Eto idealne prilike da Sušić, ako je stvarno spreman, upadne na mjesto Rahmanovića, a da se on pomjeri u špic
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Historicar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovi na Sport Centru na spominju Sušića i Adukora, "pored kartoniranih Handžića i Šerbečića, upitni su Velkoski i Miličević".
Eto idealne prilike da Sušić, ako je stvarno spreman, upadne na mjesto Rahmanovića, a da se on pomjeri u špic
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
moze li se u levanteu na ilidzi pogledati tek.a danas?
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jako jako bitna tekma, najbitnija u dosadašnjem toku prvenstva. U derbiju smo očekivali pobjedu i zaslužili je ali dobili samo bod, to nas je poremetilo, i danas smo u mnogome oslabljeni.
Znači zapet danas jer tri boda donose novi level samopouzdanja i mentaliteta.
Znači zapet danas jer tri boda donose novi level samopouzdanja i mentaliteta.
Idi bolan lezi kad ti je bog dao, pola 6 ujutro
Skoro da sam zaboravio da je u 1 tekma, čudan termin baš. Ovi seljaci su šuplju bacali za povrijeđene, nevjerovatno čime se ljudi bave.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- robertkosar
- Kontakt:
Fala bogu pa danas prenosi moja tv pa necu morati slusati onu ublehu od komentatorabordobijeli je napisao/la: ↑08 nov 2020, 10:42Odlicna je ideja bordo sedmica, al ovaj termin 1 h pred utakmicu nikako mi nije dobar ne znam da li sam 2 pogledao emisije. Uglavnom bude i direktno uvodna emisija pred utakmicu Jusufbegovic i Vedo i nekako vise to gledam nego bordo sedmicu.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
naravno, svaka tekma Sarajeva se gleda, atmosfera kao na tribiniSarajlijica1946 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 11:24moze li se u levanteu na ilidzi pogledati tek.a danas?
-
Historicar
- Kontakt:
Ovo je vjerovatno neka šala ili mi se pričinjava, da je u novoj Bordo sedmici gost onaj Enes Kaltak, što pije kafe i slika se sa svim našim igračima 
-
provincija
- Kontakt:
Nije Zrinja, ali ova TC nije nista losija od zeljeznicara pa smo protiv zeljeznicara spasavali bod na Kosevu. Jedino sto daje nadu je da se ponovi igra iz prvig poluvremena i neigranje igraca sa brojem 28.
Dizdarević; Oremuš, Dupovac, Bešić, Pidro; Pejović, Đokanović, Rahmanović; Tatar, Fanimo, Jukić.
- hordasDoboj
- Kontakt:
U zurbi sam, moze li mi neko objasniti korake pristupa onoj mojawebtv?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Bit će jako teška utakmica.. ipak se nadam pobjedi
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ajmoo Rajvosaa i sarnite neki link
- ElCartel11
- Kontakt:
Not bad na kraju krajeva. Bitno je, da je vezna linija prava danas u napadu ce ovaj trojac nesto izmajmunisati sigurno. Strah me naravno odbrane jer uz golmana tu je i Besic novi tako, da ce biti neuigranosti koliko hoces. Ali nadajmo se, da ce momci pojesti teren.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Mislim da je vrijeme za nova " otkrovljenja" i nove heroje ...idemo Besa ,idemo Dizda samo jako..
Imam dobar predosjecaj za danas uprkos svemu
Imam dobar predosjecaj za danas uprkos svemu
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
muhovic je napisao/la: ↑08 nov 2020, 11:42naravno, svaka tekma Sarajeva se gleda, atmosfera kao na tribiniSarajlijica1946 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 11:24moze li se u levanteu na ilidzi pogledati tek.a danas?![]()
![]()
Ova napadačka linija je nenormalno brza i pokretna. Očekujem da će mijenjati pozicije svako malo.
Bešiću i Dizdareviću sretno, skinuše mrak momci.
Bešiću i Dizdareviću sretno, skinuše mrak momci.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Al mogu i ovi momci, sretno nam!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Registriraj se na sajt MojBHTelecom, nadi uputstva i aktiviraj PPVhordasDoboj je napisao/la: ↑08 nov 2020, 11:59U zurbi sam, moze li mi neko objasniti korake pristupa onoj mojawebtv?
Baš da vidimo kakav je Dizdarević..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.