FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la tony-mortale » 23 dec 2010, 23:00

Idc
nisi mene dobro razumio, jednostavno ukazujem na nešto neshvatljivo, ko ide mjenjati čovjeka koji ima titule prvaka španije, prvaka evrope, godinama bio u vrhu EPL sa jednim trenerskim anonimcem?(a još će morati plaćati i jednog i drugog)
eto meni jednostavno nije jasno,
tebi je jasno jer misliš da je on odličan trener i super rješenje i sve ok.
a ko god je vodio barem 2 kluba u životu ili jedan klub više od jedne sezone je iskusniji od lea, pa tako i zenga ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 23:04

Rafa je moro da ide,bio je katastrofalan kod nas i to je neminovno...

po meni je Leonardo bolji trener od Zenge. i ne mora trener bit interista,jel to Mou bio ? naravno da nije,a znamo svi sta je uradio s Interom...tako da izmedju Lea i Zenge uvijek bi izabro Lea,bez obzira na cinjenicu da mi je Zenga fkt drag...ipak mislim da je Zenga vise za ekipa kakve trenutno vodi,mislim da je negdje u Arabiji,ne znam tacno...

Leo je naravno veliki rizik,al Moratti,Branca i co su se odlucili za njega i treba im vjerovat...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 dec 2010, 23:10

Interista di cuore je napisao/la:Rafa je moro da ide,bio je katastrofalan kod nas i to je neminovno...

po meni je Leonardo bolji trener od Zenge. i ne mora trener bit interista,jel to Mou bio ? naravno da nije,a znamo svi sta je uradio s Interom...tako da izmedju Lea i Zenge uvijek bi izabro Lea,bez obzira na cinjenicu da mi je Zenga fkt drag...ipak mislim da je Zenga vise za ekipa kakve trenutno vodi,mislim da je negdje u Arabiji,ne znam tacno...

Leo je naravno veliki rizik,al Moratti,Branca i co su se odlucili za njega i treba im vjerovat...
ok, shvatio sam ja da ti tako misliš i ok.
ja totalno suprotno, al nema veze.
al poređenje ti je :roll: čuj nije ni Mou bio interista, al je bio vrhunski trener po svakom mogućem kriteriju ako ne i najbolji, a ovaj drugi se teško još uvjek može i nazvati trenerom(možda nekad prestigne i samog portugalca a možda i propadne ko žeton).

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 23:17

bitna je poenta da ne mora bit navijac trener,Leo nikad nece bit sto je Mou,al moze bit dobar,isto tako i los...realno vece su sanse da bude promasaj nego da bude odlicno rjesenje,al ako su tako odlucili ovi nasi jbg...valjda oni znaju bolje od nas ( iako su zasrali sa rumenim :lol: ) i valjda znaju sta rade...

rizik jeste,al je tesko dovest veliko trenersko ime u pola sezone,od ovih koji se nude Leo je najbolje rjesenje...i ja bih volio da sad pisemo o Capellu il Spallettiu al je to jednostavno bilo nemoguce. :oops:

kad si vec ovdje,ova formacija 4-2-fantasia ili 4-2-1-3 jel on to igro citavu proslu sezonu il je sta mjeno u toku sezone ? ova formacija me neodoljivo podsjeca na ovu koju smo mi vec igrali do sad,jako mala promjena. i jos nesto,kakav je s mladjim igracim? ovo pitam radi Santona i Coutinha ? 8-)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 23 dec 2010, 23:20

