Nema potrebe da se teren okreće, ima dovoljno mjesta da se napravi stadion. Južna tribina je dosta udaljena od terena, uzmemo u obzir da nova tribina neće biti lučnog oblika, nego će biti ravna što zahtijeva rušenje postojeće tribine i manje iskope sa strana... Ostatak stadiona nije nikakav problem...lech je napisao/la:pa okreno bi se teren tako da sa juga gledas Wide kamerom sa PES-a.. valjda kontas na sta mislimHamo je napisao/la:Nije mi jasno kako na trenutnom mjestu stadiona ima mjesta za veći stadion sa popratnim objektima,a ako nema na mjestu stadiona ima li igdje u naselju Grbavica mjesta :?:Gdje bi mi igrali dok bi se stadion pravio(opet Koševo)
A naravno da ima prostora i za pratece objekte na pomocnom i betonskom.. arhitektura je napredovala
mislim dobro je dok se prica o ovome.. a to hoce li danas ili sutra, ili za mjesec dana potpisati neki papir.. apsolutno je ne bitno. samo nek se stvari pomjeraju sa mrtve tacke. valjda ce nas obradovati sa novim pojacanjima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
TM-ŠVRAKINO
- Kontakt:
A- reprezentacija za 90 godina postojanja kluba !? Smješno, nije ih stid to uraditi, pa bolje bi bilo da su pozvali Hajduk ili Dinamo, Partizan ili čak C. Zvezdu a ne A-reprezentaciju, koji će mi ku*ac, Žujo iznenadio si me !
A što se tiće stadiona nastavili ovako neće ga ni graditi 100 % pa vi kako hoćete

A što se tiće stadiona nastavili ovako neće ga ni graditi 100 % pa vi kako hoćete
NEMAM REZERVNU ZEMLJU NEMAM 2 KLUBA OVO JE MOJA ZEMLJA ŽELJO JE MOJA LJUBAV!
Kako mi rece vas predsjednik u proslu subotu..teren bi se ukopavao , znaci ulazilo bi se "nizbrdo" na tribine. Parking bi bio problem je kako kaze posto se teren ukopava , ako bi htjeli jos parking ispod toga , morali bi pravo duboko ukopavati sto bi poskupilo izgradnju za dodatnih milion eura. A kaze nije siguran da bi slovenci na to pristali.AYAN je napisao/la:Nema potrebe da se teren okreće, ima dovoljno mjesta da se napravi stadion. Južna tribina je dosta udaljena od terena, uzmemo u obzir da nova tribina neće biti lučnog oblika, nego će biti ravna što zahtijeva rušenje postojeće tribine i manje iskope sa strana... Ostatak stadiona nije nikakav problem...lech je napisao/la:pa okreno bi se teren tako da sa juga gledas Wide kamerom sa PES-a.. valjda kontas na sta mislimHamo je napisao/la:Nije mi jasno kako na trenutnom mjestu stadiona ima mjesta za veći stadion sa popratnim objektima,a ako nema na mjestu stadiona ima li igdje u naselju Grbavica mjesta :?:Gdje bi mi igrali dok bi se stadion pravio(opet Koševo)
A naravno da ima prostora i za pratece objekte na pomocnom i betonskom.. arhitektura je napredovala
mislim dobro je dok se prica o ovome.. a to hoce li danas ili sutra, ili za mjesec dana potpisati neki papir.. apsolutno je ne bitno. samo nek se stvari pomjeraju sa mrtve tacke. valjda ce nas obradovati sa novim pojacanjima
Inace stadion izgleda pravo dobro i ako opstina N Sarajevo pokloni zemlju ispod glavnog i dva pomocna..slovencima (samo su tribine vlasniistvo SD Zeljo)...izgradnja moze poceti. Stim sto bi opstina preuzela obavezu da vam pravi teren za treniranje u rakovici ili rajlovcu (naravno da bi to bilo u vlasnistvu opstine). Uglavnom zelim vam srecu i nek se napokon zakopaju prve kasike bagera !!!!
