FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za mene je Vinko veliki korak naprijed na trenerskoj klupi cijele lige, ne samo kluba. Ima odlične manire, mislim da je pedantan, profesionalac i dobar trener. Jedino mi nije jasan po pitanju izmjena. Pravi čudne rotacije totalno, igraš protiv spore ekipe , povukao si se bez razloga što je i sam priznao i ništa se ne poduzima, osim ulaska Fanima.
Imaš Hebiba koji nam je golovima pri ulasku donio čistih 6-7 bodova, koji je u formi, ima strašan ulazak u prostor i brzinu i ne dobije minute.
Očigledno je da vjeruje startnoj ekipi i da čeka njihov potez do zadnje, ali brate ako ne ide do 65.radi nešta, mijenjaj, zarotiraj ...
Imaš Hebiba koji nam je golovima pri ulasku donio čistih 6-7 bodova, koji je u formi, ima strašan ulazak u prostor i brzinu i ne dobije minute.
Očigledno je da vjeruje startnoj ekipi i da čeka njihov potez do zadnje, ali brate ako ne ide do 65.radi nešta, mijenjaj, zarotiraj ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Prvenstveno za mog druga @SedrenikSamozdravlje je napisao/la: ↑30 okt 2020, 19:01Samozdravlje je napisao/la: ↑25 okt 2020, 20:3018 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA![]()
17 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA![]()
17 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA![]()
Ima i drugih kombinacija, ali ova mi je najsimpaticnija![]()
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Pretjerujes

Mislis na onu situaciju kada je 5x zamahnu da ce sutat? I ja mislim da je pretjerao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
zlo87 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:58Sigurno. Niko ne treba imati kredita iz proslosti i zato sto voli klub. Samo hocu da kazem da ni njemu sigurno nije svejedno zbog ovog veceras. Slazem se s tobom, ali necemo ga sad razapinjati, nit njeg, nit ekipu, jer nisu zasluzili rezultatima koje postizu. Kako je, tako je. Idemo dalje uz jos vecu podrsku i to je to.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑04 nov 2020, 23:51
Statutom bih zabranio bilo kakvo obitavanje u klubu svima koji su "naša djeca, navijači od malena, vole klub". Ne zato jer je loše, nego zato što je navijačima to amnestija za klasični NEKVALITET i NEPROFESIONALIZAM! Razumijem te šta želiš reći, ne shvati me pogrešno, ali jednostavno se naježim kad ovo boldirano pročitam. Večeras nije bilo druge opcije, shvatam, ali živim za dan kad će se ovdje cijeniti kvalitet i kad će samo kvalitet trajati, a ne historija. Niko danas nije primio platu za ono što je uradio prošle godine.
Ko je kriv sto igra NEKVALITETAN i NEPROFESIONALAN. Da je takav ni ja nisam za to da kao takvi igraju. Moramo imati isti odnos prema svim igracima naseg Kluba. Taj Handzic zabio 4 u 6(Siroki,Zrinjski,MDK 2x) utakmica. Ima tu igraca sa drugim drzavljanstvom koji u ovom prvenstvu dao 2 gola, a u sezoni 2019/20 takodje 2 gola. Kod istog ili slicnog kvaliteta,uvijek prednost domacem, a pogotovo stranacu.
Kako se ovdje branio onaj stoper iz CG, Gavric i sad Velkoski. A kako vas je u dilirijum bacao Hare.
Razumijem frustacije. Bili bolji, a nismo dobili, zar je prvi put. Primjera hiljade: GOSK,Orasje,Posusje .... Puna potpora Marinovicu.
Sigurno Hare nije boliqrac, desava se i velikim iz lige 5.
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 05 nov 2020, 03:01, ukupno mijenjano 1 put.
Porediti osima i vinka
Izmjenio igraca cinimi se u 31 minuti igra ista, cak smo bili jos opasni.
Danas sam napisao da Haifa Tel Aviv nako nije izjebo zelju koji je bio pod koronom.
Prvo poluvrijeme je bilo najbolje sto sam ja ikada gledao SARAJEVO vs od 1998 kad je zubanivic dao go tad smo bili svih 90 bolji al nismo bili svih 90 kao danas u 45.