nije druze u tom problem,nit je Rafa najbolji trener,nit Massima zaboli za Inter...
Rafa je dobio ekipu koja je na vrhu svega,i kojoj je potrebno nesto da se pokrene,a konkurencija je najvise mogla da ih pogura,jer pogledaj realno nit je smio da stavlja na klupu igrace koji su donijeli toliko uspjeha,bez obzira na formu,nit je imao koga da ubaci da ih zamjeni ;)
a ovo CV - Milan je stvarno smijesno,jer jedna sezona je pokazala da od njeg nema trenera za velike klubove jer ce njemu trece mjesto uvijek biti plafon....
a da smo doveli trenera koji ima kvaliteta ko Ibra igracke ja uopste se ne bih bunio,al ovo je cisti otpadak, i nemogu da vjerujem da ti mislis da je Leonardo bolji trener od Rafe :o
Zenga bi se makar ogrno od srca nasim salom i natjero bi svakog igraca da gine na terenu,a mi cemo dobit trenera kojem ce Milan uvijek bit ispred svih,i nije to meni nikakav kompleks sto je on milanista,jer prije svega gledam njegov kvalitet kojeg nema,e onda mi je jos vise krivo sto dobijamo otpadak iz Milana za trenera italijanskih,evropskih i svijetskih prvaka ;)
a ako cemo gledat ko je sta,Spalleti je vise romanista,Capello milanista,al tim ljudima se ne gleda sta su jer imaju kvalitet i to je to !
a ovom najveci uspjeh trece mjesto i rad u scout sluzbi MIlana :roll:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 23:28

Io_Sono_Interista je napisao/la:nije druze u tom problem,nit je Rafa najbolji trener,nit Massima zaboli za Inter...
Rafa je dobio ekipu koja je na vrhu svega,i kojoj je potrebno nesto da se pokrene,a konkurencija je najvise mogla da ih pogura,jer pogledaj realno nit je smio da stavlja na klupu igrace koji su donijeli toliko uspjeha,bez obzira na formu,nit je imao koga da ubaci da ih zamjeni ;)
a ovo CV - Milan je stvarno smijesno,jer jedna sezona je pokazala da od njeg nema trenera za velike klubove jer ce njemu trece mjesto uvijek biti plafon....
a da smo doveli trenera koji ima kvaliteta ko Ibra igracke ja uopste se ne bih bunio,al ovo je cisti otpadak, i nemogu da vjerujem da ti mislis da je Leonardo bolji trener od Rafe :o
Zenga bi se makar ogrno od srca nasim salom i natjero bi svakog igraca da gine na terenu,a mi cemo dobit trenera kojem ce Milan uvijek bit ispred svih,i nije to meni nikakav kompleks sto je on milanista,jer prije svega gledam njegov kvalitet kojeg nema,e onda mi je jos vise krivo sto dobijamo otpadak iz Milana za trenera italijanskih,evropskih i svijetskih prvaka ;)
a ako cemo gledat ko je sta,Spalleti je vise romanista,Capello milanista,al tim ljudima se ne gleda sta su jer imaju kvalitet i to je to !
boldano nisam reko nijednom...Rafa je doso u pogresno vrijeme u pogresan klub,za mene je licno bezveze trener,al ono sto je uradio u svojoj karijeri do 2006 il 2007 je za svaku pohvalu,i kao tako je sigurno vise nego sto Leo moze napravit u narednih 10-ak godina karijere,al u ovom trenutku ce Leo za Inter mozda bit bolji za klasu od njega.Rafa u Interu je bio los i to je fkt...on je moro otic !

sto se tice Zenge,meni se on licno nikad nije svidjo ko trener...

a sta je Zengi najveci uspjeh ako cemo tako jbg ? realno ni jedan Interista nije bio za ovu soluciju,al od svih koji su trenutno u mogucnosti da nas preuzmu,ni jedan trener nije bolji od Lea...

