Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MrPink
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la MrPink » 09 nov 2020, 22:31

Harise je napisao/la:
09 nov 2020, 22:22
Šala na stranu, Gigovic za 17 godina bio standardan u Helsingsborgu i to u jačoj ligi i sad igra u još jacu ligu kod Rostova. Danilović će biti u Portugalu baš kao Verladžić i Hadžic u Lexioes. U najbolji godine se vratit i igrati za našu ligu. Husein Balic je za sad Ausrijsko smece koji je koristio mozda našu paznju da bi Austrija pogazala paznju prema njemu. Ja sam 100% uvjeren da ga je njegov menadžer nagovorio. Igrati za BiH treba biti ponos, a ne odmor ili korist!
Danilović je kvalitetniji igrač od te dvojice i prešao je u bolji klub nakon što je odigrao par seniorskih sezona. Tek je došao i vjerujem da će se do kraja sezone nametnuti. Nema potrebe spuštati momka da bi se Gigović veličao. Što se tiče samog Gigovića svakako bi trebalo da se stupi u kontakt sa njim jer gledajući klub i godine već sad se može naći na spisku.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 09 nov 2020, 22:33

giannini je napisao/la:
09 nov 2020, 19:46
@maestro, @Vucevich i jos vas nekoliko, nevjerovatno je da tako mislite i pisete o svojoj zemlji i narodu, 🤮
Vjeruj mi ili ne, oni više voli našu drzavu i naš narod nego pojedini ove koji mrze sve iz dijaspore! Zar se niste pitali kakav je osjećaj izgubiti sve i svoje najveće neprijatelje su vaši komšije bili koji su i danas naši najveći politički neprijatelji? Neki ovdje više mrze naš vlastiti narod nego druge. Mrziti općenito znači da ima određene komplikacije koje su vas nadmašile!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 09 nov 2020, 22:37

Goalgetter je napisao/la:
09 nov 2020, 22:29
NFSBiH nista konkretno nije poduzeo povodom Balica, zato i ne igra za nas. Niko ga nije morao nagovarati da igra za Austriju, on sam je uvijek htio igrati za BiH, ali je cekao da ce savez nesto poduzeti sto se nije dogodilo.
Naravno da nije, nije im to u cilju, vazno je dati sansu PL BiH igracima, ej neko se sjetio dati sansu igracima koji su tjerani iz Slaven Belupa, Celja, Maribora, Gorice, igraci koji se u malo jacim amaterskim ligama nisu mogli nametnuti.

Igranje za reprezentaciju je postalo sprdnja nesto kao u Crnoj Gori gdje se najbolji igraci odazivaju na svaku trecu utakmicu i tad dodju samo da odrade i da bjeze.

Bajevic je unistio reprezentaciju, srozao je na nikad gori nivo. Reprezentacija je unistena i u nikad goroj situaciji. Ovi ljudi se moraju otjerati sto prije, ako se zeli spasiti bh. fudbal.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 09 nov 2020, 23:22

Harise je napisao/la:
Šala na stranu, Gigovic za 17 godina bio standardan u Helsingsborgu i to u jačoj ligi i sad igra u još jacu ligu kod Rostova. Danilović će biti u Portugalu baš kao Verladžić i Hadžic u Lexioes. U najbolji godine se vratit i igrati za našu ligu. Husein Balic je za sad Ausrijsko smece koji je koristio mozda našu paznju da bi Austrija pogazala paznju prema njemu. Ja sam 100% uvjeren da ga je njegov menadžer nagovorio. Igrati za BiH treba biti ponos, a ne odmor ili korist!
Ne znam na osnovu čega nazivas momka smećem ?

Balića poznajem i milijardu % bi zaigrao za BiH da ga je neko iz saveza kontaktirao ali to se nikad nije desilo.Vazno je nekog nazivat smećem bez i jednog razloga.

Bitno je da se guraju polovnjaci iz PL i to igrači od 28-29 godina da se uzme koja milja preko njih.Nama bolje i ne treba i zasluzujemo ovakav savez jer su bitniji klubski interesi od reprezentativnih.

greenwood
Kontakt:

Post Postao/la greenwood » 10 nov 2020, 02:35

belosevic28 je napisao/la:
09 nov 2020, 18:35
HarizA ziva li si? Sto nije ahmet hodjic odazvala selektora za nacional majnßaft
Hahahahahah kakav kralj :lol:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 10 nov 2020, 03:30

NebeskaSila96 je napisao/la:
09 nov 2020, 23:22
Harise je napisao/la:
Ne znam na osnovu čega nazivas momka smećem ?