Osim sigurno nije ocekivao nit spremao ekipu da ih izdominiramo i da oni ko pocnu malo bolje igrat u nastavku..
Ubacivanje bekrica i zeca i neznam koga je jos ubacio nije donijelo nista novo osim sto je skontao da bi mi mogli malo stat posle nake trke sto nije bilo tesko prepostavit.
Vinko je danas pokazao kao i nasa ekipa da titulu nismo odbranili radi korone vec bi bili ubjedljivo prvi.
Takode izjava Amawa da je prvenstvo nastimano je prvo pokrice i neznanje njegovo, poraz od mladosti i krupe da bi to nekako sakrijo. Takode on je 3 godine u klubu osvoio nista nije a potrosio je ogromne pare na igrace nikog proizveo nije i realno je da mora potrosit jos 3x koliko je potrosio da bi se mogao nosit sa nama. I takode ne izlazak u evropu ide najvise na njegovu dusu.
Nama je najbitnija sledeca utakmica tc nije slaba ekipa pobjedili su 1-0 ubipara je dao go. Moramo bit na nivou bice mnogo teza utakmica nego protiv zelje.
Mene takode nebi zacudilo da zeljo uzme borac jer jagodic je 0 od trenera i vec mu je boda u usima. I mislim da ce bit smjenjen posle ove utakmice borac je los
Izmjenio igraca cinimi se u 31 minuti igra ista, cak smo bili jos opasni.
Danas sam napisao da Haifa Tel Aviv nako nije izjebo zelju koji je bio pod koronom.
Prvo poluvrijeme je bilo najbolje sto sam ja ikada gledao SARAJEVO vs od 1998 kad je zubanivic dao go tad smo bili svih 90 bolji al nismo bili svih 90 kao danas u 45.
Osim sigurno nije ocekivao nit spremao ekipu da ih izdominiramo i da oni ko pocnu malo bolje igrat u nastavku..
Ubacivanje bekrica i zeca i neznam koga je jos ubacio nije donijelo nista novo osim sto je skontao da bi mi mogli malo stat posle nake trke sto nije bilo tesko prepostavit.
Vinko je danas pokazao kao i nasa ekipa da titulu nismo odbranili radi korone vec bi bili ubjedljivo prvi.
Takode izjava Amawa da je prvenstvo nastimano je prvo pokrice i neznanje njegovo, poraz od mladosti i krupe da bi to nekako sakrijo. Takode on je 3 godine u klubu osvoio nista nije a potrosio je ogromne pare na igrace nikog proizveo nije i realno je da mora potrosit jos 3x koliko je potrosio da bi se mogao nosit sa nama. I takode ne izlazak u evropu ide najvise na njegovu dusu.
Nama je najbitnija sledeca utakmica tc nije slaba ekipa pobjedili su 1-0 ubipara je dao go. Moramo bit na nivou bice mnogo teza utakmica nego protiv zelje.
Mene takode nebi zacudilo da zeljo uzme borac jer jagodic je 0 od trenera i vec mu je boda u usima. I mislim da ce bit smjenjen posle ove utakmice borac je los
Dobijali smo mi njih 2011 2012 pa su oni titulu uzeli dobijali smo ih i 2017 pa popusise titulu nema pravila ljudi veceras samo losa noc idemo u tuzlu po pobjedu!
-
- Kontakt:
Ma nije ni tako losa, to sto oni slave, yebiga. Tako je TC, jedna od bitnijih utakmica, premda i to sto idemo na pauzu kao prvoplasirani nesto znaci.
POZDRAV PITARI , NEMOJTE SE SIKIRATI i BITI RAZOCARANI . PRVOPLASIRANI SMO.
- feniksptica
- Kontakt:
Rahmanovic Tito. On je proslavio s sjeverom. Boli njega ima l navijaca il ne
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U Banjaluci će biti iks zato moramo Tuzlu dobiti da prednost bude 6 bodova.
Nas je itekako pogodilo u drugom poluvremenu izostanak Miličevića, Ahmetovića, Sušića i Adukora. Da su bili tu, bilo bi i izmjena i držali bi ih cijelu utakmicu kao u prvom poluvremenu. Oni vazda budu kompletni protiv nas, majku im sretnu.
