FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Cora1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cora1946 » 04 nov 2020, 21:50

Ja ne znam je li vec neko pisao, ali sada sam opet pregledao dvije situacije u kojima smo drasticno osteceni.
1. U prvom poluvremenu Velkoski sutira, lopta se odbija od ruku zeljinog igraca koja nije uz tijelo i ne svira se penal.
2. 65 minut, bekric posljednji dira loptu prije izlaska u aut, sudija svira aut za zelju, nasa citava klupa skace...iz tog auta u tom napadu primamo gol. Opravdali su sadaka nadimak, Bog ih je 100 puta pogledao nocas
90!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 nov 2020, 21:50

broj6 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:40
Moramo se malo smiriti ljudi. Pa mi ko da smo izgubili. I oni remi slave ko pobjedu jer smo realno puno jaci. Istina da smo u prvom poluvremenu morali jos bar jedan zabiti ali sta cemo sad tako je kako je. Naravno da pobjeda u derbiju puno znaci ali prvi smo, 4 boda vise, bez poraza i dalje. Idemo gaziti dalje, svakako se titula uzima u malim utakmicama sto je pokazala i prosla sezona. Idemo po trecu u nizu aBd!

Sad samo da se igraci saberu i da ne padnu jer su i oni sigurno ocekivali pobjedu. Izasli su da ih pojedu i dominirali ali nije htjela u gol iz cistih zicera. Ne treba sad nekog napadati, Hare ce nama donijeti opet neka 3 boda kad zagusti kao sto je prosle godine. Ali svakako, na zimu napadaca moramo dovesti i nadam se zadrzati ove glavne igrace jer ce onaj derbi u prvom kolu nastavka dosta odluciti.

P.S. Djokanovicu skidam kapu! Preorao je teren malac i prekinuo nevjerovatan broj njihovih napada.
+1
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 nov 2020, 21:50

Aduka87 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:48
Idalje si na 1. Mjestu, bez poraza si, +4 odnosu na mitomane, i vi kmecite, pljujete po Vinku i igracima, pa dal vas je stid i dal imate obraza ? Momcima je jedino moze zamjerit na losoj igri u 2 poluvremenu a sto se tice prvog poluvremena, po meni najbolje poluvrijeme ove sezone, ali jbga nismo imali spica da to iskoriti i tjt. Momcima sretno u nedjelju, drago mi je sto ce Besic dobiti priliku. A VI PLJUVATORI NEKA VAS JE STID I SRAM, MARS U PM ❤
Nije pljuvanje, već KRITIKOVANJE. Niko Vinku nije opsovao familiju, mrtve, djecu i slično, osim @Inijeste koji standardno to radi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 nov 2020, 21:50

Zukanovic je napisao/la:
04 nov 2020, 21:45
"Žal je što nismo igrali kada su oni bili umorni, a mi odmorni. To je malo prvenstvo čak i učinilo neregularnim", rekao je Osim i nastavio:

"Podsjetit ću vas da kada smo im mi pet komada spucali, prije toga su na tri dana igrali protiv sa nekim, a mi bili svježi pa je pet bilo. Tačno znam zašto nisu htjeli igrati sa nama kad su umorni i što su "naštimali" da igraju sad, ali gotovo je sada", rekao je Osim i dodao:

:rol:
Zbog ovoga bi ja Handzicu oduzeo svaku platu i poslao ga da trenira sa juniorima....

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 04 nov 2020, 21:51

Malo sam prosetao i rashladio glavu, jos uvijek ne shvatam da se onako povucemo drugo poluvrijeme i da onoliko grijesimo i petljamo sa loptom. Iskreno, ne brine mene titula, smatram i dalje da je osvajamo 100%, ali mi je krivo sto hadalje nismo razbucali kad su vec bili cucnuli ko janje za klanje.
U novi boj ...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 nov 2020, 21:51

Jel ko napisao da je bure promasilo 3 sanse za 5 minuta i tako sacuvalo zeljescare?
Cuj mene promasio, upropastio, sjeb.bao, mahalas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 nov 2020, 21:52

JohnKeynes97 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:49

Zivota ti, kako jos obraza imas braniti onog debila?? Kako??
2 zicera je promasio.
Navedi spica koji nije fulio zicer?

Kreni od 15 miliona pa nagore
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 04 nov 2020, 21:52

Zip je napisao/la:
04 nov 2020, 21:50
Zukanovic je napisao/la:
"Žal je što nismo igrali kada su oni bili umorni, a mi odmorni. To je malo prvenstvo čak i učinilo neregularnim", rekao je Osim i nastavio:

"Podsjetit ću vas da kada smo im mi pet komada spucali, prije toga su na tri dana igrali protiv sa nekim, a mi bili svježi pa je pet bilo. Tačno znam zašto nisu htjeli igrati sa nama kad su umorni i što su "naštimali" da igraju sad, ali gotovo je sada", rekao je Osim i dodao:

Zbog ovoga bi ja Handzicu oduzeo svaku platu i poslao ga da trenira sa juniorima....
Sta su ti jadna djeca kriva?

