FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

damir_82
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la damir_82 » 04 nov 2020, 23:25

Šta li sam ja gled'o pa mi Krste uopšte nije u tom prvom safu za pljuvanje..?!

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 nov 2020, 23:26

Pantelija je napisao/la:
04 nov 2020, 23:22
slika

Ovdje vidimo naseg mahalca u izglednoj prilici kod prve sanse
Ko kaze da je ovo izgledna prilika? Jel mi vidimo gdje je gol? Ne vidimo. Dakle gol moze biti udaljen5 metara, a moze i 50. I ko kaze da je izgledna prilika? Izgledna bi bila da je udario loptu. Jel on udario loptu? Nije.
PSPHM

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 04 nov 2020, 23:27

Jedino sto mogu zamjeriti Vinku sto je stavio tatara desno,covjek najbolje LIJEVO krilo lige, igra fenomenalno na toj poziciji i ti ga u derbiju stavis desno pa zasto,ako vec gotivi makedonce onda stavi njega desno majku mu,sto šaltaš najboljeg igraca lige,a plus imas hebiba i fanima za desno,steta sto nismo dobili al hajde ima jos tekmi,titula se mora uzeti...i do godine sa boljim SD nadam se...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 nov 2020, 23:29

JohnKeynes97 je napisao/la:
04 nov 2020, 23:26
Pantelija je napisao/la:
slika

Ko kaze da je ovo izgledna prilika? Jel mi vidimo gdje je gol? Ne vidimo. Dakle gol moze biti udaljen5 metara, a moze i 50. I ko kaze da je izgledna prilika? Izgledna bi bila da je udario loptu. Jel on udario loptu? Nije.
To nisu istine. Niko ne bi bio sretniji od hareta da je dao gol... Istina, tu ga sprecava to sto ima umjesto mozga kilu mahalastine i fakinluka i sto mozak koristi samo kad naruuje da jede.. Al vjeruj mi niko od njega ne bi bio sretniji... Tri puta je mogao da bude sretan i on ni jednom nije bio...

Mogao je cak i jedan skok da uzme kosoricu ali nije... Nije ne da mu se a dobar je momak... Ima mana a ima i losih strana
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 04 nov 2020, 23:32

Pantelija je napisao/la:
slika

:rol: :rol:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 nov 2020, 23:33

Pantelija je napisao/la:
04 nov 2020, 23:29
Pantelija je napisao/la:
slika

To nisu istine. Niko ne bi bio sretniji od hareta da je dao gol... Istina, tu ga sprecava to sto ima umjesto mozga kilu mahalastine i fakinluka i sto mozak koristi samo kad naruuje da jede.. Al vjeruj mi niko od njega ne bi bio sretniji... Tri puta je mogao da bude sretan i on ni jednom nije bio...

Mogao je cak i jedan skok da uzme kosoricu ali nije... Nije ne da mu se a dobar je momak... Ima mana a ima i losih strana
Vi pljujete lika samo zato sto je isao jedan na jedan i nije dao gol. Nadji mi jednog jedinog napadaca u europi koji bi dao gol, a da je golman ispred gol, i plus jos dva tvoja igraca trce iza tebe i ocekuju da im asistiras. Hare je jednostavno takav igrac koji ce prije upisati asistenciju nego dati gol. Jel
On kriv sto serbecic nije brze dotrcao u napad da zaluca loptu u mrezu?
PSPHM

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 nov 2020, 23:37

Sta ste ba navalili na Harisa ko mutavi. Dao je dovoljno golova za onoliko utakmica koliko je odigrao. Jedini Nermin je dao par golova vise od njeg. Pa lendric juricic zec zajedno nisu dali golova i imali asistencija ko hare sam. A covjek je planiran da bude rezerva. To sto nismo doveli nikog (3ceg spica)jeste sigurno to sto se ocekuvalo da Ahmet i Hare mogu ovo iznijet do 19 kola pa da onda vide kako ce bit situacija. Haris i Ahmet takode nisu jeftini igraci i sigurno da ih nebi mogli otjerat bez ogromne nadoknade za raskid ugovora. Dosad se ta odluka ispostavila ispravnom vidicemo kakoce bit jos za 6 kola. Mi bjezimo ekipi 4 boda koja je dosad izgubila samo 10 bodova.

Takode odigrali smo vise utakmica od njih dosad i dosta veci uspjeh u evropi napravili.

Ja sam i prije utakmice rekao nebi imao nista protiv da bude remi al da mi budemo bolja ekipa na terenu..

Zeljeznicaj je naj iskusnija ekipa u pl bh a mi smo se igrali sa njima i to sa jednim igracom na klupi i jednom izmjenom dok su oni izmjenili 40% ekipe..