Nas je itekako pogodilo u drugom poluvremenu izostanak Miličevića, Ahmetovića, Sušića i Adukora. Da su bili tu, bilo bi i izmjena i držali bi ih cijelu utakmicu kao u prvom poluvremenu. Oni vazda budu kompletni protiv nas, majku im sretnu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
Tako je druzeBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 nov 2020, 07:14U Banjaluci će biti iks zato moramo Tuzlu dobiti da prednost bude 6 bodova.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Nije smak svijeta, bili su zreli da ih natrpamo a kasnije smo pali, idemo dalje, tako je to u fudbalu. Ovo nam je skola i nadam se da cemo izvuci neke pouke. Moramo nauciti da ne idemo iz krajnosti u krajnost. Ne moze nam jedan dan neko biti Tito a drugi dan mu sve po spisku. To se ponavlja stalno. Sad podrsku klubu moramo jos pojacati!
ma hajde Handže nije kriv što ne zna, ali onaj isforsirani udarac Pejovića gdje bi laganim pasom dole imali čistih 2:0....
bilo prošlo, idemo se potući u Tuzli za aBd nova 3 boda
bilo prošlo, idemo se potući u Tuzli za aBd nova 3 boda
E moj Handzicu...
- feniksptica
- Kontakt:
Bravo Vladane. Sad hladnije glave covjek je kmo osjecaj kod one zadnje sanse da izadje i sprijeci gol
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jbt imas mozda najbolji start ekipe ikada, u 13 utakmica primis samo 6 golova i onda skontas da neko ima bolji start i da je ispred tebe na tabeli. Ne bih volio znati kakav je to osjecaj.
Sve je ovo zlatno sad se okrenut Tuzli i aBd uzet ono sto nam pripada.
Prosle sezone nakon 19 kola 36 bodova
Pretprosle nakon 19 kola 43 boda
Ova sezona 13 kola 33 boda
Znaci nema dalje
Sve je ovo zlatno sad se okrenut Tuzli i aBd uzet ono sto nam pripada.
Prosle sezone nakon 19 kola 36 bodova
Pretprosle nakon 19 kola 43 boda
Ova sezona 13 kola 33 boda
Znaci nema dalje
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Hladne glave se sad moze pisati, Handzicu bas si nas yebooo sinoc.
Sinoc sam imao osjecaj kao da je derbi Dinamo i Hajduk... Ovi dominiraju ligom, a drugi zapnu da ne izgube a ako pobjede slave kao da se titula uzela...
Svakako, titula je cilj ove godine. U 13-tom kolu je nemoguce istu uzeti. Idemo dalje...
Pobjedom protiv TC na zasluzen odmor.
Sinoc sam imao osjecaj kao da je derbi Dinamo i Hajduk... Ovi dominiraju ligom, a drugi zapnu da ne izgube a ako pobjede slave kao da se titula uzela...
Svakako, titula je cilj ove godine. U 13-tom kolu je nemoguce istu uzeti. Idemo dalje...
Pobjedom protiv TC na zasluzen odmor.
Sad se vec polako, nazalost, moze krenuti sa konstatacijom da je Susic promasaja, narocito ako se ima u vidu koliko ga placamo. Kroz karijeru je generalno sklon povredama, ovdje se nekako cini da je uz sve to ukljucena i kurcobolja. Nastojati postici sporazum o raskidu ugovora i za te pare se moze produziti ugovor Tataru i Rahmanovicu. Pokusali smo i neka smo, igrac je koji je vrijedan tog rizika, ali ocito da je pokusaj neuspjesan.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Dan 1
Da li je odbrana kriva kad napadac promasi stopostotnu priliku
Da li je odbrana kriva kad napadac promasi stopostotnu priliku
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Da smo Ahmetovića imali sinoć. 4:0 bi bilo na kraju.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Benko123, Bordo10, budzak, Burberry46, ErosViverosViv, Hamagara, J1897, keli, MostarReds22, Proximic, RajvoSA03, Rule_hz, sekac, SilaMoc1946, Tatamata1946 i 174 gosta.