbe. Ono bespotrebno nabijanje u korner, još neka galama, fuj. Glavni krivac za dizanje panike i za njuhov gol. Tatar se uzvijezdio od kako je odigro za reprz.
Sramota je da nam Handžić igra napad, u ovakvoj finansiskoj situaciji. Na ostalo nemam zamjerke. Samo što bi im preventivno odbio po jedno 20% od plate. Pozz
Imam osjećaj da ćemo "otkrit" Hamzu u Tuzli, kao što smo Nihada i Pidru tek nakon povreda standardnih igrača.
pozz druze.
Psuje isto ko debili sa dna kace
Da se nastavi do jutra igrat 10 utakmica, mi ne bi nijednu dobili. Osim bi sa ovakvom razlikom u kvalitetu kakvu mi imamo u odnosu na njih uzeo 3 razlike
A sta da su dobili. Oni nama kompleske pobjedama, mi njima trofejima..znamo i mi vratit valamirzatele je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:20Da se nastavi do jutra igrat 10 utakmica, mi ne bi nijednu dobili. Osim bi sa ovakvom razlikom u kvalitetu kakvu mi imamo u odnosu na njih uzeo 3 razlike
Čekaj, porediš Handžića koji je odigrao loše i koji je syebao dva-tri zicera s Šerbečićem, koji nigdje direktno nije kriv? Fin učinak ima, ali kakvih je još šansi imao od početka sezone, mogao je imati duplo. Po tvojim riječima, kao da je Lewandowski.Denchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:12Sta sam ba kriv?AlfredNobel je napisao/la: ↑04 nov 2020, 20:53@denchi
Ne znam šta se čudiš što ti psuju? Ne bih ti psovao radi toga, ali nismo svi isti. Razmumijem ih u potpunosti, truniš čitavo vrijeme ovdje i pucaš kontru, radi jednog Handžića koji ti je neka familija, pretpostavljam. Ja babu ne bih branio toliko. Kažem ti opet, glupost je to što radiš i dobro ti je neki dan rekao @SarajevoJeBordo čini mi se, lupiš glupost, onda braniš neodbranjivo i na kraju se samo kopaš dublje i dublje.
Nemoj sad pričati 'pacijenti', 's kim ja dijelim PDF' i slično, sam si sebi kriv. Ništa se ne moj čuditi..
**** vam svima mater u usta ko je meni opsovao
Nisam znao da je to norma, izvinjavam se
Rekao sam ti prije evo ponovicu, branio bi svakog od vas jos jace, jer se gluposti pricaju....
Ne radim nista, samo ne umirem od zelje da nasem igracu opsujem...iako nema nikakve veze sa primjenim golom
Niko ne psuje mater Besimu koji nije nas a igra ko mokre novine, gubi duele sa kapima kise
Kakvu kontru vise ba, sta je kontra? Momak nije nas prvi spic igra jer nisi doveo spica, dao 5 golova i 4 asista? Je li to lose? Ne bas toliko...Da li ga je trebao dat veceras sigurno, bar jedan....da li mu treba jhebat sve? Nikad u zivotu, nikome od nasih, kritikovat za fule, naravno...
Dovesti spica? Oba-fucking-vezno !
Ali to smo znali na proljece....
Hare i Dupovac trebaju ostati i oprostiti se kod nas jer su nasa djeca...
A trebamo bolje puno od njih u prvih 11 i to svi znamo...
Hare je debil debeli burence ono iz waltera nabijem njega i raju s grbavice sto cugaju sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.