FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lech
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lech » 23 dec 2010, 18:49

Hamo je napisao/la:Nije mi jasno kako na trenutnom mjestu stadiona ima mjesta za veći stadion sa popratnim objektima,a ako nema na mjestu stadiona ima li igdje u naselju Grbavica mjesta :?:Gdje bi mi igrali dok bi se stadion pravio(opet Koševo) :?:
pa okreno bi se teren tako da sa juga gledas Wide kamerom sa PES-a.. valjda kontas na sta mislim :mrgreen:
A naravno da ima prostora i za pratece objekte na pomocnom i betonskom.. arhitektura je napredovala

mislim dobro je dok se prica o ovome.. a to hoce li danas ili sutra, ili za mjesec dana potpisati neki papir.. apsolutno je ne bitno. samo nek se stvari pomjeraju sa mrtve tacke. valjda ce nas obradovati sa novim pojacanjima

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 dec 2010, 19:00

lech je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Nije mi jasno kako na trenutnom mjestu stadiona ima mjesta za veći stadion sa popratnim objektima,a ako nema na mjestu stadiona ima li igdje u naselju Grbavica mjesta :?:Gdje bi mi igrali dok bi se stadion pravio(opet Koševo) :?:
pa okreno bi se teren tako da sa juga gledas Wide kamerom sa PES-a.. valjda kontas na sta mislim :mrgreen:
A naravno da ima prostora i za pratece objekte na pomocnom i betonskom.. arhitektura je napredovala

mislim dobro je dok se prica o ovome.. a to hoce li danas ili sutra, ili za mjesec dana potpisati neki papir.. apsolutno je ne bitno. samo nek se stvari pomjeraju sa mrtve tacke. valjda ce nas obradovati sa novim pojacanjima
Slikovito objašnjeno. :mrgreen:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 23 dec 2010, 19:03

to je jedna od varijanti koju bi ja kao wanna be arhitekta uradio :mrgreen:

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 23 dec 2010, 19:16

Skupstina ce dati saglasnost, ali ce kljucno biti ovo sa dozvolama i zemljistem

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 dec 2010, 19:18

Dopada mi se sva ova situacija oko finansija,jer se sve transparentno radi bez ikakvih skrivanja.Jedino sada ako Žujo koju hiljadu slago. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 23 dec 2010, 19:32

eto prilike da se njanje vise ne zale na dati slobodan prostor za njihove navijace :) imacete i veoma kvalitetan mokri cvor na sta ste se zalili :P i kao uvijek krov nad glavom za razliku od nas na jugu (ako i to ne razvale)
treba nam jos igraca iz BiH

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 dec 2010, 19:35

nije lose, nije lose, sa velikim iscekivanjem ocekujem nove vjesti sa skupstine
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 23 dec 2010, 19:43

morate shvatiti da mi nismo u plusu 2.8 miliona za ovu godinu , ovo su prihodi , nisu navedeni rashodi a to me zanima da bih znao koliko smo pozitivni za cijelu prethodnu godinu ne znam zasto to nisu naveli i da navedu koliko smo duga uspjeli da smanjimo...

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 23 dec 2010, 19:45

http://www.sarajevo- x.com/sport/nogomet/clanak/101223101#4
nije lose ;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 dec 2010, 20:30

lech je napisao/la:

Nema potrebe da se teren okreće, ima dovoljno mjesta da se napravi stadion. Južna tribina je dosta udaljena od terena, uzmemo u obzir da nova tribina neće biti lučnog oblika, nego će biti ravna što zahtijeva rušenje postojeće tribine i manje iskope sa strana... Ostatak stadiona nije nikakav problem... :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

TM-ŠVRAKINO
Kontakt:

Post Postao/la TM-ŠVRAKINO » 23 dec 2010, 20:37

A- reprezentacija za 90 godina postojanja kluba !? Smješno, nije ih stid to uraditi, pa bolje bi bilo da su pozvali Hajduk ili Dinamo, Partizan ili čak C. Zvezdu a ne A-reprezentaciju, koji će mi ku*ac, Žujo iznenadio si me !
A što se tiće stadiona nastavili ovako neće ga ni graditi 100 % pa vi kako hoćete :!: :!:
NEMAM REZERVNU ZEMLJU NEMAM 2 KLUBA OVO JE MOJA ZEMLJA ŽELJO JE MOJA LJUBAV!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 dec 2010, 20:39

