AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Beduin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Beduin » 11 nov 2020, 21:39

ronaldo99 je napisao/la:
11 nov 2020, 19:25
Beduin je napisao/la:
11 nov 2020, 18:21
I jos prodamo Roma i Contia za dobre pare, dovedemo Milenkovica u dobrog beka, bila bi to vrhunska zima i mercato. 🔴⚫
Nema od prodaje Roma nista,kapiten kluba Mino mu agent :), a Rom ce se dozvati samo pitanje koliko vremena i utakmica mu treba,ovo za sad nije dobro.

Mozda poslije ovih repke i on proigra,vidjecemo.

Jojj tek iduca nedjelja je utakmica Milana ko ce to docekati :)
Vi stariji i redovniji forumasi se sigurno sjecate da sezonama unazad sam isto pisao za Roma, ne samo ove, nije me odusevio svojim napretkom s obzirom koliko se od njega ocekivalo i da je samim dolaskom u Milan imao odlicnih partija. Sve sam ubjedjeniji da momak nazaduje, a ne napreduje. Govoriti kako je bio medju najboljima kad je Milan bio medju najgorima, to je zalosno. U onakvom Milanu je i Bonaventura bio najbolji, i jos njih nekoliko koji nista u karijeri nisu napravili, toliko o toj uzasnoj eri Milana.
Rom ako ove sezone ne napravi BOOM, ja bih bio najsretniji da ga prodaju. Istina, italijanski stoperi po nekom nepisanom pravilu postanu najbolji u 30im godinama, ali mi nemamo sta cekati, mi trebamo rezultate, uspjehe, mamac za ostale vrhunske igrace da biraju Milan ispred konkurencije. To sto je kapiten mu nista ne znaci, neka on igrama nama valja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 11 nov 2020, 22:14

OldFashioned je napisao/la:
11 nov 2020, 19:55
Kabak, je li to onaj što je izjavio nešto u smislu da neće da nazaduje u karijeri ako pređe u Milan.
On je odbio Bajern,Milan i Chelsea kad je Stutgart ispao u cvajtu i odlucio preci u Schalke,tad je rekao da je to uradio radi svog napredovanja u karijeri jer ce u So4 najvise igrati,pametno razmisljanje za mladog momka.

U ovoj sad groznoj ekipi Schalkea on je jedna riketka im svijetla tacka,njega bi bilo dobro dovesti,a sa obzirom da je Schalke bas u krizi kontam da ce malo i supstiti cijenu.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 11 nov 2020, 23:15

Ma pomiješao sam ja, nije to taj onda.. To je potez za pohvalu !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 nov 2020, 18:28

Hakan se usudio nakon desetak dobrih utakmica (i tri usrane sezone prije toga) tražiti 7m miliona plate uz novi ugovor. Koja legenda, pa da traži oko 4m pa da i donekle prihvatiš, ali SEDAM MILIONA... :urnebes:

Šteta samo što se dovelo do toga da ćeš ga morati pustiti za džabe iduće ljeto jer mu ističe ugovor. A novi ugovor, da se izbjegne ovaj scenario, se ni pod razno ne smije ponuditi.
Frajer koji će se mentalno raspasti čim se vrate navijači na stadion, a i dok Ibra ode jer u dobroj mjeri podsjeća na Nocerina. Ustvari, evo već i ove sezone očajno igra, ne moraju se ove dvije stavke ni ispuniti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 nov 2020, 18:33

Ako je istina da toliko trazi ja bih ga i pustio za djaba da ide. Ionako vjerujem da je ovo par dobrih tekmi sto je odigrao vrhunac njegovih sposobnosti i karijere.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 12 nov 2020, 18:38

Hakan ima mentalitet kao da je sa ovih prostora.
Prava ona drkadžija, niđe ga sezonama, čekale kuse vrane na grani da proigra, i odigra dobru polusezonu te odmah umisli da je igračina.
Bojim se da mnogo igrača u ovom rosteru više neće ličiti na sebe ne samo kada ode Ibra, to sigurno, nego kada dođe stari poznati pritisak sa tribina San Sira.. Daj Bože da se varam.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 nov 2020, 22:35

Nemamo mi mislim vise šanse da dovedemo ovog Mađara. Nažalost
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 nov 2020, 22:40

A jes decko odigrao tekmu,citavo vrijeme je nosio igru madjarske na svojim ledjima i na kraju maestralno pogodio.