Balića poznajem i milijardu % bi zaigrao za BiH da ga je neko iz saveza kontaktirao ali to se nikad nije desilo.Vazno je nekog nazivat smećem bez i jednog razloga.

Bitno je da se guraju polovnjaci iz PL i to igrači od 28-29 godina da se uzme koja milja preko njih.Nama bolje i ne treba i zasluzujemo ovakav savez jer su bitniji klubski interesi od reprezentativnih.
Bitno da se odlucio protiv Bosne i Hercegovine, uz razliku prema Hajrovica koji se na kraju sam nudio da igra za nas i odbio sjedeci poziv za Svicarske medjutim nije došo na okuplanje. Balic je cekao poziv od Austrije i prihvatio ga. Za mene nije Bosno-Hercegovac (Bošnjak) ako se odrekne ili baci naš pasoš. Da smo njemu nešto znacilii bez obzir kako su naši ljudi iz Saveza uzasni rekao bi, izvini te nemogu prihvatit poziv jer sam se odlucio za BiH. Hadzikadunic i Ahmedhodzic su odbili poziv za Švesku, Hajradinovic za Makedoniju, cak su menadzera od Gigovica kontaktirali o pozivu u A tim, a rekao da se zeli koncentriasati za u21. To je samo neki razlog da se proces sto brze završi da bi što prije igrao za nas i to samo ja znam jer sam u kontaktu za njegovim bratom.

100% si upravu kada je u pitanju polovnjaci iz naše lige kao naprime Zilkic, Zeljkovic, Corluka, Tatar, Rahmanovic i Cipetic (lošu kondicija).
Nisu kvalitetni za reprezentaciju i nikad nam neće biti pojacanje. Bolje je ugurati mlade igrace iz naše lige u reprezentaciju nego ove bezizlazne slučajeve! Gotovo sve reprezentacije na svijetu to rade, osim naših amateri. Upravu je @Wandelanoite naša reprezentacija ce završit isto Crna Gora, guraju neki amateri koji nemaju kvalitet u našoj ligi, a najbolji igraci dolaze samo u najvažnijim utakmicama da bi uradi svoje obaveze oko reprezentacije. Bili su na putu da postanu ozbilnja reprezentacija, ali njihovo udruženje u Savezu uništilo sve kao i naše...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 nov 2020, 05:34

Harise je napisao/la:
09 nov 2020, 22:33
giannini je napisao/la:
@maestro, @Vucevich i jos vas nekoliko, nevjerovatno je da tako mislite i pisete o svojoj zemlji i narodu, 🤮
Vjeruj mi ili ne, oni više voli našu drzavu i naš narod nego pojedini ove koji mrze sve iz dijaspore! Zar se niste pitali kakav je osjećaj izgubiti sve i svoje najveće neprijatelje su vaši komšije bili koji su i danas naši najveći politički neprijatelji? Neki ovdje više mrze naš vlastiti narod nego druge. Mrziti općenito znači da ima određene komplikacije koje su vas nadmašile!

Alal ti vjera, ovo u bukvare treba ! Visi nivo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 10 nov 2020, 05:42

Vucevich je napisao/la:
09 nov 2020, 19:18
09 nov 2020, 17:59
Oteo ga Rostov Arsenalu (iz Tule) 😅
18-godišnjak igra u sedmoj najjačoj ligi u Evropi, vaše smeće ne može igrati ni u portugalskoj drugoj diviziji.

Zamisli to, rugaš se mladom momku koji ima samo 1 sezonu seniorskog fudbala i prodao se za 2,5x više od najvećeg transfera u historiji PLBiH :urnebes:
Beli pusti Hareta, brini se za ovo... Estonciiiii
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 10 nov 2020, 05:56

Maestro je napisao/la:
10 nov 2020, 05:42
Vucevich je napisao/la:
09 nov 2020, 19:18
09 nov 2020, 17:59
Oteo ga Rostov Arsenalu (iz Tule) 😅
18-godišnjak igra u sedmoj najjačoj ligi u Evropi, vaše smeće ne može igrati ni u portugalskoj drugoj diviziji.