AYAN je napisao/la:
lech je napisao/la:

Nema potrebe da se teren okreće, ima dovoljno mjesta da se napravi stadion. Južna tribina je dosta udaljena od terena, uzmemo u obzir da nova tribina neće biti lučnog oblika, nego će biti ravna što zahtijeva rušenje postojeće tribine i manje iskope sa strana... Ostatak stadiona nije nikakav problem... :)
Kako mi rece vas predsjednik u proslu subotu..teren bi se ukopavao , znaci ulazilo bi se "nizbrdo" na tribine. Parking bi bio problem je kako kaze posto se teren ukopava , ako bi htjeli jos parking ispod toga , morali bi pravo duboko ukopavati sto bi poskupilo izgradnju za dodatnih milion eura. A kaze nije siguran da bi slovenci na to pristali.
Inace stadion izgleda pravo dobro i ako opstina N Sarajevo pokloni zemlju ispod glavnog i dva pomocna..slovencima (samo su tribine vlasniistvo SD Zeljo)...izgradnja moze poceti. Stim sto bi opstina preuzela obavezu da vam pravi teren za treniranje u rakovici ili rajlovcu (naravno da bi to bilo u vlasnistvu opstine). Uglavnom zelim vam srecu i nek se napokon zakopaju prve kasike bagera !!!! :)

alipasha
Kontakt:

Post Postao/la alipasha » 23 dec 2010, 20:40

TM-ŠVRAKINO je napisao/la:A- reprezentacija za 90 godina postojanja kluba !? Smješno, nije ih stid to uraditi, pa bolje bi bilo da su pozvali Hajduk ili Dinamo, Partizan ili čak C. Zvezdu a ne A-reprezentaciju, koji će mi ku*ac, Žujo iznenadio si me !
A što se tiće stadiona nastavili ovako neće ga ni graditi 100 % pa vi kako hoćete :!: :!:

Odrasti dijete

TM-ŠVRAKINO
Kontakt:

Post Postao/la TM-ŠVRAKINO » 23 dec 2010, 20:41

alipasha je napisao/la:
TM-ŠVRAKINO je napisao/la:A- reprezentacija za 90 godina postojanja kluba !? Smješno, nije ih stid to uraditi, pa bolje bi bilo da su pozvali Hajduk ili Dinamo, Partizan ili čak C. Zvezdu a ne A-reprezentaciju, koji će mi ku*ac, Žujo iznenadio si me !

Odrasti dijete
Ne se*i, relano govorim pa ti misli šta hočeš !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 dec 2010, 20:42

"Mi smo svjesni da se na jubilej ne može dovesti Real il Barcelona, ali nama je želja da se odigra utakmica protiv A reprezentacije Bosne i Hercegovine", rekao je predstavnik Udruženja navijača Željezničara.

zar udruzenje postoji uopste???
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 23 dec 2010, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 23 dec 2010, 20:42

Jel to zavrsena skupstina ?

alipasha
Kontakt:

Post Postao/la alipasha » 23 dec 2010, 20:44

TM-ŠVRAKINO je napisao/la:
alipasha je napisao/la:

Odrasti dijete
Ne se*i, relano govorim pa ti misli šta hočeš !
uplacuj donacije na Racun FK "Zeljeznicar" i mozda ce na obiljezavanju 100 godina doci Barcelona u najjacem sastavu

TM-ŠVRAKINO
Kontakt:

Post Postao/la TM-ŠVRAKINO » 23 dec 2010, 20:48

uplacuj donacije na Racun FK "Zeljeznicar" i mozda ce na obiljezavanju 100 godina doci Barcelona u najjacem sastavu[/quote]
Kako nekontaš, nisam rekao da dođe Barca ili Real al' A-reprezentacija pa gledamo ih u kvalifikacijama bolje da je Sarajevo došlo pa se odigrao jedan fin derbi na Grbavici !?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 dec 2010, 20:50

Cekaj, imate SAMO 500.000 donacija?? ;) pa sa toliko donacija ja bih se sad prihvatio da vodim bilo koji klub :roll:
Nego, procitah negdje da vam je racun blokiran? Zar je to moguce? ;) :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 dec 2010, 20:51

znao sam da se nece nista puno saznat oko stadiona, ali eto bolje nego da nesto obecavaju pa da ne bude nista...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.