FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gorcina neka ko da smo izgubili. Usudit cu se reci i sramota. Ali hajd i dalje smo daleko iznad svih. Natamburat tuzlu
NEMA NAZAD
Moramo se malo smiriti ljudi. Pa mi ko da smo izgubili. I oni remi slave ko pobjedu jer smo realno puno jaci. Istina da smo u prvom poluvremenu morali jos bar jedan zabiti ali sta cemo sad tako je kako je. Naravno da pobjeda u derbiju puno znaci ali prvi smo, 4 boda vise, bez poraza i dalje. Idemo gaziti dalje, svakako se titula uzima u malim utakmicama sto je pokazala i prosla sezona. Idemo po trecu u nizu aBd!
Sad samo da se igraci saberu i da ne padnu jer su i oni sigurno ocekivali pobjedu. Izasli su da ih pojedu i dominirali ali nije htjela u gol iz cistih zicera. Ne treba sad nekog napadati, Hare ce nama donijeti opet neka 3 boda kad zagusti kao sto je prosle godine. Ali svakako, na zimu napadaca moramo dovesti i nadam se zadrzati ove glavne igrace jer ce onaj derbi u prvom kolu nastavka dosta odluciti.
P.S. Djokanovicu skidam kapu! Preorao je teren malac i prekinuo nevjerovatan broj njihovih napada.
Sad samo da se igraci saberu i da ne padnu jer su i oni sigurno ocekivali pobjedu. Izasli su da ih pojedu i dominirali ali nije htjela u gol iz cistih zicera. Ne treba sad nekog napadati, Hare ce nama donijeti opet neka 3 boda kad zagusti kao sto je prosle godine. Ali svakako, na zimu napadaca moramo dovesti i nadam se zadrzati ove glavne igrace jer ce onaj derbi u prvom kolu nastavka dosta odluciti.
P.S. Djokanovicu skidam kapu! Preorao je teren malac i prekinuo nevjerovatan broj njihovih napada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lijepo napisano, slažem se u svemu ali eto, valjda sam dosta mirniji kad tako stavim stvari na ''papir''.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:30Svjestan sam ja da ova utakmica nosi 1 bod ili 3 boda kao i svaka druga. Teško mi je samo pala mahalaština i ponašanje onog drveta kao da je na terminu. Sve i da smo izgubili osvojit ćemo je, i toga sam svjestan. Samo me strašno boli što zbog MENTALITETA POJEDINACA ne možeš rezultatski da razmontiraš ekipu koja SEDAM YEBENIH MINUTA igra od 45 mogućih.MortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:16Ma isto sam pisao i prije početka utakmice, sve i da smo izgubili isto bi tvrdio. Nije lijep osjećaj kad znaš da si im mogao MINIMALNO 3 gola dati i tu računam naš gol i stativu Velkoskog.. ali opet ja sam 110% uvjeren da smo opet šampioni, ne tangira me toliko.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:11
Blago tebi kad možeš biti ovako miran. Meni je ovo gore nakon 5:2 i 1:3. Zbog mahalskog mentaliteta Harisa yebenog Handžića, nedostojnog ovakve ekipe, Dejvid Koperfild treba da digne psihički ekipu za Tuzlu. Sa juniorom na stoperu i vjerovatno drugim najvećim mahalašem, kvazikapitenom, u špicu.
Mnogo gore sam se osjećao protiv Tuzle, opisati ne mogu.. valjda što smo onako igrali a tek bio početak sezone.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stvoriti zelji 6 100% sansi i dat jedan go za 45 minuta to nije ni tel aviv uspio. I pored tanke klupe zeljo mjenjao 4 igraca mi jednog i onelike trke posebno prvo poluvrijeme i postizanje zelje jednog gola iz polu sanse, to govori meni da je Amar ima samo vise srece od vinka..
Zeljo nije ekipa koja je sastavljena od sranje igraca.
Eric najbolji igrac zelje najvaznija pozicija svake ekipe
Ikic okic nista slabi stoper nego milicevic dupovac
Sehic milicevic stevanovic blazevic nisu puno nimalo slabi od pidra salcina oremusa
Stilic bojo alispahic bekic mujezinovic hajradinovic
Krste rahmanovic benjo fanimo djokanovic ovde bi rekao da smo javi jer je stilic van forme
Ahmetovic handzic krste
Lendric juricic hajdarevic
Ovo ako nista je u pet deka..
Ovde se pricao kao da smo igrali protiv mladosti a ne ekipe koja je neocekivano i ne zasluzeno izgubila od krupe i mladosti..
Zeljo nije ekipa koja je sastavljena od sranje igraca.
