Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Miljacka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Miljacka » 06 nov 2020, 14:49

SarajevoJeBordo je napisao/la:
06 nov 2020, 00:59
Navijači kluba, koji svoj klub predstavljaju kao kandidata za titulu koja im je "must have" na 100 godina kluba, nakon utakmice sa glavnim konkurentom za istu, slave neriješen rezultat i povrh svega provociraju kontranavijače zato što nisu pobijedili i utrpali 3-4 kako su kontali. Zanimljivo.
:tokralju: :clap:
Jos pisu kako su naguzili Vinka. Strasno.
Tek sad mi je jasno koliko su se bojali ovog derbija i sta smo mi u ovom trenutku naspram njih kad im je remi naguzivanje nekoga. Neko je napisao da i Torino slavi bod protiv Juventusa.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 06 nov 2020, 15:17

SudoHusika je napisao/la:
06 nov 2020, 14:41
Ovo je fakat jedan od najretardiranijih komentara na ovom forumu. Ikada.
Boli istina.

Nakon svega, nije remi na derbiju ili nas pad u drugom poluvremenu nesto sto mi je najvise zasmetalo.
Najvise me razocarala cinjenica da nase misljenje i stavove kreiraju sugavci s one strane Miljacke, odnosno primamo se na njihovu mitologiju i rezonujemo onako kako i oni rezonuju.

Ovo gospodo nije bila nikakva borba Davida i Golijata kako to oni vole predstaviti, ovo nije (nadam se samo privremeno) bila borba nekakvog prebogatog i siromasnog kluba, niti je rijec o nekim drasticnim razlikama koje bi ovaj njihov remi svrstale u sferu podviga i junacnog epa. Ovo je bio isti onaj derbi iz kojeg smo samo u prethodnoj sezoni izlazili deklasirani.

Mi smo poceli za lojavog morza, lika koji nema pojma kako je dosao do bodova u barem 5-6 utakmica ove sezone, kojeg prepisaju Krupe i Mladosti... govoriti da je najbolji trener u ligi? Mi!

Mi smo poceli stvarati sliku da pravimo milionske transfere, dovodimo najbolje igrace iz regiona, isplacujemo basnoslovne iznose...a to nije tacno!

Uzmite i pogledajte te strasne CV-eve nasih igraca i uporedite s njihovim igracima, igracima Zrinjskog, Borca... Gdje je ta ogromna razlika?
Znate li da je nas transfer domet Doboj kod Kaknja? Da se jos uvijek svrsava na mogucnost dovodjenja igraca koji ne igra ni u drugoj turskoj ligi?
Koliko to vece plate imaju nasi igraci u odnosu na igrace Zrinjskog, Tuzle, Borca, pa i pojedinih igraca Zeljeznicara? Troduplo a?

I gdje smo se to mi toliko izdvojili i prepisali ovu ligu?

Zahvaljujuci dobrom radu u Klubu, zahvaljujuci dobroj transfer politici, podmlatku iz Akademije i naravno stabilnim finansiranjem od strane Nama mi konacno licimo na ozbiljan klub i na dobrom smo putu da se izdignemo iz ovog sivila. Ali da smo vec neki "bosanski Dinamo", da smo nedodirljivi, da sve moramo gaziti s 5 golova razlike... NISMO i nema potrebe da sebi stvaramo pritisak koji nam drugi svjesno prebacuju!
Jel to nas igrac, bilo koji, ne moze i ne smije imati los dan, ne smije pogrijesiti golman, ne smije nekad pogrijesti trener? Pa sta mi zamisljamo ko smo?

Da me je neko prije 5-6 godina pitao kakav zelis da bude tvoj Klub, odgovorio bih bas ovakav- Da svaki osvojeni bod protivnika protiv mog Kluba u suprotnom taboru bude slavljen kao istinska senzacija.
E to smo i docekali.
Ali smo opet mi ti koji su nezadovoljni !?

