Eto idealne prilike da Sušić, ako je stvarno spreman, upadne na mjesto Rahmanovića, a da se on pomjeri u špic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Idi bolan lezi kad ti je bog dao, pola 6 ujutro
Fala bogu pa danas prenosi moja tv pa necu morati slusati onu ublehu od komentatorabordobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 10:42Odlicna je ideja bordo sedmica, al ovaj termin 1 h pred utakmicu nikako mi nije dobar ne znam da li sam 2 pogledao emisije. Uglavnom bude i direktno uvodna emisija pred utakmicu Jusufbegovic i Vedo i nekako vise to gledam nego bordo sedmicu.
naravno, svaka tekma Sarajeva se gleda, atmosfera kao na tribiniSarajlijica1946 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 11:24moze li se u levanteu na ilidzi pogledati tek.a danas?
muhovic je napisao/la: ↑08 nov 2020, 11:42naravno, svaka tekma Sarajeva se gleda, atmosfera kao na tribiniSarajlijica1946 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 11:24moze li se u levanteu na ilidzi pogledati tek.a danas?![]()
![]()
Registriraj se na sajt MojBHTelecom, nadi uputstva i aktiviraj PPVhordasDoboj je napisao/la: ↑08 nov 2020, 11:59U zurbi sam, moze li mi neko objasniti korake pristupa onoj mojawebtv?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.