TM-ŠVRAKINO je napisao/la:A- reprezentacija za 90 godina postojanja kluba !? Smješno, nije ih stid to uraditi, pa bolje bi bilo da su pozvali Hajduk ili Dinamo, Partizan ili čak C. Zvezdu a ne A-reprezentaciju, koji će mi ku*ac, Žujo iznenadio si me !
A što se tiće stadiona nastavili ovako neće ga ni graditi 100 % pa vi kako hoćete![]()
Odrasti dijete
-
TM-ŠVRAKINO
- Kontakt:
Ne se*i, relano govorim pa ti misli šta hočeš !alipasha je napisao/la:TM-ŠVRAKINO je napisao/la:A- reprezentacija za 90 godina postojanja kluba !? Smješno, nije ih stid to uraditi, pa bolje bi bilo da su pozvali Hajduk ili Dinamo, Partizan ili čak C. Zvezdu a ne A-reprezentaciju, koji će mi ku*ac, Žujo iznenadio si me !
A što se tiće stadiona nastavili ovako neće ga ni graditi 100 % pa vi kako hoćete![]()
Odrasti dijete
"Mi smo svjesni da se na jubilej ne može dovesti Real il Barcelona, ali nama je želja da se odigra utakmica protiv A reprezentacije Bosne i Hercegovine", rekao je predstavnik Udruženja navijača Željezničara.
zar udruzenje postoji uopste???
zar udruzenje postoji uopste???
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 23 dec 2010, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Jel to zavrsena skupstina ?
uplacuj donacije na Racun FK "Zeljeznicar" i mozda ce na obiljezavanju 100 godina doci Barcelona u najjacem sastavuTM-ŠVRAKINO je napisao/la:Ne se*i, relano govorim pa ti misli šta hočeš !alipasha je napisao/la:TM-ŠVRAKINO je napisao/la:A- reprezentacija za 90 godina postojanja kluba !? Smješno, nije ih stid to uraditi, pa bolje bi bilo da su pozvali Hajduk ili Dinamo, Partizan ili čak C. Zvezdu a ne A-reprezentaciju, koji će mi ku*ac, Žujo iznenadio si me !
Odrasti dijete
-
TM-ŠVRAKINO
- Kontakt:
uplacuj donacije na Racun FK "Zeljeznicar" i mozda ce na obiljezavanju 100 godina doci Barcelona u najjacem sastavu[/quote]
Kako nekontaš, nisam rekao da dođe Barca ili Real al' A-reprezentacija pa gledamo ih u kvalifikacijama bolje da je Sarajevo došlo pa se odigrao jedan fin derbi na Grbavici !?
Kako nekontaš, nisam rekao da dođe Barca ili Real al' A-reprezentacija pa gledamo ih u kvalifikacijama bolje da je Sarajevo došlo pa se odigrao jedan fin derbi na Grbavici !?
Cekaj, imate SAMO 500.000 donacija??
pa sa toliko donacija ja bih se sad prihvatio da vodim bilo koji klub
Nego, procitah negdje da vam je racun blokiran? Zar je to moguce?

Nego, procitah negdje da vam je racun blokiran? Zar je to moguce?
znao sam da se nece nista puno saznat oko stadiona, ali eto bolje nego da nesto obecavaju pa da ne bude nista...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
prosipanje iz supljeg u prazno, hajde sreca pa se nije nista vise ni ocekivalo
sad bar znamo na cemu smo ocigledno se zujo hvalio ko i obicno novinari to prenjeli i to je sve... bitno je da se placa igracima i da se smnjuje dug...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kako nekontaš, nisam rekao da dođe Barca ili Real al' A-reprezentacija pa gledamo ih u kvalifikacijama bolje da je Sarajevo došlo pa se odigrao jedan fin derbi na Grbavici !?[/quote]TM-ŠVRAKINO je napisao/la:uplacuj donacije na Racun FK "Zeljeznicar" i mozda ce na obiljezavanju 100 godina doci Barcelona u najjacem sastavu
Ljudi rade onako kako najbolje znaju.
