atomcici je napisao/la: ↑09 nov 2020, 09:19
Flufy je napisao/la: ↑08 nov 2020, 15:54
Niz faktora utice na sve ovo, ovoliku bezvoljnost, svako gostovanje su skoro imali premije, ocito im se i kuci treba pocet davat ha ha ha.
Za platu igraju!! Ne igraju dzaba! Nek idu svi ako ima gdje bolje, Jedinstvo, Gosk, samo idite, a ne se marškat publiku jer si placen da igras, a igras ko k!
Zao mi je momaka sa zagrijavanja, ubija ih trener u glavu!
Osmi protiv Goska 1min,danas 0! A morao je ući na Sadikovo mjesto!
Ovo danas je sramota, pristup utakmici sramota! Upisani bodovi unaprijed uvijek dodju glave!
I jos mi odzavanja urlanje Kršića "JAAAAAA". Ode momak u neobrano.
Drug ti si jedan od onih sigurno koji nakon 30 minuta igre proziva i dernja se vadi ga, mrtvac ovo ono. Jel to realno drug??. Ekipu koja ima 1 0 i koja je 2 na tabeli? I da su pojedinci najgori na terenu nije logicno ni malo. Ono sto se desava na Lukama ove polusezone je za mene licno bruka i sramota. Psovanje vrijeđanje igrača, trenera, ama bas nikakve podrske ekipi u onim trenutcima kad je potrebno. Neka se zapitaju mnogi koliko su oni unosili nervoze u ekipi kada kuci igramo. Odgovorno tvrdim da je trenutno Tosku lakse igrat u gostima nego kuci. Na pocetku utakmice 3 aplauza. Cim padne igra, 30 ljudi **** mater dernja se sa svih strana. Slazem se Osmo je trebao dobit sansu. Ali isti taj Osmo neka se zapita da ne igra kod vec 6 7 trenera. Cisto sumnjam da su svi toliko slijepi. Ekipi svaka cast za ovoliko bodova bez kvalitetni izmjena. Najveci poraz ove polusezone su pojedini "navijaci".
Pogrijesio si u pretpostavci.
Odmah sam ti rekao da sam protiv tog psovanja i vrsenja pritiska na igrače. Znam da je teren los, da je kraj sezone, itd itd, da je tesko.
Drugo, ne branim Osmu ni iz kojeg razloga, samo mi je nejasno da ga ne ubaci, da nesto proba, ne zato jer je specijalno dobar, nego zato sto Sadiku nista ne ide.
Kapetan sto je igro, ok, nije tu aman nista bilo nekih gresaka, solidno, a da je skup za ovo minuta sto je odigro, PRESKUP JE.
Sto se tiče Bibića i to sto pisu da je prvi htio ostat, sasvim drugu informaciju imam.
Isto tako naš kapiten trenutni je prvi pristao igrat za manju cifru, svjestan situacije zbog Covid19.