Eric najbolji igrac zelje najvaznija pozicija svake ekipe
Ikic okic nista slabi stoper nego milicevic dupovac
Sehic milicevic stevanovic blazevic nisu puno nimalo slabi od pidra salcina oremusa
Stilic bojo alispahic bekic mujezinovic hajradinovic
Krste rahmanovic benjo fanimo djokanovic ovde bi rekao da smo javi jer je stilic van forme
Ahmetovic handzic krste
Lendric juricic hajdarevic
Ovo ako nista je u pet deka..
Ovde se pricao kao da smo igrali protiv mladosti a ne ekipe koja je neocekivano i ne zasluzeno izgubila od krupe i mladosti..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako može biti taktika da se povučeš i tako odigraš 45 minuta, imati sedam minuta aktivne igre, protivnik ti napravi tri zicera, uz još pogođenu stativu i odličnu šansu Oremuša s strane? Također, izgubiš svaki duel na sredini i kao da se igrala viktorija.
Kakva taktika, satrali ih nogama. Na poluvremenu promjena formacije Osima, vjerovatno im je yebao i mater na polzvremenu, zato su se i preporodili u drugom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan +4 idemo dalje. Zeljeznicar je ozbiljan tim u nasim okvirima, mi moramo nastaviti kao i dosad i nema frke. Cestitke Vinku i momcima za sve do sad. Naprijed Sarajevo.
Tri najveća razočarenja:
1. Handžić, očajno odigrao. Do 20 min se nije vidio a onda propustio 3 odlične prilike. Odvratno ponašanje i one gestikulacije sudiji kroz cijelu utakmicu. Seljački. Šteta stvarno koliko je propao.
2. Marinović, kukavički. Odavno mu se prigovaraju očajne izmjene. Od izmjena u 80 min gdje se uvodi veteran Ahmetović na riješenu utakmicu dok na klupi ostaje Salčin/F.Hodžić/Bešić do očajnog tajminga izmjena kroz sezonu. Kad se ovako nešto kaže u pobjedi onda si umobolesnik koji voli da pljuje a ne objektivni navijač. I da kažem da je odradio odličan posao do sada, da je gospodin pored klupe, da je odličan taktičar ali da treba još napredovati.
3. Pejović. Samo zbog one situacije kad se zaletio sam na gol dok su pored njeg u dosta boljoj situaciji bili Rahmanović i Handžić. Onakvo nešto nisam primjetio ni kod jednog našeg igrača u toku ove sezone.
1. Handžić, očajno odigrao. Do 20 min se nije vidio a onda propustio 3 odlične prilike. Odvratno ponašanje i one gestikulacije sudiji kroz cijelu utakmicu. Seljački. Šteta stvarno koliko je propao.
2. Marinović, kukavički. Odavno mu se prigovaraju očajne izmjene. Od izmjena u 80 min gdje se uvodi veteran Ahmetović na riješenu utakmicu dok na klupi ostaje Salčin/F.Hodžić/Bešić do očajnog tajminga izmjena kroz sezonu. Kad se ovako nešto kaže u pobjedi onda si umobolesnik koji voli da pljuje a ne objektivni navijač. I da kažem da je odradio odličan posao do sada, da je gospodin pored klupe, da je odličan taktičar ali da treba još napredovati.
3. Pejović. Samo zbog one situacije kad se zaletio sam na gol dok su pored njeg u dosta boljoj situaciji bili Rahmanović i Handžić. Onakvo nešto nisam primjetio ni kod jednog našeg igrača u toku ove sezone.
- feniksptica
- Kontakt:
Eh sad..ko ne moze igrat i kako igrat protiv sisojini
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedan od najboljih i najracionalnijih postova večeras, bravo. Lijepo je vidjeti ovo.broj6 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:40Moramo se malo smiriti ljudi. Pa mi ko da smo izgubili. I oni remi slave ko pobjedu jer smo realno puno jaci. Istina da smo u prvom poluvremenu morali jos bar jedan zabiti ali sta cemo sad tako je kako je. Naravno da pobjeda u derbiju puno znaci ali prvi smo, 4 boda vise, bez poraza i dalje. Idemo gaziti dalje, svakako se titula uzima u malim utakmicama sto je pokazala i prosla sezona. Idemo po trecu u nizu aBd!