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 23 dec 2010, 23:30

Leonardo i Kaka i Grande Inter je nazad :D
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 dec 2010, 23:34

Interista di cuore je napisao/la:bitna je poenta da ne mora bit navijac trener,Leo nikad nece bit sto je Mou,al moze bit dobar,isto tako i los...realno vece su sanse da bude promasaj nego da bude odlicno rjesenje,al ako su tako odlucili ovi nasi jbg...valjda oni znaju bolje od nas ( iako su zasrali sa rumenim :lol: ) i valjda znaju sta rade...

rizik jeste,al je tesko dovest veliko trenersko ime u pola sezone,od ovih koji se nude Leo je najbolje rjesenje...i ja bih volio da sad pisemo o Capellu il Spallettiu al je to jednostavno bilo nemoguce. :oops:

kad si vec ovdje,ova formacija 4-2-fantasia ili 4-2-1-3 jel on to igro citavu proslu sezonu il je sta mjeno u toku sezone ? ova formacija me neodoljivo podsjeca na ovu koju smo mi vec igrali do sad,jako mala promjena. i jos nesto,kakav je s mladjim igracim? ovo pitam radi Santona i Coutinha ? 8-)
ma igrao je cijelu prošlu sezonu s jednom te istom formacijom 4-3-3 gubio 2-0 vodio 2-0 bila utakmica bitna bila nebitna uvjek isto, sa dva krilna napadača dinjo bio jedan-brzina puža, pato hajd ok, al predaleko bio od gola a kad se on ozljedio po krilu mu igrao huntelar iako ima brzinu kornjače i to nikad u karijeri nije igrao.
jednostavno nije se snašao i samo ga je labuđi pjev ronaldinja držao u vrhu.mladim igračima nije dao ni poluvrijeme u cijeloj sezoni. favali mu bio glavni igrač :roll:
bio mu po potrebi i stoper i bek, a uostalom gledao si valjda derbije lani i vidio si kakav je taktičar, ogotovo u poređenju s mourinjom :(

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 dec 2010, 23:42

ima on u Interu rjesenja za ta krila ako bude tako igro,al se nadam da ce davat sansu mladjim (prije svega Santonu)...

a u derbijima je bio nadigran i takticki i u svakom drugom smislu...( al slabo se ko bolje prove prosle sezone protiv Moua :mrgreen: )

ostaje nam da vidimo kako ce se snac,mislim (nadam se ) da ne moze gore nego sto je dosad bilo :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 dec 2010, 23:43

Io_Sono_Interista je napisao/la:nije druze u tom problem,nit je Rafa najbolji trener,nit Massima zaboli za Inter...
Najbolji post dana. Promena nije promena, ako se to sto se menja - ne menja boljim od postojeceg.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 dec 2010, 00:14

Interista di cuore je napisao/la:ima on u Interu rjesenja za ta krila ako bude tako igro,al se nadam da ce davat sansu mladjim (prije svega Santonu)...

a u derbijima je bio nadigran i takticki i u svakom drugom smislu...( al slabo se ko bolje prove prosle sezone protiv Moua :mrgreen: )

ostaje nam da vidimo kako ce se snac,mislim (nadam se ) da ne moze gore nego sto je dosad bilo :roll:
a Allegri ????

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 24 dec 2010, 00:17

2 poraza prosle sezone :? 2:1 u Cagliariu,a 2 il 3 :0 na Meazzi...

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 24 dec 2010, 00:19

boljih rjesenja od Lea ima,ispade da je to najbolji trener bez posla u ovom trenutku :roll:
npr.Rijkaard,bez obzira sto je takodjer milanista,ima rezultate iza sebe i prepoznatljivu igru,i zna sta je vodjenje velikog kluba i osvajanje trofeja ;)
ja bih volio najvise da grijesim i da gledam kako Leo uzima svom Milanu scudetto,al treba bit realan i da je ovo veliki korak unazad
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 24 dec 2010, 08:27

Hvala Rafa,osim loših rezultata ja ću te lično pamtiti i po nezapamćenom pehu koji te je pratio,Supercupu Italije i svjetskom klupskom prvenstvu,i trenera koji je dobio otkaz jer je želio osvježiti ekipu sa 3 igrača kako ga nebi razapinjali po novinama zbog Marige,Biabianija,Muntarija,Alibecha,Biraghija,i ostatka potrošenih igrača :evil: .Bio si previše iskren prema jednom neiskrenom predjedniku.Rafa će naći posao vrlo brzo jer je dobrih trenera jako malo slobodno u ovom trenutku.
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 dec 2010, 11:03