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 nov 2020, 23:38

holyman je napisao/la:
05 okt 2020, 19:45
Hajd sto ahmet meda ne moze nego nam handzic drugi napadac. Da bog sacuva ovakvu ekipu imati bez napadaca
Haha tacno mjesec od posta.
Ovako superiorna ekipa da nema napadaca.. :kafa:
NEMA NAZAD

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 nov 2020, 23:39

A tu je i druga prilika kada je isao sam.1 na 1 sa ericem. Kamera iza gola erica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 nov 2020, 23:40

04 nov 2020, 23:33
Pantelija je napisao/la:
04 nov 2020, 23:29

Vi pljujete lika samo zato sto je isao jedan na jedan i nije dao gol. Nadji mi jednog jedinog napadaca u europi koji bi dao gol, a da je golman ispred gol, i plus jos dva tvoja igraca trce iza tebe i ocekuju da im asistiras. Hare je jednostavno takav igrac koji ce prije upisati asistenciju nego dati gol. Jel
On kriv sto serbecic nije brze dotrcao u napad da zaluca loptu u mrezu?
Ja sve vrijeme govorim da nije mogo nikako zabiti jer je bio sam. I zato je morao uraditi 3 lažnjaka i nemojte misliti da naše dijete, koje zna šta je derbi, nije sretno zbog ta 3 lažnjaka. Kako su samo fino oni hudnjaci popadali, bravo reHa majstore, brudaaa mooooj ljepiiii.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 nov 2020, 23:41

Pantelija je napisao/la:
04 nov 2020, 23:39

A tu je i druga prilika kada je isao sam.1 na 1 sa ericem. Kamera iza gola erica
Sutra na kolac u mrvicu da utopi tugu
PSPHM

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 nov 2020, 23:42

Evo malo hladnije glave da napišem i ja svoje mišljenje. Prvo poluvrijeme, čisto savršenstvo, realan rezultat prvog poluvremena je 3-0. Sam Handžić je imao tri prilike i Pejović jednu, pored toga Krste stativu i ne znam je li bilo više prilika. Handžić je sigurno momak koji voli klub i koji je navijač istog od malena, ali on nije za prvu postavu ovakvog Sarajeva, toga je i on svjestan vjerujem, jer je Ahmetoviću dugo sjedio na klupi. Vinko nije imao drugu opciju u napadu osim njega, nije kriv ni on, a ni Handžić što je morao igrati. Kriv je onaj koji nije doveo napadaća, a sve vrijeme smo pisali i pričali koliko nam je isti potreban. Nećemo zaboraviti Handžiću dosta važnih golova, al većina njih je i bilo kada uđe zadnjih pola sata. Realno je poražavajuća činjenica da smo mogli derbi riješiti za 45 min, a nismo jer nismo imali napdača adekvatnog. To je raji najviše krivo. Što smo ih pojeli prvo poluvrijeme, imali sve u našim rukama i na keaju 1:0. Ne znam je li iko primjetio kako Rahmanović nezadocoljno maše glavom na kraju prvog poluvremena. Handžić je mogao biti igrač odluke i večerašnji heroj, ali očigledno nije taj kvalitet. Nadam se da će Vinko uspjeti da nađe adekvatnu soluciju do kraja polusezone za napadača. Boli ovo, kao da smo izgubili, ali ****, sad zbiti redove i pobjediti u Tuzli, moramo. Malo smo razočarani bordo dive, ali te i dalje volimo. Gazi sve do titule!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 nov 2020, 23:47

Sve je do kako ko gleda na situaciju. Ovi koji su ocekivali deranje i laganu pobjedu sad kukaju. Ja zadovoljan +4 i idemo dalje, pokazali smo da smo bolji malo korekcije novi napadac i bit ce to sve ok. Bit ce još dva derbya, bit ce slatko dobit ih na proljeće a ABd i titula.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2020, 23:50

Bogami Vinko proslavi pravo ovaj gol, da je bio hladnokrvan ko inace dobili bi ovo.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 04 nov 2020, 23:51