Jeli "jest ti glup komentar" najbolje sto mozes napisati ili "vidi ti glave hamo" ?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 nov 2020, 15:20

Ja samo ne znam šta je sa ovom furkom kod kona što onaj mali napisa "nije sve u šoldima". Pa u Željkanu je plata redovna? Ima se para? Što bi se derbi gledao kao duel nekih paralija i nekih romantičara koji igraju iz ljubavi? Nije valjda stvarno istina ona mahalska da u Željkanu plate nema mjesecima. Ako jeste, onda stvarno svaka čast za rezultat na derbiju. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 06 nov 2020, 15:23

Nalože se strumpfovi protiv nas. kuknjava kuknjava

Haman vlasnici stadiona. :rol:

https://fa..ktor.ba/vijest/jos-jedan-dokaz-amaterizma-u-fudbalskom-savezu-bih/103544?fbclid=IwAR0h0KUeRc9PUdWAR9BrgwYBl0J2OFk4cZVdTYmXtor2ye4pv5IWEt9hyf8

:rol: :bow:

Kakva koalicija između saveza i UBuljubašića, sramota!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 nov 2020, 15:45

OsmaDolazi je napisao/la:
06 nov 2020, 15:17
Boli istina.

Nakon svega, nije remi na derbiju ili nas pad u drugom poluvremenu nesto sto mi je najvise zasmetalo.
Najvise me razocarala cinjenica da nase misljenje i stavove kreiraju sugavci s one strane Miljacke, odnosno primamo se na njihovu mitologiju i rezonujemo onako kako i oni rezonuju.

Ovo gospodo nije bila nikakva borba Davida i Golijata kako to oni vole predstaviti, ovo nije (nadam se samo privremeno) bila borba nekakvog prebogatog i siromasnog kluba, niti je rijec o nekim drasticnim razlikama koje bi ovaj njihov remi svrstale u sferu podviga i junacnog epa. Ovo je bio isti onaj derbi iz kojeg smo samo u prethodnoj sezoni izlazili deklasirani.

Mi smo poceli za lojavog morza, lika koji nema pojma kako je dosao do bodova u barem 5-6 utakmica ove sezone, kojeg prepisaju Krupe i Mladosti... govoriti da je najbolji trener u ligi? Mi!

Mi smo poceli stvarati sliku da pravimo milionske transfere, dovodimo najbolje igrace iz regiona, isplacujemo basnoslovne iznose...a to nije tacno!

Uzmite i pogledajte te strasne CV-eve nasih igraca i uporedite s njihovim igracima, igracima Zrinjskog, Borca... Gdje je ta ogromna razlika?
Znate li da je nas transfer domet Doboj kod Kaknja? Da se jos uvijek svrsava na mogucnost dovodjenja igraca koji ne igra ni u drugoj turskoj ligi?
Koliko to vece plate imaju nasi igraci u odnosu na igrace Zrinjskog, Tuzle, Borca, pa i pojedinih igraca Zeljeznicara? Troduplo a?

Zahvaljujuci dobrom radu u Klubu, zahvaljujuci dobroj transfer politici, podmlatku iz Akademije i naravno stabilnim finansiranjem od strane Nama mi konacno licimo na ozbiljan klub i na dobrom smo putu da se izdignemo iz ovog sivila. Ali da smo vec neki "bosanski Dinamo", da smo nedodirljivi, da sve moramo gaziti s 5 golova razlike... NISMO i nema potrebe da sebi stvaramo pritisak koji nam drugi svjesno prebacuju!
Jel to nas igrac, bilo koji, ne moze i ne smije imati los dan, ne smije pogrijesiti golman, ne smije nekad pogrijesti trener? Pa sta mi zamisljamo ko smo?

Da me je neko prije 5-6 godina pitao kakav zelis da bude tvoj Klub, odgovorio bih bas ovakav- Da svaki osvojeni bod protivnika protiv mog Kluba u suprotnom taboru bude slavljen kao istinska senzacija.
E to smo i docekali.

Jeli "jest ti glup komentar" najbolje sto mozes napisati ili "vidi ti glave hamo" ?

Ti si ba podvojena ličnost. Komentar za koji sam ja naveo da je najgluplji u historiji foruma veze nema sa ovim što si ti sada ovako lijepo složio (iako imaš još dosta da učiš, prvenstveno oko gramatike).