Da se razumijemo, iako ga licno ne volim, Rafa je veliki trener. To govore rezultati koji su iza njega.
Ipak, bolje da je otisao, previse se od njega ocekivalo, a malo mu se dalo...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 dec 2010, 12:30

Rafael Benitez je stručnjak koji ima velike rezultate u svojoj trenerskoj karijeri ali se u ovih pola godine jednostavno nije našao u Interu iz raznih razloga ( svi ih već znamo ) .
Rastanak je bio neminovan i sa njegove strane jer nije on tek tako javno prozvao Morattija i indirektno ga okrivio za neuspjehe.Sinoć je na Sky Italia novinar Gazete dobro primijetio te stvari i naveo da se i Rafa zasitio , suviše brzo po njegovom mišljenju ; Italije i Intera.On da je htio nastaviti saradnju sa Interom ( Morattijem ) sjeo bi za sto i porazgovarao o problemima ,jer ga Presidente javno nikada nije kritikovao ( šta je bilo unutar ne znam ), a ne onako prozvati i otići u Liverpool i raskinuti ugovor na obostrano zadovoljstvo..

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 24 dec 2010, 12:46

Gazzetta je upravo objavila da je postignut dogovor sa Leonardom do kraja 2012 , plata po sezoni je 2,5 miliona eura i stiže u Appiano Gentile 29.12.

Vidjećemo šta je istina.

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 24 dec 2010, 14:57

Mister No je napisao/la:Gazzetta je upravo objavila da je postignut dogovor sa Leonardom do kraja 2012 , plata po sezoni je 2,5 miliona eura i stiže u Appiano Gentile 29.12.

Vidjećemo šta je istina.
evo i sky sport 24 je to objavio samo sto inter dnevno mora placati 65 000 eura benitezu heheh a prica o dovodenju kake evo sad je demantovao valdano rekavsi kako u realu nisu toliko ludi i naivni da ga puste sad kada se oporavio ,a rannochia skoro pred potpisivanjem inter pristao na 11 mil + natalino pola ugovora i ostatak ugovora destra ,mislm da je to malo previse znaci platili su ga preko 22 mil ukupno .

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 24 dec 2010, 15:04

Mister No je napisao/la:Gazzetta je upravo objavila da je postignut dogovor sa Leonardom do kraja 2012 , plata po sezoni je 2,5 miliona eura i stiže u Appiano Gentile 29.12.

Vidjećemo šta je istina.
Ne znam gdje ti to čitaš ?

Piše da će se pričati nakon božića i da će se potpisati nakon božića ako se dogovore, tj. u nedjelju ili ponedjeljak http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 9591.shtml

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 24 dec 2010, 15:24

suntu jeu je napisao/la:

Vidjećemo šta je istina.
Ne znam gdje ti to čitaš ?

Piše da će se pričati nakon božića i da će se potpisati nakon božića ako se dogovore, tj. u nedjelju ili ponedjeljak http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/In ... 9591.shtml
ne znam za gazzetu ali sky je vec javio .

In collegamento dagli studi di Sky Sport 24, Giuseppe di Stefano, esperto di mercato, fa il punto sull'Inter: "E' ormai fatta per Leonardo, sarà lui l'allenatore dell'Inter.Per quanto riguarda il mercato, Ranocchia è vicinissimo all'Inter: manca poco alla chiusura. Kakà? Mourinho vuole tenerselo e scommettere su di lui".

ko razumije razumije hehe zezam se ,kaze da je vec dog. sa leo i da je on sljedeci trener intera,i da su jako blizu ranocciha.upitan za kaku ,rekao je da mourihno ga zeli u svojoj ekipi u ulaze velike nade u njega .

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []