nije druze u tom problem,nit je Rafa najbolji trener,nit Massima zaboli za Inter...
Rafa je dobio ekipu koja je na vrhu svega,i kojoj je potrebno nesto da se pokrene,a konkurencija je najvise mogla da ih pogura,jer pogledaj realno nit je smio da stavlja na klupu igrace koji su donijeli toliko uspjeha,bez obzira na formu,nit je imao koga da ubaci da ih zamjeni
a ovo CV - Milan je stvarno smijesno,jer jedna sezona je pokazala da od njeg nema trenera za velike klubove jer ce njemu trece mjesto uvijek biti plafon....
a da smo doveli trenera koji ima kvaliteta ko Ibra igracke ja uopste se ne bih bunio,al ovo je cisti otpadak, i nemogu da vjerujem da ti mislis da je Leonardo bolji trener od Rafe
Zenga bi se makar ogrno od srca nasim salom i natjero bi svakog igraca da gine na terenu,a mi cemo dobit trenera kojem ce Milan uvijek bit ispred svih,i nije to meni nikakav kompleks sto je on milanista,jer prije svega gledam njegov kvalitet kojeg nema,e onda mi je jos vise krivo sto dobijamo otpadak iz Milana za trenera italijanskih,evropskih i svijetskih prvaka
a ako cemo gledat ko je sta,Spalleti je vise romanista,Capello milanista,al tim ljudima se ne gleda sta su jer imaju kvalitet i to je to !
a ovom najveci uspjeh trece mjesto i rad u scout sluzbi MIlana

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...