FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 08 nov 2020, 21:04

Susic tema i kad igra i kad ne igra :rol:
Bosnjo samo gleda ko ima veliku platu, pa pati zbog toga i kudi i kad treba i kad me treba :rol:

Pacenici

Logicno kad ne pobjedis, da neko lose odigra. Ali da odmah ide prica da par igraca treba letiti i da veze nemaju, to samo pitari mogu pricati.

Senner
Kontakt:

Post Postao/la Senner » 08 nov 2020, 21:09

Toljaga je napisao/la:
08 nov 2020, 18:42
Kako bi nam sad valjao trener poput usrefa
Zajebavaš se???

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 nov 2020, 21:11

Ivicnjak 35ti profil
NEMA NAZAD

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 08 nov 2020, 21:13

Senner je napisao/la:
08 nov 2020, 21:09
Toljaga je napisao/la:
08 nov 2020, 18:42
Kako bi nam sad valjao trener poput usrefa
Zajebavaš se???
Nikad! Ja sam vajk ozbiljan.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 08 nov 2020, 21:19

Zip je napisao/la:
08 nov 2020, 21:04
Bosnjo samo gleda ko ima veliku platu, pa pati zbog toga i kudi i kad treba i kad me treba :rol:

Pacenici

Logicno kad ne pobjedis, da neko lose odigra. Ali da odmah ide prica da par igraca treba letiti i da veze nemaju, to samo pitari mogu pricati.
Ma realno Susic nije nista pokazao od kad je dosao u Sarajevo, pogotovo kad u obzir uzmes platu koju ima. Tako da ti ova nema mjesta. Niko sretniji od mene da proigra i da bude lider na terenu, ali kako vrijeme prolazi to mi se sve vise cini nerealnijim. I nije to nikakav ogroman problem, nego eto svi smo se radovali njegovom potpisu i ocekivali majstorske igre.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 08 nov 2020, 21:27

A odakle to da Susic ima 15k €? Mi da imamo te pare za igrace ne bi cekali Irfana Hadzica kao da je Cavani nego bi trazili nesto ozbiljnije.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 nov 2020, 21:31

Jest da je gorak ukus i jako ružan osjećaj ali ovo je došlo u pravom trenutku. Svi zajedno pa i ja ovaj, poletili smo u visine poslije dobrih rezultata.
Prva stvar, pokazali nam ljudi da nismo moćni koliko smo mi mislili da jesmo i kako smo izgledali. Ovo je takva liga gdje svako svakog može dobit. Nama komšinice uzeše bod iz jednog pravog šuta.
Druga stvar, ono što smo svi pisali, širina klupe.
Koje klupe ? Imaš oporavljenog Hebibovića, nezainteresovanog Mustedanagića, glupog (fudbalski) Jukića, Salčina koji je van forme, Pidru koji nema konkurencije, Besima koji je isto tako van forme itd itd. Neću da pretjerujem ali nemamo baš širinu i kvalitet koji smo zamišljali i kojim smo se dičili.
TSS je postao malo je reći iritantan, buraz moj za njegov CV i platu koju prima, on bi trebao da jede protivnike na sredini. Ja bih sjeo i popričao sa njim, da li je nezainteresovan ili je došao u toliko lošem stanju pa se svaki start i napor osjeti na njemu, ili jednnostavno skresati platu.
Napadač posebna priča koja je ispričana milion puta. Uglavnom na polusezoni ima posla za Hadziju. Imamo 4-5 top igrača koji nas nose a htjeli mi priznati ili ne, ekipa se mora osvježit i to nečim kvalitetnim a ne prinovama.
Sad se malo dohavizat preko pauze i opet od tekme do tekme sa 200% mogućnosti pa šta nam Bog dadne.

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 08 nov 2020, 21:42

Susicu treba dati vremena da upozna ekipu i ligu

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 nov 2020, 21:43

zlo87 je napisao/la:
08 nov 2020, 21:19
Zip je napisao/la:
08 nov 2020, 21:04

Pacenici

Ma realno Susic nije nista pokazao od kad je dosao u Sarajevo, pogotovo kad u obzir uzmes platu koju ima. Tako da ti ova nema mjesta. Niko sretniji od mene da proigra i da bude lider na terenu, ali kako vrijeme prolazi to mi se sve vise cini nerealnijim. I nije to nikakav ogroman problem, nego eto svi smo se radovali njegovom potpisu i ocekivali majstorske igre.
Tako je, svi smo očekivali igre kao sa klipova iz Hajduka. Na kraju smo dobili Zadru koji lijepo diktira tempo igre kad je tu, podigne nivo igre za nekih 20%, i to je to. Ni blizu nekog nosioca ekipe kao što je Rahmanović, što je bio Benko, Kojašević, Said u prvom mandatu...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 08 nov 2020, 21:44

Sta je picke jedne sta ste se usrale???

