A nas velike ko yebe, jel?Samozdravlje je napisao/la: ↑07 nov 2020, 17:15Vozdra mala i srednja raja. Vozdra i mojim vrsnjacima,a poseban pozdrav starijim od mene. Kontam nesto mjenjati u svom pisanju na nasem pdf:
1. Nisam ja od onih sto je gledao svaku na Kosevu. Mozda nekih 60-70% utakmica. Iz opravdanih i neopravdanih(vecinom) razloga.![]()
2. Gotovo nikad nisam psovao ili vristao na igrace naseg FKS. Dobro mozda 2-3 x. Comoru nikad nisam psovao,dapace neki me nervirali
3. Ovdje mi se desava da kritikujem neke igrace, a nemam ni jednu utakmicu na velikim terenima. Hocu reci nisam strucan,ima ih u nasem FKS koji i zaradjuju hljeb jer su strucni. Ovo se posebno odnosi na Velkoskog i Oremusa i dr. Ne radim ovo radi vasih "kontri", nego jednostavno nisam bio taj tip navijaca. Od sada tipkam i komentarisem ono pozitivno, sa akcentom na AKADEMCE.
4. Vi ste me pokvarili, a bio sam bas dobar navijac
. Izvinjavam se Krste i Mirko, igrajte dok god u klubu misle da trebate.
5. Sad vam na meti Handzic, bio i Kovacevic , a o Hodzicu necu ni pricati. Jos malo pa ce i Tatar. Juce slavili potpis Serbecica, a danas ga se tjera. Yebiga to je navijacki, ali ja nisam taj. Moje je da se uclanim i nabavim godisnju. SARAJVO ŠAMPION![]()
VOZDRA MALA RAJA![]()
![]()

Ma samo pljuj ove uhljebe poput krste i hodzica. Oremus je dobar. Sa AKADEMCIMA fino