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 04 nov 2020, 21:53

broj6 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:40
Moramo se malo smiriti ljudi. Pa mi ko da smo izgubili. I oni remi slave ko pobjedu jer smo realno puno jaci. Istina da smo u prvom poluvremenu morali jos bar jedan zabiti ali sta cemo sad tako je kako je. Naravno da pobjeda u derbiju puno znaci ali prvi smo, 4 boda vise, bez poraza i dalje. Idemo gaziti dalje, svakako se titula uzima u malim utakmicama sto je pokazala i prosla sezona. Idemo po trecu u nizu aBd!

Sad samo da se igraci saberu i da ne padnu jer su i oni sigurno ocekivali pobjedu. Izasli su da ih pojedu i dominirali ali nije htjela u gol iz cistih zicera. Ne treba sad nekog napadati, Hare ce nama donijeti opet neka 3 boda kad zagusti kao sto je prosle godine. Ali svakako, na zimu napadaca moramo dovesti i nadam se zadrzati ove glavne igrace jer ce onaj derbi u prvom kolu nastavka dosta odluciti.

P.S. Djokanovicu skidam kapu! Preorao je teren malac i prekinuo nevjerovatan broj njihovih napada.
:thumbup: :salut:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 nov 2020, 21:54

Zukanovic je napisao/la:

A sta je smijesno konkretno ovdje, ovo su sve cinjenice sto je rekao, da je obrnuta situacija bila oni bi tebi vec u prvom zabili 3 , ne bi Lendric drko **** ko Handzic i Pejovic.Jesu li umorniji i puno tezi raspored imali od nas? tuzno je da te oni sa onakvim uslovima kakvi su im uopste prate u borbi za titulu, a prate te zbog ovog gore sto je ovo izjavio i sve dok im se ne odlijepis na 10-tak bodova moras ih ozbiljno shvatiti

S obzirom da nije napadaca na vrijeme doveo sad nek se Hadzija skine i igra u tuzli
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 nov 2020, 21:55

Prva ljubavi, najveća radosti!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 nov 2020, 21:56

Denchi je napisao/la:
04 nov 2020, 21:52

2 zicera je promasio.

Jel ti dijete on? Otac? Dajdza? Dta ti je Handzic?
PSPHM

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 04 nov 2020, 21:56

Treba mladog Hajdarevića pozvati protiv Tuzle.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 04 nov 2020, 21:57

Toljaga je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:

Sta su ti jadna djeca kriva?
Al fakat. :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 04 nov 2020, 21:57

Necu da kudim...necu da hvalim..sve ce mi reci zimski prelazni rok.
Ako mislimo biti ozbiljni onda Hadzija zasuči rukave i iskopaj 2-3 top pojacanja.
Prvi koji treba doci je NAPADAČ!!!

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 04 nov 2020, 21:58

Rekoh ranije da je ovo krmadima tekma sezone.

Grehota Harisovih promašaja i sebičnosti Pejovića.

Krmad kao i ranije iz neke **** prilike zabiju gol.

Idemo dalje, na greškama se uči, na malim tekmama se dobija titula koja će se inšAllah podići. Na zimu se MORA dovesti napadač to svi znamo, kaparišite ga sada molim vas više.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 nov 2020, 21:58

Denchi je napisao/la:

2 zicera je promasio.

Navedi spica koji u 7 minuta promasi 3 zicera ali ne promasi jer mu golman skida nego jer glumi mahalasa koji pokusava da izvodi fore ispred zgrade. Ja znam jednog, gledao vecras i nasam se zadnji put u svetom.dresu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 nov 2020, 21:59

04 nov 2020, 21:56
Denchi je napisao/la:

2 zicera je promasio.

Jel ti dijete on? Otac? Dajdza? Dta ti je Handzic?
Nista brate, fulio je 2 zicera idemo ga upucat, to trezveni navijaci Sarajeva govore uz uzasnu salvu psovki

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 04 nov 2020, 21:59

Bijeda smo i mi ako ne možemo priznati ovdje da smo izgubili veceras dva boda. IZGUBILI!!!
Grob ga yebo i Handžić retard, i Tatar uskurceni i Vinko kojeg je amaw nadmudrio dr poluvrijeme i sad može da nas kara po medijima. S pravom.
I šta ako g.ovna dobiju u BL a mi izgubimo?
Kao to nije moguce? A jel moguće odigrati onako razlicito prvo i drugo poluvrijeme?

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 04 nov 2020, 21:59

AlfredNobel je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:
04 nov 2020, 21:48
Idalje si na 1. Mjestu, bez poraza si, +4 odnosu na mitomane, i vi kmecite, pljujete po Vinku i igracima, pa dal vas je stid i dal imate obraza ? Momcima je jedino moze zamjerit na losoj igri u 2 poluvremenu a sto se tice prvog poluvremena, po meni najbolje poluvrijeme ove sezone, ali jbga nismo imali spica da to iskoriti i tjt. Momcima sretno u nedjelju, drago mi je sto ce Besic dobiti priliku. A VI PLJUVATORI NEKA VAS JE STID I SRAM, MARS U PM ❤
Nije pljuvanje, već KRITIKOVANJE. Niko Vinku nije opsovao familiju, mrtve, djecu i slično, osim @Inijeste koji standardno to radi.
Gdje sam opsovao Vinku bilo sta od tog navedrnog i nadji mi postove gdje ja to stalno radim?
Nemoj da jedes **** cijenim te ko forumasa i vazda s tobom i kad se ne slazem imam ok konverzaciju

Opsovao sam Handzicu odmah nakon tekme vruce glave al mu je yebalo i pola grada veceras
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”