A ti Toljaga, sta si navalio na Susica?
I danas je realno bio dobar sem onog suta na gol, bolje je mogao osutati. A krenuli smo bolje igrati čim je ušao. Sule je pravi igrač, samo da veže konačno utakmice, jbg, bio je u izolaciji zbog slučaja u porodici kako sam cuo.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 nov 2020, 21:48

Prvo se skontajte koga treba kritikovati zbog nerjesenog.
Ako uzmemo da je za jedan nerjesen u srijedu kriv Susic, onda za ovaj mora neko drugi, ko ima poslije Susica najvecu platu tog cemo kriviti :rol:

Jer mora bosnjo svoju frustraciju i svoj neuspjeh lijeciti na onima koji imaju veliku platu o kojoj bosnjo ssmo moze sanjati...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 nov 2020, 21:55

Zip je napisao/la:
08 nov 2020, 21:48
Ako uzmemo da je za jedan nerjesen u srijedu kriv Susic, onda za ovaj mora neko drugi, ko ima poslije Susica najvecu platu tog cemo kriviti :rol:

Jer mora bosnjo svoju frustraciju i svoj neuspjeh lijeciti na onima koji imaju veliku platu o kojoj bosnjo ssmo moze sanjati...
Realno Sušić je pokazao jako malo, povrede, nespremnost itd itd. uglavnom u ovi 10 mjeseci s obzirom da je došao s ozbiljnom reputacijom za ovu ligu jako malo je pokazao. Ima veliku ili malu platu kako god ovo sto igra to jest ne igra, nije dobro.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 08 nov 2020, 21:58

Sušić je meni odličan veznjak. Dimenzija više u odnosu na sve ostale u ligi. Protiv Celtica je odigrao maestralnu partiju. Sumnjam da bi i jedan veznjak mogao onako nešto uraditi. I pored sve te mirnoće i tačnih pasova čovjek je tu utakmicu najviše pretrčao od svih. Tu utakmicu igrao iza napadača.
Ostale utakmice je igrao u veznom redu, i mislim da je u svakoj utakmici, ali baš u svakoj igrao u paru sa Pejovićem. To stvarno ružno izgleda, obojica ljevaci i obojica se trude učestvovati u organizaciji napada. Mislim da bi sa Đokanovićem to bila dimenzija više.
Za igrača koji je doveden kao jedno od najzvučnijih imena u našoj poslijeratnoj historiji moglo se očekivati dosta više ruku na srce ali mislim da će vremenom doći na svoje.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 08 nov 2020, 21:58

Luda kuća opet ovdje. Ne mogu ni zamisliti sta ce biti ako gubari sutra dobiju u BL.
Jedni napadaju sve živo i što treba i što ne treba, a drugi brane i što treba i što ne treba.

Jedni ne smiju kritikovati, jer je to odma zbog Husrefa, a drugi ne smiju braniti jer zbog Sabrine.

Ma mrš ba
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 08 nov 2020, 22:00

Zip je napisao/la:

Al nije brate to fazon, realno moras priznat da Sušić donosi jako malu prevagu ako uopšte i donosi. Yebote to ako će on igrati svaku petu utakmicu. Ja lično nisam nigdje rekao da je on kriv za bilo kakav rezultat, već da se treba držati 20 igrača od kojih ćemo imati koristi i koji će nam donijet rezultat. To je sva priča.
Ne može meni kao navijaču biti svejedno kada čujem da on uzima 15k za platu a nemamo bas koristi od njega, a mi nismo nikakvog napadača doveli jer su kao trazili puno para. Jednostavno nije to taj Sušić kojeg smo očekivali, ali se mi bojimo i ustručavamo reći to jasno i glasno. Nama je to iz poniženja a ne znam zbog čega.
Na kraju krajeva daj Bože da on proradi i da me demantuje pa da ja sva ova gov.na pojedem.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 08 nov 2020, 22:01

Kombinacija TSS - Peci bi bila puno bolja imam osjećaj, a nikad nisu zaigrali zajedno.
Pejović je pregorio, naročito su postala iritantna ubacivanja iz kornera i slobodnjaka.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 nov 2020, 22:05

Bezveze je uopšte polemisati o platama s naše tačke gledišta. Svaki igrač kojeg potpišeš nosi određen rizik sa sobom koji je veći ili manji u zavisnosti od očekivanja koja su shodna CV-u, kvalitetu ili nečemu trećem. Sušić je ime, da ga dovedeš moraš ga masno platiti - znači kratko i jasno, u suprotnom ga nećeš ni dovesti. I svaki naredni igrač koji je prošao Evropu, igrao u nekim jačim ligama će isto tražiti veću lovu, počevši već od napadača kojeg moramo dovesti na zimu. Tako da ove priče što Tino ne igra 5 puta bolje od Djokanovića jer ima 5 puta veću platu su besmislene.

Tino je nivo iznad ove lige u idealnim okolnostima, što se vidjelo sa Celticom najbolje, ali je isto tako veliki upitnik da li ćemo ga uopšte ikada vidjeti spremnog i potpuno fit jer je očigledno da su ga povrede načele uveliko. Da nije tako možda ne bi ni došao u našu ligu. To je rizik kojeg moraš nositi sa sobom kad potpisuješ "zvijezdu" u našoj ligi.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 08 nov 2020, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Toljaga
Kontakt:

Post Postao/la Toljaga » 08 nov 2020, 22:06

forgempp je napisao/la:
08 nov 2020, 21:44
Sta je picke jedne sta ste se usrale???

A ti Toljaga, sta si navalio na Susica?
I danas je realno bio dobar sem onog suta na gol, bolje je mogao osutati. A krenuli smo bolje igrati čim je ušao. Sule je pravi igrač, samo da veže konačno utakmice, jbg, bio je u izolaciji zbog slučaja u porodici kako sam cuo.
Pa jedini ja ga branim ovdje, dragi foremane. :kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 nov 2020, 22:10

haris004 je napisao/la:
08 nov 2020, 21:58
Sušić je meni odličan veznjak. Dimenzija više u odnosu na sve ostale u ligi. Protiv Celtica je odigrao maestralnu partiju. Sumnjam da bi i jedan veznjak mogao onako nešto uraditi. I pored sve te mirnoće i tačnih pasova čovjek je tu utakmicu najviše pretrčao od svih. Tu utakmicu igrao iza napadača.
Ostale utakmice je igrao u veznom redu, i mislim da je u svakoj utakmici, ali baš u svakoj igrao u paru sa Pejovićem. To stvarno ružno izgleda, obojica ljevaci i obojica se trude učestvovati u organizaciji napada. Mislim da bi sa Đokanovićem to bila dimenzija više.
Za igrača koji je doveden kao jedno od najzvučnijih imena u našoj poslijeratnoj historiji moglo se očekivati dosta više ruku na srce ali mislim da će vremenom doći na svoje.
+1
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 nov 2020, 22:14

ajdohordas je napisao/la:
08 nov 2020, 22:00
Zip je napisao/la:

Al nije brate to fazon, realno moras priznat da Sušić donosi jako malu prevagu ako uopšte i donosi. Yebote to ako će on igrati svaku petu utakmicu. Ja lično nisam nigdje rekao da je on kriv za bilo kakav rezultat, već da se treba držati 20 igrača od kojih ćemo imati koristi i koji će nam donijet rezultat. To je sva priča.
Ne može meni kao navijaču biti svejedno kada čujem da on uzima 15k za platu a nemamo bas koristi od njega, a mi nismo nikakvog napadača doveli jer su kao trazili puno para. Jednostavno nije to taj Sušić kojeg smo očekivali, ali se mi bojimo i ustručavamo reći to jasno i glasno. Nama je to iz poniženja a ne znam zbog čega.
Na kraju krajeva daj Bože da on proradi i da me demantuje pa da ja sva ova gov.na pojedem.
Ne razumijes me brate sta zelim reci.
Susica se ovde prvenstveno kritikuje zbog plate ne zbog igre.
Lik je kvalitet. Cak se i danas vidjelo da zna napraviti razliku, al na onom terenu dosta teze.

Lik imao koronu, nije bio tu dvije sedmice.
Poslije komsija, ovde pisu o Susicu. Sta god se lose desi, oni se ufate Susiceve plate zato sto nemaju nista drugo...

Samo hocu da kazem, da bošnjo moze sve... Al gledati nekog kako uzima velike pare, e to bez pljuvanjs nece proci... Još sko nije u najmanju ruku Mesi... Ma majek cu ti yebat, ko si ti da imas toliku platu, a ja radim za 400 km... :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, Hajdeee, mnon46, nedimmmm1337, Pena i 48 gostiju.