Šta god urade treba ih podržati, jer se vidi da postoje ideje i jak motiv za jačim i stabilnijim Željom.
Ako im se u tome isplati da na proslavu 90 godina dođe Radnik iz Hadžića, ja podržavam.
Trebamo se strpiti da bi poslije mogli birati.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
UPS je napisao/la:Cekaj, imate SAMO 500.000 donacija??pa sa toliko donacija ja bih se sad prihvatio da vodim bilo koji klub
![]()
Nego, procitah negdje da vam je racun blokiran? Zar je to moguce?![]()
Obaveze kluba na ime poreza iznose 1.384.000 KM zbog čega je bila i izvršena blokada računa
Momak stvarno si naporan vise ako vec citas procitaj kako treba i pocni normalno da diskutujes,licno mislim da si dojadio i navijacima Sarajeva sa svojim komentarima.Smori vise brate.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
ako mislis ozbiljno onda veliki xFCS-FCS je napisao/la: Uglavnom zelim vam srecu i nek se napokon zakopaju prve kasike bagera !!!!
UPS je napisao/la:Cekaj, imate SAMO 500.000 donacija??pa sa toliko donacija ja bih se sad prihvatio da vodim bilo koji klub
![]()
Nego, procitah negdje da vam je racun blokiran? Zar je to moguce?![]()
pa kad mislis da je ovaj djecak ispuco sve pubertetske on opet dodje i ofira se procitaj ponovo "bio blokiran" proslo vrijeme
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa je ste li vi zaista mislili da Zeljo moze uraditi nesto vise od da sa drzavom sredi dokumentaciju i slicne sitnice,za sve ostalo potreban je investitor.150 miliona projekat vrijedan.
Pa kanton ne može budjet od 700 miliona da pokrije,a da ucestvuje u tom projektu finansiski.odojili 2-3 miliona jedva za sport,pa i to smanjili.Grbavica ce se napraviti kada dodje neki seik i iskesira lovu ,a ostalo .iz suplje u jos vecu suplju.
Pa kanton ne može budjet od 700 miliona da pokrije,a da ucestvuje u tom projektu finansiski.odojili 2-3 miliona jedva za sport,pa i to smanjili.Grbavica ce se napraviti kada dodje neki seik i iskesira lovu ,a ostalo .iz suplje u jos vecu suplju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
majstore , problem vam je samo kod opstine. Pomocni teren koji bi opstina poklonila slovencima je procjenjen na 5 mil KM plus morali bi vam praviti teren za treniranje (obecavajuce lokacije su rakovica i rajlovac) sto opstinu kosta jos dodatnih 600 000 KM. Haj taj teren i nije problem jer bi opstina izdavala ekipama pa bi u nekom periodu izvadili lovu.Ovdje spadate i vi (placali bi) jer se opstina isprsila i poklonila slovencima nesto sto vrijedi 5 miliona. Vjeruj , problem je samo sto bi bez banke naknade morali pokloniti slovencima pomocni teren (kaljuzu) gdje bi ovi pravili trzni centar...a bez banke nadoknade.19TM87 je napisao/la:znao sam da se nece nista puno saznat oko stadiona, ali eto bolje nego da nesto obecavaju pa da ne bude nista...
-
TheDinoRules
- Kontakt:
Ko kaže da Kanton i Federacija učestvuju finansijski ? fail.barbarez je napisao/la:Pa je ste li vi zaista mislili da Zeljo moze uraditi nesto vise od da sa drzavom sredi dokumentaciju i slicne sitnice,za sve ostalo potreban je investitor.150 miliona projekat vrijedan.
U mom svijetu važe moja pravila
Zar za jubilej nece doci Wolfsburg,Salke 04 kako je najavljivao Zujo, ili su to samo nove puste zelje ko za gradnju Arene!! 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.