To je njegova najveća kvaliteta prodati priču naložiti. Realno oni imaju jaku ekipu koja je u rangu sa Zrinjskim borcem, mi smo malo bolji al to nije dovoljno da možeš ih hladno pobjedit, druga stvar ti igrači Zec, Sttilic, Lendric, Alispahic neigraju za klikere nego za plate koje i nisu male za nas fudbal, jest da nisu redovne i da su krizi ali naplati će ih kad tad i oni su primorani da imaju takve igrače da bi mogli pratit konkurenciju a para nema zadužuju se i tako upadaju u sve veću finansijsku dubiozu, doprinose ne uplaćuju od decembra kao ni reprogram tako da biće još više u problemima. Ove priče neregularnost namjesten raspored to je sve u svrhu skretanje pažnje sa pravih problema i alibi za nastavak plana sa ekipom u upravi koju je doveo a njihov cilj je imovina pomoćni itd.bordobijeli je napisao/la: ↑05 nov 2020, 09:02Zanimljivo je kako je Osim uspjeo prodati pricu da je njegov tim loš al je on strucnjak pa su drugi na tabeli. Cak je i Jusufbegovic u uvodu emisije rekao da je zeljeznicar po kvalitetu 7 ekipa sto je velika glupost Štilic, Bojo, Bekric, Zec, Lendric, Alispahic sve kvalitetni i prekaljeni igraci. Mi jesmo kvalitetni i najbolji u ligi al ne smijemo pušiti ovu pricu kako moramo svima uvaljivat po 4 komada i onda kad zavrsi 1-1 s najvecim rivalom ispada neka katastrofa.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čekaj, zar nije nedjelja?
Otkud subota, samo imamo 2 dana odmora?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- Osttribine
- Kontakt:
Pa evo i ti koji koliko sam upratio ovde branis sve oko kluba si iznio kritiku sasvim opravdano, niko ne trazi smjene nikakve, ali da zasluzuje kritiku i Vinko zbog izmjena prije svega zasluzuje, napisah vec da mi je nejasno dati sansu Jukicu ispred Hebiba, kao i Handzic koji je utakmicu mogao rijesiti u prvom poluvremenu. Ali jok, ovde pojedinaca ima koji i dalje Željezničar ne smatraju konkurentom za titulu koji je na minus 4, nego nam je šatro Zrinjski konkurent na minus 11, pa dajte otvorite oci majka mu stara. Propustili smo sansu da im se jos vise odlijepimo, ovakvi mrljavi nikakvi su ti na minus 4 boda sto je nikakva prednost, bice ovo borba haman do zadnjeg kola.Zip je napisao/la: ↑05 nov 2020, 08:59Boli me qurac za grizmana i navijace Barcelone... Nama je Handzic uzeo dva boda i kosta nas koje godine zivota manje...
Cemu pravdanje necega sto nam nista ne donosi?
Mozemo mi pravdati il ne, lik je upropastio i syebao tok utakmice... Svi mi znamo sta nama nosi ova utakmica, poslije dva poraza i zeljeli smo osvetu...
Mozda nam poslije Tuzle lik donese nove bodove njegovim golovima, al sinoc nas je on kostao pobjede i ne treba uopste trositi rijeci pravdati ga Grizmanovim promasajem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste.. naša zvanična nije ispravilaBordoSarajevo je napisao/la: ↑05 nov 2020, 09:30Čekaj, zar nije nedjelja?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
U nedjelju tri meča u tri različita termina. Tuzla City - Sarajevo počinju u 13, Velež - Široki Brijeg u 15, a Radnik - Zrinjski u 17 sati.BordoSarajevo je napisao/la: ↑05 nov 2020, 09:30Čekaj, zar nije nedjelja?

FK Sarajevo
E jbg sad, ne pretjerujmo.. Nije valjda da nam se doprinos igrača mjeri isključivo golovima i asistencijama? Tako se i po Ljubanu pljuvalo, pa nam je falio taj tip igrača prošle godine samo tako..mma_hz je napisao/la: ↑05 nov 2020, 09:23E jesi mi objasnio svaka cast.
Sta se pokazao u tim utakmicama.Gol?Asistenciju?
Kad vec hoces tako,sta evo reci mi? Ne pravite mi kultove licnosti Bgt od igraca koji u 13 utakmica nema ni gola ,ni asistencije.Dobar je on igrac to stoji ,ali da se u njega gleda kao u abu zenze nema potrebe.I ne racunaj mi penal sto je dao Bgt.
I nemoj mi price zna stati na loptu,dati pas,primiti loptu pa Bog ti pomogao to znamo i ti i ja.
Nego, koliko Pejović ima asistencija a igrao je sve utakmice od Radnika na ovamo, i izvodi sve prekide?
A vjerujem da nas je većina sposobna primiti loptu i dati pas prvom do sebe na terminu i bez pritiska..
Najveći problem sa Tinom je malo odigranih utakmica, i mene zanima šta je problem s povredom.. Što se mene tiče, znanje i kvalitet je pokazao..
Sto se mene tice mora on duplo vise,nisam rekao da je los igrac pobogu ste 
Pejovic 3 asist.

Pejovic 3 asist.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sta je sad tacno sub ili ned utakmica ?
Nedjelja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nedjelja.
FK Sarajevo
Volio bih da je igrao više, da je zdrav i spreman, pa da ocjenjujemo.. Valjda se na najdužoj zimskoj pauzi oporavi i fizički spremi..