zlo87 je napisao/la:
04 nov 2020, 23:42
Evo malo hladnije glave da napišem i ja svoje mišljenje. Prvo poluvrijeme, čisto savršenstvo, realan rezultat prvog poluvremena je 3-0. Sam Handžić je imao tri prilike i Pejović jednu, pored toga Krste stativu i ne znam je li bilo više prilika. Handžić je sigurno momak koji voli klub i koji je navijač istog od malena, ali on nije za prvu postavu ovakvog Sarajeva, toga je i on svjestan vjerujem, jer je Ahmetoviću dugo sjedio na klupi. Vinko nije imao drugu opciju u napadu osim njega, nije kriv ni on, a ni Handžić što je morao igrati. Kriv je onaj koji nije doveo napadaća, a sve vrijeme smo pisali i pričali koliko nam je isti potreban. Nećemo zaboraviti Handžiću dosta važnih golova, al većina njih je i bilo kada uđe zadnjih pola sata. Realno je poražavajuća činjenica da smo mogli derbi riješiti za 45 min, a nismo jer nismo imali napdača adekvatnog. To je raji najviše krivo. Što smo ih pojeli prvo poluvrijeme, imali sve u našim rukama i na keaju 1:0. Ne znam je li iko primjetio kako Rahmanović nezadocoljno maše glavom na kraju prvog poluvremena. Handžić je mogao biti igrač odluke i večerašnji heroj, ali očigledno nije taj kvalitet. Nadam se da će Vinko uspjeti da nađe adekvatnu soluciju do kraja polusezone za napadača. Boli ovo, kao da smo izgubili, ali ****, sad zbiti redove i pobjediti u Tuzli, moramo. Malo smo razočarani bordo dive, ali te i dalje volimo. Gazi sve do titule!
Statutom bih zabranio bilo kakvo obitavanje u klubu svima koji su "naša djeca, navijači od malena, vole klub". Ne zato jer je loše, nego zato što je navijačima to amnestija za klasični NEKVALITET i NEPROFESIONALIZAM! Razumijem te šta želiš reći, ne shvati me pogrešno, ali jednostavno se naježim kad ovo boldirano pročitam. Večeras nije bilo druge opcije, shvatam, ali živim za dan kad će se ovdje cijeniti kvalitet i kad će samo kvalitet trajati, a ne historija. Niko danas nije primio platu za ono što je uradio prošle godine.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 04 nov 2020, 23:53

Zagor je napisao/la:
04 nov 2020, 22:27
Kemo88 je napisao/la:
04 nov 2020, 22:25
:guz: Opet je +4
To i ja kazem.. oni bod slave kao pobjedu, mi ko da smo izgubili, mi plus 4 oni minus 4.. jest da smo im se trebali revansirat za zadnje derbije, al brate imamo plus 4 aBd uskoro vise.. nek slave derbije to im je jedino sto je preostalo..
Problem je jer pojedinci smatraju da ako ne dobijes u derbiji to znaci da si sezonu unistio. Niko nije spomenuo da smo jedina ekipa ikada koja nije porazena u prvih 13 kola.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 nov 2020, 23:54

Je l iskren sta napiso ne vidih nesto. Ocekivo sam ga cijelu noc
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 nov 2020, 23:55

Idemo u Tuzlu po 3 boda to je najvažnije. Ovi u BL sigurno nece dobiti jer su na izdisaju vec, a i Borac se mora iskupiti za poraz u proslom kolu. Tako da tu očekujem remi sto znaci vrlo lako +6 za nas i idemo na reprezentativnu pauzu u miru.
Poslije nam ostaje jos 5 tekmi do kraja polusezone 3 domace i 2 gostujuce. To polako privesti kraju i otici sa 6 bodova i vise na polusezonu.
A onda želim vec u decembru vidjeti napadaca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 nov 2020, 23:56

Pantelija je napisao/la:
slika

To je Robin Van Persie legenda Premiershipa i Nizozemske

Koja mu je cijena bila nakon te tekme?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 nov 2020, 23:58

SarajevoJeBordo je napisao/la:
04 nov 2020, 23:51
zlo87 je napisao/la:
04 nov 2020, 23:42
Statutom bih zabranio bilo kakvo obitavanje u klubu svima koji su "naša djeca, navijači od malena, vole klub". Ne zato jer je loše, nego zato što je navijačima to amnestija za klasični NEKVALITET i NEPROFESIONALIZAM! Razumijem te šta želiš reći, ne shvati me pogrešno, ali jednostavno se naježim kad ovo boldirano pročitam. Večeras nije bilo druge opcije, shvatam, ali živim za dan kad će se ovdje cijeniti kvalitet i kad će samo kvalitet trajati, a ne historija. Niko danas nije primio platu za ono što je uradio prošle godine.
Sigurno. Niko ne treba imati kredita iz proslosti i zato sto voli klub. Samo hocu da kazem da ni njemu sigurno nije svejedno zbog ovog veceras. Slazem se s tobom, ali necemo ga sad razapinjati, nit njeg, nit ekipu, jer nisu zasluzili rezultatima koje postizu. Kako je, tako je. Idemo dalje uz jos vecu podrsku i to je to.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, boki86, Lavcina, Maestro^^, MaroonBjelave, napoleon72, rimljanin90, Vanja8, ŠTA_JE i 109 gostiju.