Ti pričaš o nekom loženju jedne strane? Ili imas 15 godina ili si se tek doselio u glavni grad. Bolan taj žar da napenališ komšiju nikada neće ispasti iz mode niti će jedna strana ikada biti imuna na dešavanja i rezultat u derbiju. Pa ja odgovorno tvrdim, tj znam, da jedan vaš igrač nije mogao spavati od muke što niste uzeli ovaj derbi. "3,4,5 komada, kakvi oni, ne vidim kako će se odbraniti, bolji smo za 3 klase."

Ja ne slavim X iz razloga što me X u derbiju nikada neće zadovoljiti. Meni je samo drago što "ultra, mega, giga nikad' jače Saraj'vo" nije psihički spremno za pobjedu u derbiju jer još uvijek imate strah od onog prošlogodišnjeg trpanja. To reče i vaš trener.
Željezničar za život cijeli!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 nov 2020, 15:47

wolfie je napisao/la:
06 nov 2020, 15:23

https://fa..ktor.ba/vijest/jos-jedan-dokaz-amaterizma-u-fudbalskom-savezu-bih/103544?fbclid=IwAR0h0KUeRc9PUdWAR9BrgwYBl0J2OFk4cZVdTYmXtor2ye4pv5IWEt9hyf8

Gledaj ti debila. Pogledaj ti amaterizma, neznanja i nemoći ovog jadnog saveza a i ove fute s crnim noktima. Bože sačuvaj.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 06 nov 2020, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 06 nov 2020, 16:02

06 nov 2020, 15:45
06 nov 2020, 15:17
Boli istina.

E to smo i docekali.

Ti si ba podvojena ličnost. Komentar za koji sam ja naveo da je najgluplji u historiji foruma veze nema sa ovim što si ti sada ovako lijepo složio (iako imaš još dosta da učiš, prvenstveno oko gramatike).

Ti pričaš o nekom loženju jedne strane? Ili imas 15 godina ili si se tek doselio u glavni grad. Bolan taj žar da napenališ komšiju nikada neće ispasti iz mode niti će jedna strana ikada biti imuna na dešavanja i rezultat u derbiju. Pa ja odgovorno tvrdim, tj znam, da jedan vaš igrač nije mogao spavati od muke što niste uzeli ovaj derbi. "3,4,5 komada, kakvi oni, ne vidim kako će se odbraniti, bolji smo za 3 klase."

Ja ne slavim X iz razloga što me X u derbiju nikada neće zadovoljiti. Meni je samo drago što "ultra, mega, giga nikad' jače Saraj'vo" nije psihički spremno za pobjedu u derbiju jer još uvijek imate strah od onog prošlogodišnjeg trpanja. To reče i vaš trener.
Sada i dijete i gramatika. Klasicno. :bow:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 nov 2020, 16:21

Jel zna neko
Borac-Zeljo
Jel na Areni ili Moja tv

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 06 nov 2020, 16:43

Isplatili im sve zaostale plate i nudili za novembar i decembar unaprijed. Igraci odbili, zamolili da se te pare usmjere za kamatau i siljkovu tuzba koja ceka u ladici.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 06 nov 2020, 17:02

06 nov 2020, 15:47
wolfie je napisao/la:

Gledaj ti debila. Pogledaj ti amaterizma, neznanja i nemoći ovog jadnog saveza a i ove fute s crnim noktima. Bože sačuvaj.
Al neka neko izvuce komentare smajli brigade kad su tek objavili saopstenje :rol:

Ograniceni!!! 1946
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 nov 2020, 17:08

Hajmo stadiona marka hajmo jos malo.Dobijes i loptu dzaba.Hajmo marka stadion.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 06 nov 2020, 17:10

06 nov 2020, 08:43
Cudna je stvar kako se strumfovi uvijek natežu protiv nas i imaju veći motiv da nas pobjede.Ne znam zašto je to tako,treba neka dublja analiza.
Kad su imali više para od nas natezali su se da nam život ogade,a isti slučaj je i kad imaju manje para.
Ja mislim kad smo ih dobili 0:3 da se njima godinu dana čitav život vrtio oko toga kako da nam vrate,i eto vratiše odma u dva naredna derbija.
Ovo je naročito izraženo poslije rata,da nam mogu zabiti deset to bi uradili.
Nikad kod njih ne možeš vidjeti onaj stav vodimo,čuvaj rezultat dosta je ovo.Ne, oni isto kao da ispred sebe imaju smrtne neprijatelje.Ne znam kakvom ih propagandom filuju kada dođu u taj klub.
Za razliku od njih kod nas to nije tako.Očit primjer je ona utakmica kad im Bakrač dobi crveni,mi smo tada bili bolji i sa isto igrača na terenu,a sa igračem više je odma bila ručna i lagano prvođenje utakmice kraju.

