Bosnjo samo gleda ko ima veliku platu, pa pati zbog toga i kudi i kad treba i kad me treba

Pacenici
Logicno kad ne pobjedis, da neko lose odigra. Ali da odmah ide prica da par igraca treba letiti i da veze nemaju, to samo pitari mogu pricati.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma realno Susic nije nista pokazao od kad je dosao u Sarajevo, pogotovo kad u obzir uzmes platu koju ima. Tako da ti ova nema mjesta. Niko sretniji od mene da proigra i da bude lider na terenu, ali kako vrijeme prolazi to mi se sve vise cini nerealnijim. I nije to nikakav ogroman problem, nego eto svi smo se radovali njegovom potpisu i ocekivali majstorske igre.Zip je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:04Susic tema i kad igra i kad ne igra
Bosnjo samo gleda ko ima veliku platu, pa pati zbog toga i kudi i kad treba i kad me treba![]()
Pacenici
Logicno kad ne pobjedis, da neko lose odigra. Ali da odmah ide prica da par igraca treba letiti i da veze nemaju, to samo pitari mogu pricati.
Tako je, svi smo očekivali igre kao sa klipova iz Hajduka. Na kraju smo dobili Zadru koji lijepo diktira tempo igre kad je tu, podigne nivo igre za nekih 20%, i to je to. Ni blizu nekog nosioca ekipe kao što je Rahmanović, što je bio Benko, Kojašević, Said u prvom mandatu...zlo87 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:19Ma realno Susic nije nista pokazao od kad je dosao u Sarajevo, pogotovo kad u obzir uzmes platu koju ima. Tako da ti ova nema mjesta. Niko sretniji od mene da proigra i da bude lider na terenu, ali kako vrijeme prolazi to mi se sve vise cini nerealnijim. I nije to nikakav ogroman problem, nego eto svi smo se radovali njegovom potpisu i ocekivali majstorske igre.Zip je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:04Susic tema i kad igra i kad ne igra
Bosnjo samo gleda ko ima veliku platu, pa pati zbog toga i kudi i kad treba i kad me treba![]()
Pacenici
Realno Sušić je pokazao jako malo, povrede, nespremnost itd itd. uglavnom u ovi 10 mjeseci s obzirom da je došao s ozbiljnom reputacijom za ovu ligu jako malo je pokazao. Ima veliku ili malu platu kako god ovo sto igra to jest ne igra, nije dobro.Zip je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:48Prvo se skontajte koga treba kritikovati zbog nerjesenog.
Ako uzmemo da je za jedan nerjesen u srijedu kriv Susic, onda za ovaj mora neko drugi, ko ima poslije Susica najvecu platu tog cemo kriviti![]()
Jer mora bosnjo svoju frustraciju i svoj neuspjeh lijeciti na onima koji imaju veliku platu o kojoj bosnjo ssmo moze sanjati...
Al nije brate to fazon, realno moras priznat da Sušić donosi jako malu prevagu ako uopšte i donosi. Yebote to ako će on igrati svaku petu utakmicu. Ja lično nisam nigdje rekao da je on kriv za bilo kakav rezultat, već da se treba držati 20 igrača od kojih ćemo imati koristi i koji će nam donijet rezultat. To je sva priča.Zip je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:48Prvo se skontajte koga treba kritikovati zbog nerjesenog.
Ako uzmemo da je za jedan nerjesen u srijedu kriv Susic, onda za ovaj mora neko drugi, ko ima poslije Susica najvecu platu tog cemo kriviti![]()
Jer mora bosnjo svoju frustraciju i svoj neuspjeh lijeciti na onima koji imaju veliku platu o kojoj bosnjo ssmo moze sanjati...
Pa jedini ja ga branim ovdje, dragi foremane.forgempp je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:44Sta je picke jedne sta ste se usrale???
A ti Toljaga, sta si navalio na Susica?
I danas je realno bio dobar sem onog suta na gol, bolje je mogao osutati. A krenuli smo bolje igrati čim je ušao. Sule je pravi igrač, samo da veže konačno utakmice, jbg, bio je u izolaciji zbog slučaja u porodici kako sam cuo.
+1haris004 je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:58Sušić je meni odličan veznjak. Dimenzija više u odnosu na sve ostale u ligi. Protiv Celtica je odigrao maestralnu partiju. Sumnjam da bi i jedan veznjak mogao onako nešto uraditi. I pored sve te mirnoće i tačnih pasova čovjek je tu utakmicu najviše pretrčao od svih. Tu utakmicu igrao iza napadača.
Ostale utakmice je igrao u veznom redu, i mislim da je u svakoj utakmici, ali baš u svakoj igrao u paru sa Pejovićem. To stvarno ružno izgleda, obojica ljevaci i obojica se trude učestvovati u organizaciji napada. Mislim da bi sa Đokanovićem to bila dimenzija više.
Za igrača koji je doveden kao jedno od najzvučnijih imena u našoj poslijeratnoj historiji moglo se očekivati dosta više ruku na srce ali mislim da će vremenom doći na svoje.
Ne razumijes me brate sta zelim reci.ajdohordas je napisao/la: ↑08 nov 2020, 22:00Al nije brate to fazon, realno moras priznat da Sušić donosi jako malu prevagu ako uopšte i donosi. Yebote to ako će on igrati svaku petu utakmicu. Ja lično nisam nigdje rekao da je on kriv za bilo kakav rezultat, već da se treba držati 20 igrača od kojih ćemo imati koristi i koji će nam donijet rezultat. To je sva priča.Zip je napisao/la: ↑08 nov 2020, 21:48Prvo se skontajte koga treba kritikovati zbog nerjesenog.
Ne može meni kao navijaču biti svejedno kada čujem da on uzima 15k za platu a nemamo bas koristi od njega, a mi nismo nikakvog napadača doveli jer su kao trazili puno para. Jednostavno nije to taj Sušić kojeg smo očekivali, ali se mi bojimo i ustručavamo reći to jasno i glasno. Nama je to iz poniženja a ne znam zbog čega.
Na kraju krajeva daj Bože da on proradi i da me demantuje pa da ja sva ova gov.na pojedem.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, bordobijeli, dacco, Google Adsense [Bot], N3R3D, napoleon72, samoFKS, skoJaa i 60 gostiju.