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- forza_juve
- Kontakt:
Ako me nesto raduje od ovih 1:1 to je da smo imali sansi da utrpamo 3 komada u poluvremenu dok je prije bilo jedan gol na neku snagu se uvali. Veceras nije bilo srece da procepi u poluvremenu sto ne znaci da nece sljedeci put. Sve dok se prilike redaju dobro je. Mogao je zeljo nastradati ko MDK da je srece bilo, ovako 1:1 bolje nego poraz a mogao je i on doci
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
"Žal je što nismo igrali kada su oni bili umorni, a mi odmorni. To je malo prvenstvo čak i učinilo neregularnim", rekao je Osim i nastavio:
"Podsjetit ću vas da kada smo im mi pet komada spucali, prije toga su na tri dana igrali protiv sa nekim, a mi bili svježi pa je pet bilo. Tačno znam zašto nisu htjeli igrati sa nama kad su umorni i što su "naštimali" da igraju sad, ali gotovo je sada", rekao je Osim i dodao:

"Podsjetit ću vas da kada smo im mi pet komada spucali, prije toga su na tri dana igrali protiv sa nekim, a mi bili svježi pa je pet bilo. Tačno znam zašto nisu htjeli igrati sa nama kad su umorni i što su "naštimali" da igraju sad, ali gotovo je sada", rekao je Osim i dodao:

Gdje pije Besim i Vladan?Pantelija je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:26Hare je debil debeli burence ono iz waltera nabijem njega i raju s grbavice sto cugaju sa njim.
Fuj kakav mozak ono ima i jos ga branis![]()
Pa ubio je ekipu, ubio! Unistio mentalno psihicki kako god hoces. Pa pejovic mu ne sa vise lopte kad je vidio lalav je retard
Njih dvojica su mene ubili
Gdje pije Vinko koji nema veznog na klupi a kurchi se "sirinom", a fino sam rekao sta ce se desiti kad igras protiv romba....sa 3 igraca u vezi protiv 4 njihova i potrosis jedinog preostalog veznog na beku....
I zamalo da izgubimo zbog toga, ne zbog fulanja nego lose postave i izmjena...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Handzicfeniksptica je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:43Eh sad..ko ne moze igrat i kako igrat protiv sisojini

Treba samo jače i naj.bati se mame onom žvalji. Čuj mi naštimali da se sada igra.
Ma sve je ok ovdje, nema alarma, sad kad ne pobijedimo bude remi, niko nas ne uzima.. Bit cemo sampioni.
Treba nam napadac to svi znamo.
Moram istaci Djokanovica. Najmladji igrac je odigrao fenomenalno. O ovom ce se decku pricati...
Treba nam napadac to svi znamo.
Moram istaci Djokanovica. Najmladji igrac je odigrao fenomenalno. O ovom ce se decku pricati...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Ovo poslati harisu debelom handzicu mahalcu pa neka jede go.vna i cita ovo. Neka se sprda malo morz sa nama u stau hebemZukanovic je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:45"Žal je što nismo igrali kada su oni bili umorni, a mi odmorni. To je malo prvenstvo čak i učinilo neregularnim", rekao je Osim i nastavio:
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Idalje si na 1. Mjestu, bez poraza si, +4 odnosu na mitomane, i vi kmecite, pljujete po Vinku i igracima, pa dal vas je stid i dal imate obraza ? Momcima je jedino moze zamjerit na losoj igri u 2 poluvremenu a sto se tice prvog poluvremena, po meni najbolje poluvrijeme ove sezone, ali jbga nismo imali spica da to iskoriti i tjt. Momcima sretno u nedjelju, drago mi je sto ce Besic dobiti priliku. A VI PLJUVATORI NEKA VAS JE STID I SRAM, MARS U PM ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas je dobar danAlfredNobel je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:33Šta ću, kad si postao ažuran otkad lova slabo kapa od klikova i postova.MortemHz je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:29Kako brat upozoriAlfredNobel je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:28Evo opet gastarbajtera da lupa kao maksum, nenormalno.. Znači, ako je rekao da je Osim dobar za našu ligu i izvlači maksimum iz onog škarta, što smo vidjeli i večeras u drugom dijelu, onda je on 'anam njihov'?
Bravo, paglu si k'o noć. (Nemoj ovo brisati Morto, neću ići dalje).![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Zivota ti, kako jos obraza imas braniti onog debila?? Kako??Denchi je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:45Gdje pije Besim i Vladan?Pantelija je napisao/la: ↑04 nov 2020, 21:26Hare je debil debeli burence ono iz waltera nabijem njega i raju s grbavice sto cugaju sa njim.
Fuj kakav mozak ono ima i jos ga branis![]()
Pa ubio je ekipu, ubio! Unistio mentalno psihicki kako god hoces. Pa pejovic mu ne sa vise lopte kad je vidio lalav je retard
Njih dvojica su mene ubili
Gdje pije Vinko koji nema veznog na klupi a kurchi se "sirinom", a fino sam rekao sta ce se desiti kad igras protiv romba....sa 3 igraca u vezi protiv 4 njihova i potrosis jedinog preostalog veznog na beku....
I zamalo da izgubimo zbog toga, ne zbog fulanja nego lose postave i izmjena...
2 zicera je promasio.
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Haksss, laznokrilo, miguelramos, mosarajvosa83, robertkosar i 65 gostiju.