Evo sabrah i minute.. Tino 537, Pejović 849.. I usput Pejović izvodi sve prekide.. Dakle broj asistencija ne iznenađuje..
Samo čitam i ne vjerujem. Na ovom forumu ima najviše prepametnih trenera, a najmanje realnih navijača. Stvarno ne mogu da vjerujem da ima onih koji bi otjerali najboljeg trenera do sada ( rekord lige nakon 13 kola), koji krive Harisa za nerješenu utakmicu, pa ybo mu ja majku i Ronaldo ponekad ima lošu utakmicu. Haris je jedino kriv što je jedini napadač i što ne može biti zamjenjen. Mnogi to pripisuju Hadžiću, ali jeste li se zapitali da li je Hadžić mogao dovesti napadača, da li je imao uslove za to, da li je taj napadač odgovarao stilu igre Vinka M., da li je taj napadač bio preskup?? Svima nam je poznato da je teško privoliti nekoga da igra u našoj ligi koja je kvalitetom loša, iako se Sarajevo izdiže iznad ostalih. Moje mišljenje je da je u našoj ligi ima par napadača koji bi mogli igrati u Sarajevu, ali ne znam da li su nam zanimljivi ( Bilbija, N. Hadžić, J. Lukić). Mislim da nije realno da se "gađamo" nekim imenima tipa Halilovića (nije napadač), onog crnog iz Partizana čini mi se, također smatram da Irfan Hadžić ne bi bio neki update na trenutne napadače. Nisam trener i nemam nekog aman iskustva ali bih u ovoj sitiaciji pokušao sa Amarom na CF, a Mustedanagićem iza njega. Teško je dovesti kvalitetnog igrača u našu ligu. Na kraju puna podrška SS i igračima
Ne mogu ni sad da vjerujem da nismo pobjedili nakon onakve dominacije u prvom poluvremenu. Sami smo krivi , nemamo napadaca , Hare je dobar za zadnjih dvadeset min protiv bunkerica ekipa i to je to. Da smo imali napadaca bilo bi 3 0 na poluvremenu minimalno i nije Vinko kriv sto likovi ne znaju rijesiti utakmicu. A drugo poluvrijeme su ljudi zasluzili gol bez obzira koliko ih ne volim. Prvo poluvrijeme je izgledalo kao da igramo sa Vrbanjusom. Sad dobiti Tuzlu , oni nece dobiti u Banja Luci i to je to. I odmah naci napadaca
U kakvoj smo mi situaciji trenutno da nam je x protiv anamo njih razocarenje, a njima x kao da su osvojili ligu sampiona. E to je ta razlika, mi idemo dalje, gazimo prema novoj tituli, okrenut se tuzli i zavrsiti to sa tri boda ( ni bod gore nije los) . Dva koraka mi njima bjezimo, steta samo sto im ga nismo zabili kad su nam se onako naguzili.
- ThrillerHz
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Hajduku je protiv Dinama utakmica sezone i sve mimo poraza je veliki uspjeh.
Mislim da znate sta hocu reci.
Koliko mi je krivo sto ih nismo raznijeli jer su bili zreli,toliko mi je i drago kada vidis koliko slave bod.
13 tekmi 10 pobjeda i 3 remija HEJ LJUDIII VELIKO JS OVOO PREVELIKOO
Mislim da znate sta hocu reci.
Koliko mi je krivo sto ih nismo raznijeli jer su bili zreli,toliko mi je i drago kada vidis koliko slave bod.
13 tekmi 10 pobjeda i 3 remija HEJ LJUDIII VELIKO JS OVOO PREVELIKOO
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- RajaBa1983
- Kontakt:
Vinko je kriv sto je promjenio ekipu koja je pobjedjivala bez potrebe.Fanimo kad je uvezao par utakmica vidjeli smo sta zna,dalje promjena pozicije Tatara i sad imamo to sto imamo.Imao ne primjer kod Husrefa kad je Benji promjenio poziciju.Momak jednostavno na lijevom krilu dogura do repke a na desnom sto neko rece malo bolji od brata Kerima.Po meni velike dvije greske Vinka.I sve te promjene nicim izazvane.Sad opet treba par utakmica da se ti igraci uigraju itd itd.
Ja se ne znam sta se desilo sa Besimom ali toliko djeluje nervozan ,isprepadan i nesiguran.Sa Milicevicem u zadnjoj liniji to dosta bolje izgleda pgt jer Mili zna i pas neki fin odigrati kroz sredinu.Oremus ,Pidro,Djokanovic i Rahman dobra utakmica.Ostalo osim Handzica i Sebecica moze proci.Benjo zna ali jednostavno mu ne odgovara.
Ja se ne znam sta se desilo sa Besimom ali toliko djeluje nervozan ,isprepadan i nesiguran.Sa Milicevicem u zadnjoj liniji to dosta bolje izgleda pgt jer Mili zna i pas neki fin odigrati kroz sredinu.Oremus ,Pidro,Djokanovic i Rahman dobra utakmica.Ostalo osim Handzica i Sebecica moze proci.Benjo zna ali jednostavno mu ne odgovara.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 nov 2020, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Benko123, Bing [Bot], Bordo10, budzak, Hamagara, J1897, keli, MostarReds22, RajvoSA03, Rule_hz, sekac, SilaMoc1946, Tatamata1946 i 169 gostiju.