Najbolji igrač utakmice (derbi 1:3) Semir Štilić je nakon utakmice izjavio: "Kakav može biti motiv za igrača koji je od malih nogu u Željezničaru?"
+ jos 5 bivsih juniora Zelje, koji su nastupili na derbiju.

Sarajevo - Željezničar 1:3
Nikada, do sinoć, u prethodnih 139 derbija i 65 godina nije se desilo da nijedan od 11-14 igrača FK Sarajevo koji su upisali nastup u derbiju nema ni dana juniorskog staža u Sarajevu. Sinoć jeste. Prvi put u 65 godina i 140 derbija.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 nov 2020, 17:13

Alipasino je napisao/la:
06 nov 2020, 17:08
Hajmo stadiona marka hajmo jos malo.Dobijes i loptu dzaba.Hajmo marka stadion.
Komso moj previse si ti godina sprco da bi spao na taj novo podjebavanja...od tebe drugu vrstu zajebancije ocekujem.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 nov 2020, 17:27

Nema vise zajebancije samo pogrdnih imena tipa Sugavica I da ne nabrajam.A i sa nase strane naravno.Evo primjer Sarajevo Hamburg puno kosevo ja na sjeveru stajanje bilo Zeljovaca 2000 najmanje.Hrubes uvali 3 komada kazu raja tad da cinimi se Rajkovic prodo tekmu eno ga maraju.Ja mogu pisat o vremepolu ali kome kad ih imas dodju samo da psuju i sta ja znam.A ovo za stadion nije zajebancija nego odgovor na Sugavicu.To pravi navijac nece napisat.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 nov 2020, 17:44

Alipasino je napisao/la:
06 nov 2020, 17:27
Nema vise zajebancije samo pogrdnih imena tipa Sugavica I da ne nabrajam.A i sa nase strane naravno.Evo primjer Sarajevo Hamburg puno kosevo ja na sjeveru stajanje bilo Zeljovaca 2000 najmanje.Hrubes uvali 3 komada kazu raja tad da cinimi se Rajkovic prodo tekmu eno ga maraju.Ja mogu pisat o vremepolu ali kome kad ih imas dodju samo da psuju i sta ja znam.A ovo za stadion nije zajebancija nego odgovor na Sugavicu.To pravi navijac nece napisat.
Tako je uvijek bilo prije rata a i na utakmici protiv Engleza.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 nov 2020, 17:47

Kad bi kako Borac promijenio trenera do ponedeljka, pa da se mogu nadat njihovoj pobjedi.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 06 nov 2020, 17:56

Treneri pred utakmicu protiv Sarajeva:
Znamo svi sta je FK Sarajevo u ovoj drzavi. Veci motiv nam ne treba.
Dolazi nam sampion.
Sarajevo je najveci i najorganizovaniji klub i bice tesko.
Ovo je za nas utakmica sezone.
Dacemo sve od sebe da izvucemo povoljan rezultat.
Igramo protiv najbolje ekipe u drzavi. (morz)
Treneri pred utakmicu protiv zelje:
Uz fer i korektno sudjenje mozemo do bodova.
:salut: :salut: :salut:

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 06 nov 2020, 17:57

dejavu je napisao/la:
06 nov 2020, 17:02
06 nov 2020, 15:47
wolfie je napisao/la:

Al neka neko izvuce komentare smajli brigade kad su tek objavili saopstenje :rol:

Ograniceni!!! 1946
Mitomanija, lopovluk, talovi i koalicija!

Kako debili zamahaše dokumentima do kojih nisu smjeli doprijeti :rol: :bow:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 06 nov 2020, 18:08

wolfie je napisao/la:
06 nov 2020, 17:57

Mitomanija, lopovluk, talovi i koalicija!

Da
Osim: Namjerno su nam nastimali da derbi igramo danas.
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.