Jbg nek se rijese Hakana i nek njeha dovedu i svi mi sretni :)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 nov 2020, 22:49

Bojim se da smo mi svoju šansu propustili

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 12 nov 2020, 23:08

Ne znam samo sta su cekali sa Hakanom svo ovo vrijeme pa kad je krenula mu posljednja sezona ugovora oni bi produzavali mu. To na vrijeme uradis i onda prodaji ako ti ne treba.
Ako nece produziti ugovor po realnim uslovima onda na zimu ga prodaj ako mozes, a ako ne onda tribine i odj3bi pi4ku, osim ako ne zadrzi bas vrhunsku formu. A evo vec zadnje 3 tekme je uzasam na terenu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 12 nov 2020, 23:58

Beduin je napisao/la:
12 nov 2020, 23:08
Ne znam samo sta su cekali sa Hakanom svo ovo vrijeme pa kad je krenula mu posljednja sezona ugovora oni bi produzavali mu. To na vrijeme uradis i onda prodaji ako ti ne treba.
Ako nece produziti ugovor po realnim uslovima onda na zimu ga prodaj ako mozes, a ako ne onda tribine i odj3bi pi4ku, osim ako ne zadrzi bas vrhunsku formu. A evo vec zadnje 3 tekme je uzasam na terenu.
Čekali da proigra napokon u kontinuitetu kao i mi svi.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 13 nov 2020, 02:24

Ako neće da potpiše ugovor klupa do kraja ugovora. Pa da vidimo gdje će otići i tko će ga htjeti.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 nov 2020, 08:03

Hakan isto prevara ziva, nema konituiteta ni sekunde. Mislim da je bolje da ga puste, a da probaju biti bezobrazni i dovesti, Kabaka, Sabitzera i Thurama :D naravno uz uslov da otkupe Diaza :kralj:

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 nov 2020, 09:22

Hakan kao i svako drugi ima pravo da ne produzi ugovor. To su stvari o kojima trebaju da razmisljaju odgovorne osobe u klubu. Ne smiju se dovesti u poziciju da igrac udje u posljednje 2 godine ugovora bez da imaju spreman novi ugovor.

Tu nema nikakvih prijetnji i ucjenjivanja da ce na klupu i sl. Produzi ugovor na vrijeme, ako igrac ne zeli, prodaj.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 13 nov 2020, 09:54

Negdje procita da Inter nudi zamjenu Eriksen za Hakana. Gdje treba potpisati da ih zamjenimo :D Eriksen je u nemilosti Contea ali je svjetska klasa + igraci iz Intera kod nas se pokazu dobro :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 nov 2020, 10:04

SonVolt je napisao/la:
13 nov 2020, 09:22
Hakan kao i svako drugi ima pravo da ne produzi ugovor. To su stvari o kojima trebaju da razmisljaju odgovorne osobe u klubu. Ne smiju se dovesti u poziciju da igrac udje u posljednje 2 godine ugovora bez da imaju spreman novi ugovor.

Tu nema nikakvih prijetnji i ucjenjivanja da ce na klupu i sl. Produzi ugovor na vrijeme, ako igrac ne zeli, prodaj.
Ne bih se složio. Nije sve tako jednostavno. Ko bi mu produžio ugovor prije godinu dana, nakon onakvih partija? Niko.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 nov 2020, 12:27

Jbg, napravio se zajeb što se nije ponudio novi ugovor prije (mada ko bi mu to ponudio nakon onakvih loših sezona) ili što mu nije pokazano na vrata. Trebao je on biti prodan još prošle sezone.

Ovako se klub zajebao jer je proigrao u nezgodnom momentu, pa se ponadalo da bi moglo biti nešto od njega i da je zadužio novi ugovor, da bi njemu ovo samo dalo krila da ucjenjuje klub i traži nerealnu platu. A što i ne bi, sad kao slobodan agent će sigurno dobiti veliku platu koju traži od drugih klubova.

Ne znam šta dalje, Szobo djeluje nerealno jer se pola Evrope interesuje za njega, a Diaz mi je nekako premekan igrač da bude prvotimac na toj poziciji (a i svakako je bolji kad uđe sa klupe). Nije baš da ima puno desetki koje bi se uklopile u ovu formaciju.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 13 nov 2020, 12:59

Diazu treba pruziti priliku i vidjeti da li moze odgovoriti tom zadatku, ovo sto ulazi sa klupe i to neredovno nije nikakvo mjerilo.Mogli smo samo zakljuciti da ima osjecaj za igru, da je brz, nezgodan, da zna driblati. Ono sto treba jeste pruziti mu nekoliko utakmica u kontinuitetu pa da bi se moglo nesto vise zakljuciti iako je i to nedovoljno kad skontas da smo Hakana 2 sezone cekali da proigra i sad nam pravi ovoliko problema oko novog ugovora :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 nov 2020, 13:26

Ma nije kod Diaza problem u ofanzivi, iako nekad previše pegla i gubi loptu, ali to nije nešto što se ne bi moglo korigovati u njegovoj igri.

Hakan i u svojim najgorim izdanjima makar trči za dvojicu i pokriva veliki dio terena, dok je Diaz sa tog aspekta kao igrač manje u sredini. Ne kažem da se momak ne trudi i ne trči, ali fizički je preslabašan.
Zato i kažem da je bolji sa klupe ili da ga se eventualno gura po krilima gdje bi te stvari manje dolazile do izražaja.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 13 nov 2020, 14:11

Saboslaj bi nam bio zlatna koka,to bi bio igrac koji bi mogao nadomjestiti Kaku,jak je fizicki,visok,a ima brzinu i tehniku odlicnu.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []