Vi stariji i redovniji forumasi se sigurno sjecate da sezonama unazad sam isto pisao za Roma, ne samo ove, nije me odusevio svojim napretkom s obzirom koliko se od njega ocekivalo i da je samim dolaskom u Milan imao odlicnih partija. Sve sam ubjedjeniji da momak nazaduje, a ne napreduje. Govoriti kako je bio medju najboljima kad je Milan bio medju najgorima, to je zalosno. U onakvom Milanu je i Bonaventura bio najbolji, i jos njih nekoliko koji nista u karijeri nisu napravili, toliko o toj uzasnoj eri Milana.ronaldo99 je napisao/la: ↑11 nov 2020, 19:25Nema od prodaje Roma nista,kapiten kluba Mino mu agent, a Rom ce se dozvati samo pitanje koliko vremena i utakmica mu treba,ovo za sad nije dobro.
Mozda poslije ovih repke i on proigra,vidjecemo.
Jojj tek iduca nedjelja je utakmica Milana ko ce to docekati![]()
Rom ako ove sezone ne napravi BOOM, ja bih bio najsretniji da ga prodaju. Istina, italijanski stoperi po nekom nepisanom pravilu postanu najbolji u 30im godinama, ali mi nemamo sta cekati, mi trebamo rezultate, uspjehe, mamac za ostale vrhunske igrace da biraju Milan ispred konkurencije. To sto je kapiten mu nista ne znaci, neka on igrama nama valja.