Prvo doći ovdje i vidjeti kako se nosi kako se ne bih degradirao u repliciranju istim. Dziber style, fali kajla, pe.deruša, brze naočale.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To su one svicarske
Ma dosta mi je parki, nosim ih od srednje skole. Imam 2 ili 3 dobre, ali mi nije vise fazon.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 20:01To su one svicarske
Gledao sam malo kakve modele imaju, nije lose, dobar je kvalitet, mada ako trazis bila je sad na snizenju Eddie Bauer Superior down parka na 160 dolara, sa 350, mislim da je best buy za te pare.
Canada Goose i Mackage su klasa iznad, posebno ovi drugi jer su stilom malo ispred CGa. Al zato moras i platiti.![]()
bob je napisao/la: ↑25 nov 2020, 00:26jesam ja sve ok dhl sutra stigne, drugaciji je od asus-a npr. neke stvari mozes naci vise puta s manjom cijenom (mislim da ovisi iz koje ti zemlje stize pa da su razliciti porezi i slicno..) ono sto je minus npr.kad hoces dvije stvari moras ganjati iz iste zemlje (i to nije pravilo) u protivnom placas posebno po artiklu postarinu .... dok asus stavis 10 stvari jedna postarina .. kad hocu da uzmem nesto gledam obe stranice isti artikl pa gdje jeftiniji bude, nekad su vamo popusti nekad na asos-u a ne znam da li ima free postarina tek sam od korone poceo narucivatitakodjer malo sam trazio i vidio sam da raja pise i da je povrat robe ok primaju nazad nisam fulao jos uvijek tqko ne mogu to potvrditi
![]()
A eto kad sam odvojio 900 mogu jos 600 gdje ima u BiH origigi
Od 400-500 dolara pa naviše, zavisi koji model tačnoBordoSarajevo je napisao/la: ↑25 nov 2020, 15:19Razumijel se neko malo bolje u satove?
RADO Jubile sat, zanima me cijene optirlike koliko se kreću.
Ako neko zna, neka mi se javi na privatne poruke, neće bit džaba![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.