Danilović je kvalitetniji igrač od te dvojice i prešao je u bolji klub nakon što je odigrao par seniorskih sezona. Tek je došao i vjerujem da će se do kraja sezone nametnuti. Nema potrebe spuštati momka da bi se Gigović veličao. Što se tiče samog Gigovića svakako bi trebalo da se stupi u kontakt sa njim jer gledajući klub i godine već sad se može naći na spisku.Harise je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:22Šala na stranu, Gigovic za 17 godina bio standardan u Helsingsborgu i to u jačoj ligi i sad igra u još jacu ligu kod Rostova. Danilović će biti u Portugalu baš kao Verladžić i Hadžic u Lexioes. U najbolji godine se vratit i igrati za našu ligu. Husein Balic je za sad Ausrijsko smece koji je koristio mozda našu paznju da bi Austrija pogazala paznju prema njemu. Ja sam 100% uvjeren da ga je njegov menadžer nagovorio. Igrati za BiH treba biti ponos, a ne odmor ili korist!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Vjeruj mi ili ne, oni više voli našu drzavu i naš narod nego pojedini ove koji mrze sve iz dijaspore! Zar se niste pitali kakav je osjećaj izgubiti sve i svoje najveće neprijatelje su vaši komšije bili koji su i danas naši najveći politički neprijatelji? Neki ovdje više mrze naš vlastiti narod nego druge. Mrziti općenito znači da ima određene komplikacije koje su vas nadmašile!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Naravno da nije, nije im to u cilju, vazno je dati sansu PL BiH igracima, ej neko se sjetio dati sansu igracima koji su tjerani iz Slaven Belupa, Celja, Maribora, Gorice, igraci koji se u malo jacim amaterskim ligama nisu mogli nametnuti.Goalgetter je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:29NFSBiH nista konkretno nije poduzeo povodom Balica, zato i ne igra za nas. Niko ga nije morao nagovarati da igra za Austriju, on sam je uvijek htio igrati za BiH, ali je cekao da ce savez nesto poduzeti sto se nije dogodilo.
Igranje za reprezentaciju je postalo sprdnja nesto kao u Crnoj Gori gdje se najbolji igraci odazivaju na svaku trecu utakmicu i tad dodju samo da odrade i da bjeze.
Bajevic je unistio reprezentaciju, srozao je na nikad gori nivo. Reprezentacija je unistena i u nikad goroj situaciji. Ovi ljudi se moraju otjerati sto prije, ako se zeli spasiti bh. fudbal.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ne znam na osnovu čega nazivas momka smećem ?Harise je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:22Šala na stranu, Gigovic za 17 godina bio standardan u Helsingsborgu i to u jačoj ligi i sad igra u još jacu ligu kod Rostova. Danilović će biti u Portugalu baš kao Verladžić i Hadžic u Lexioes. U najbolji godine se vratit i igrati za našu ligu. Husein Balic je za sad Ausrijsko smece koji je koristio mozda našu paznju da bi Austrija pogazala paznju prema njemu. Ja sam 100% uvjeren da ga je njegov menadžer nagovorio. Igrati za BiH treba biti ponos, a ne odmor ili korist!
Balića poznajem i milijardu % bi zaigrao za BiH da ga je neko iz saveza kontaktirao ali to se nikad nije desilo.Vazno je nekog nazivat smećem bez i jednog razloga.
Bitno je da se guraju polovnjaci iz PL i to igrači od 28-29 godina da se uzme koja milja preko njih.Nama bolje i ne treba i zasluzujemo ovakav savez jer su bitniji klubski interesi od reprezentativnih.
Hahahahahah kakav kraljbelosevic28 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 18:35HarizA ziva li si? Sto nije ahmet hodjic odazvala selektora za nacional majnßaft
Bitno da se odlucio protiv Bosne i Hercegovine, uz razliku prema Hajrovica koji se na kraju sam nudio da igra za nas i odbio sjedeci poziv za Svicarske medjutim nije došo na okuplanje. Balic je cekao poziv od Austrije i prihvatio ga. Za mene nije Bosno-Hercegovac (Bošnjak) ako se odrekne ili baci naš pasoš. Da smo njemu nešto znacilii bez obzir kako su naši ljudi iz Saveza uzasni rekao bi, izvini te nemogu prihvatit poziv jer sam se odlucio za BiH. Hadzikadunic i Ahmedhodzic su odbili poziv za Švesku, Hajradinovic za Makedoniju, cak su menadzera od Gigovica kontaktirali o pozivu u A tim, a rekao da se zeli koncentriasati za u21. To je samo neki razlog da se proces sto brze završi da bi što prije igrao za nas i to samo ja znam jer sam u kontaktu za njegovim bratom.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑09 nov 2020, 23:22Ne znam na osnovu čega nazivas momka smećem ?Harise je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:22Šala na stranu, Gigovic za 17 godina bio standardan u Helsingsborgu i to u jačoj ligi i sad igra u još jacu ligu kod Rostova. Danilović će biti u Portugalu baš kao Verladžić i Hadžic u Lexioes. U najbolji godine se vratit i igrati za našu ligu. Husein Balic je za sad Ausrijsko smece koji je koristio mozda našu paznju da bi Austrija pogazala paznju prema njemu. Ja sam 100% uvjeren da ga je njegov menadžer nagovorio. Igrati za BiH treba biti ponos, a ne odmor ili korist!
Balića poznajem i milijardu % bi zaigrao za BiH da ga je neko iz saveza kontaktirao ali to se nikad nije desilo.Vazno je nekog nazivat smećem bez i jednog razloga.
Bitno je da se guraju polovnjaci iz PL i to igrači od 28-29 godina da se uzme koja milja preko njih.Nama bolje i ne treba i zasluzujemo ovakav savez jer su bitniji klubski interesi od reprezentativnih.
100% si upravu kada je u pitanju polovnjaci iz naše lige kao naprime Zilkic, Zeljkovic, Corluka, Tatar, Rahmanovic i Cipetic (lošu kondicija).
Nisu kvalitetni za reprezentaciju i nikad nam neće biti pojacanje. Bolje je ugurati mlade igrace iz naše lige u reprezentaciju nego ove bezizlazne slučajeve! Gotovo sve reprezentacije na svijetu to rade, osim naših amateri. Upravu je @Wandelanoite naša reprezentacija ce završit isto Crna Gora, guraju neki amateri koji nemaju kvalitet u našoj ligi, a najbolji igraci dolaze samo u najvažnijim utakmicama da bi uradi svoje obaveze oko reprezentacije. Bili su na putu da postanu ozbilnja reprezentacija, ali njihovo udruženje u Savezu uništilo sve kao i naše...
-
belosevic28
- Kontakt:
Harise je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:33Vjeruj mi ili ne, oni više voli našu drzavu i naš narod nego pojedini ove koji mrze sve iz dijaspore! Zar se niste pitali kakav je osjećaj izgubiti sve i svoje najveće neprijatelje su vaši komšije bili koji su i danas naši najveći politički neprijatelji? Neki ovdje više mrze naš vlastiti narod nego druge. Mrziti općenito znači da ima određene komplikacije koje su vas nadmašile!
Alal ti vjera, ovo u bukvare treba ! Visi nivo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Beli pusti Hareta, brini se za ovo... Estonciiiii
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nema veze brate nek se zajebava kolko hoce na kraju je bitno koju osoba mozeš ozbilnjo shvatitiMaestro je napisao/la: ↑10 nov 2020, 05:42Beli pusti Hareta, brini se za ovo... Estonciiiii
Sabah hajrullah Harise
Ako je istina to sto pises za Gigovica to je vrlo dobra vijest..Sad ce mi biti slađe popiti jutarnju kahvu prije posla 
Lukic me nocas ponovo uvjerio da ce biti nasa prva 9ka iduce desetljece. 
tz tz tz tz tz tz
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Balić o igranju za Austriju: Nisam morao razmišljati. BiH se nije ni javila…
Nepismene Sarajlije koje unistavaju drzavu BiH u misiji unistavanja reprezentacije.
Nepismene Sarajlije koje unistavaju drzavu BiH u misiji unistavanja reprezentacije.
MES QUE UN CLUB!
Demirova rezerva...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Lukić ove sezone igra u napadu i postiže golove, ali već ima 15 utakmica za Srbiju.
Za nas ne može igrat, informišite se malo.
Ovaj Lukić iz Bačke Topole ima odličnu sezomu, 9 golova, ali je star i vjerovatno nema naše papire.
Za nas ne može igrat, informišite se malo.
Ovaj Lukić iz Bačke Topole ima odličnu sezomu, 9 golova, ali je star i vjerovatno nema naše papire.
belosevic28 je napisao/la: ↑10 nov 2020, 05:34Harise je napisao/la: ↑09 nov 2020, 22:33Vjeruj mi ili ne, oni više voli našu drzavu i naš narod nego pojedini ove koji mrze sve iz dijaspore! Zar se niste pitali kakav je osjećaj izgubiti sve i svoje najveće neprijatelje su vaši komšije bili koji su i danas naši najveći politički neprijatelji? Neki ovdje više mrze naš vlastiti narod nego druge. Mrziti općenito znači da ima određene komplikacije koje su vas nadmašile!
Alal ti vjera, ovo u bukvare treba ! Visi nivo...
@igrajlopte 🐦
Lik misli na Jovu Lukica,igraca banjaluckog Borca
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Gdje patriotizam Balicu.. sram te bilo. Treba ti Dzemidzic napisati saopstenje za ovo. Zamisli ti bezobrazluka.. Vrlo nekorektan potez Huseine.. Hajmo Skoricu, jedan tekst..Balić o igranju za Austriju: Nisam morao razmišljati. BiH se nije ni javila…
Fuj pi vam materina svima u savezu, daBogda vam za hljeba trebalo.
@igrajlopte 🐦
- Chapman1886
- Kontakt:
najavio sam ovo većWandelanoite je napisao/la: ↑10 nov 2020, 08:59Balić o igranju za Austriju: Nisam morao razmišljati. BiH se nije ni javila…
ajde keru džemidžiću operi momka sad što nije psolo kovertu za ppoziv patriote i khurcaHarise je napisao/la: ↑02 nov 2020, 16:04Gdje si ti to procitao?Chapman1886 je napisao/la: ↑02 nov 2020, 15:51husein balić uskoro reprezentativac austrije inšala svi stopama bećira omeragića
BRAVO HUSEINE PRAVI IZBOR,MI ĆEMO GLEDATI ZILJKIĆA
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: MrPink, RobijasiZenica1988, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 36 gostiju.