Zamisli to, rugaš se mladom momku koji ima samo 1 sezonu seniorskog fudbala i prodao se za 2,5x više od najvećeg transfera u historiji PLBiH :urnebes:
Beli pusti Hareta, brini se za ovo... Estonciiiii
Nema veze brate nek se zajebava kolko hoce na kraju je bitno koju osoba mozeš ozbilnjo shvatiti :)

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 10 nov 2020, 06:40

Sabah hajrullah Harise :bih: Ako je istina to sto pises za Gigovica to je vrlo dobra vijest..Sad ce mi biti slađe popiti jutarnju kahvu prije posla :mrgreen:

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 nov 2020, 08:49

Lukic me nocas ponovo uvjerio da ce biti nasa prva 9ka iduce desetljece. :bih:
tz tz tz tz tz tz

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 10 nov 2020, 08:59

Balić o igranju za Austriju: Nisam morao razmišljati. BiH se nije ni javila…

Nepismene Sarajlije koje unistavaju drzavu BiH u misiji unistavanja reprezentacije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 10 nov 2020, 09:20

slusalica je napisao/la:
10 nov 2020, 08:49
Demirova rezerva... :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 nov 2020, 09:57

Lukić ove sezone igra u napadu i postiže golove, ali već ima 15 utakmica za Srbiju.
Za nas ne može igrat, informišite se malo.
Ovaj Lukić iz Bačke Topole ima odličnu sezomu, 9 golova, ali je star i vjerovatno nema naše papire.

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 10 nov 2020, 10:21

DrFilgud je napisao/la:
10 nov 2020, 09:57
Lukić ove sezone igra u napadu i postiže golove, ali već ima 15 utakmica za Srbiju.
Ovaj Lukić iz Bačke Topole ima odličnu sezomu, 9 golova, ali je star i vjerovatno nema naše papire.
Maestro je napisao/la:
10 nov 2020, 09:20
slusalica je napisao/la:
10 nov 2020, 08:49
Demirova rezerva... :bih:
Glup, gluplji.
tz tz tz tz tz tz

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 nov 2020, 10:28

10 nov 2020, 05:34
Harise je napisao/la:
09 nov 2020, 22:33
giannini je napisao/la:

Alal ti vjera, ovo u bukvare treba ! Visi nivo...
:salut:
@igrajlopte 🐦

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 10 nov 2020, 10:36

DrFilgud je napisao/la:
Lik misli na Jovu Lukica,igraca banjaluckog Borca
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 10 nov 2020, 10:39

Gdje patriotizam Balicu.. sram te bilo. Treba ti Dzemidzic napisati saopstenje za ovo. Zamisli ti bezobrazluka.. Vrlo nekorektan potez Huseine.. Hajmo Skoricu, jedan tekst..

Fuj pi vam materina svima u savezu, daBogda vam za hljeba trebalo. :twisted: :oops:
@igrajlopte 🐦

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 10 nov 2020, 10:40

Salih1984 je napisao/la:
10 nov 2020, 10:36
DrFilgud je napisao/la:
Lik misli na Jovu Lukica,igraca banjaluckog Borca
Ma zayebavam se bolan ;)

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 10 nov 2020, 10:53

Wandelanoite je napisao/la:
10 nov 2020, 08:59

Nepismene Sarajlije koje unistavaju drzavu BiH u misiji unistavanja reprezentacije.
najavio sam ovo već
Harise je napisao/la:
02 nov 2020, 16:04
Chapman1886 je napisao/la:
02 nov 2020, 15:51
husein balić uskoro reprezentativac austrije inšala svi stopama bećira omeragića
Gdje si ti to procitao?
ajde keru džemidžiću operi momka sad što nije psolo kovertu za ppoziv patriote i khurca :bih: :bih: :bih: :bih:

BRAVO HUSEINE PRAVI IZBOR,MI ĆEMO GLEDATI ZILJKIĆA :tokralju:
Samo Sloboda | COYG

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz, hujdur007, RaymondRed i 49 gostiju.