Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- ASD
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Treba nam onaj što ga Wanda neki dan predlagao.
Zamisli cirkusa. Lik dođe na okupljanje repke i parkira ono vozilo od Deutsche Post-a.
Zamisli cirkusa. Lik dođe na okupljanje repke i parkira ono vozilo od Deutsche Post-a.
Jos kad znas da Visca iz iste dolazi.Wandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2020, 22:09Gdje vukojebina moze bit lijepa.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 nov 2020, 22:03Lijepo je Olovo, sjesti ljeti kraj Krivaje je ljepotaWandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2020, 22:02Olovski cobane uhvati se cuvanja ovaca u toj vukojebini.
Preporučujem i Oćeviju ali to je već Vareš.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
SudoHusika
- Kontakt:
Sutra probava igrače iz bh premier lige, svi će dobiti šansu. Rahmanovic od prve minute vjerovatno.
Željezničar za život cijeli!
-
belosevic28
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Maestro je napisao/la: ↑11 nov 2020, 22:21Jos kad znas da Visca iz iste dolazi.Wandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2020, 22:09Gdje vukojebina moze bit lijepa.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 nov 2020, 22:03
Lijepo je Olovo, sjesti ljeti kraj Krivaje je ljepota
Preporučujem i Oćeviju ali to je već Vareš.![]()
- LlullSergio
- Kontakt:
Nema mi logike zalit se na ove seoske fudbalere iz BHPL i onda prizivati jednog Hajrovica. Taj lik je identican ponasanju seoskih fudbalera, gdje god da je otisao zavrsavao na klupi ili tribinama i klubovi gledali da ga se rijese sto prije. Bitnije su drustvene mreze, moda, fazoni, zena instagramerka i influenserica od onoga na terenu i na treninzima. Sta, hocemo pusiti pricu Wande seoskog menadzera da ga nijedan trener nije volio jer je Bosnjo pa su gurali svoje lokalne talente ispred jadnog Izija.
De bogati..ono nema mi logike kuditi ove premijerligaske igrace i onda uvoditi u pricu Hajrovica koji je tipican primjer seoskog igraca.
De bogati..ono nema mi logike kuditi ove premijerligaske igrace i onda uvoditi u pricu Hajrovica koji je tipican primjer seoskog igraca.
Al' će se i ovako nagledati vrhunskih igrača u pmWandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2020, 18:06Zamisli ljudi donijeli vrecu para, a u Teheranu navijaci gledaju Zeljkovica, Rahmanovica, Tatara, Corluku, pa nije niko lud, bolje onda da su odigrali protiv reprezentacije svoje lige, imali bi jaci otpor i uvid u kvalitet viseg broja svojih igraca, a pare ostale u vreci.
Ti isto k'o da su došli u Francusku i istresli vreću para a ne u BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Baš me zanima kakva će biti atmosfera sutra poslije utakmice hehe
Svaka čast druže!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 nov 2020, 22:03Lijepo je Olovo, sjesti ljeti kraj Krivaje je ljepotaWandelanoite je napisao/la: ↑11 nov 2020, 22:02Olovski cobane uhvati se cuvanja ovaca u toj vukojebini.
Preporučujem svakome da dođe u Olovo i osjeti tu ljepotu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Bit ce ko i uvijek u zadnje vrijeme, izgubi cemo od Italije i Holandije, mozda i od Irana. Onda svako psuje na neki pojedini igraci u ekipi nego cijelu ekipu! Da smo Sjevernu Irsku prošli a satim 5-0 od Holandije izgubili u nebitnu utakmicu. Nebi bio uopste ljut, ali izgubiti od Sjeverne Irske je sramota...
Off topic, ali samo kad skontam da smo danas mogli prvi put na Evropsko u fudbalu i na evropsko za žene (košarka) nakon 21 godine 
tako opisanom igraču Mamić nikada ne bi dao ugovor od 700.000 eura po sezoni..LlullSergio je napisao/la: ↑11 nov 2020, 23:44Nema mi logike zalit se na ove seoske fudbalere iz BHPL i onda prizivati jednog Hajrovica. Taj lik je identican ponasanju seoskih fudbalera, gdje god da je otisao zavrsavao na klupi ili tribinama i klubovi gledali da ga se rijese sto prije. Bitnije su drustvene mreze, moda, fazoni, zena instagramerka i influenserica od onoga na terenu i na treninzima. Sta, hocemo pusiti pricu Wande seoskog menadzera da ga nijedan trener nije volio jer je Bosnjo pa su gurali svoje lokalne talente ispred jadnog Izija.
Volim te Bosno!!!
- BuffonGigi
- Kontakt:
Na to zaboravi sve dok i posljednji kriminalac sjedi u NSBiH, i...dok reprezentacija igra u Sarajevu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Povedi nas Cviko!!!!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Reci da se zayebavas
Zadnji put kad sam nesto ocekivao od ove privatne smijuruje od repke to je bilo pred SP 2014.
@igrajlopte 🐦
Što je najgore, mi ćemo nekim čudom ovo dobiti večeras, pa stvoriti privid da tu ima kobajagi nekog kvaliteta i onda opet jovo nanovo.

tz tz tz tz tz tz
Što je najgore noćas će se pokazati zašto naši talenti (25 do 28) godina ne smiju biti pozivani u reprezentaciju, jer ovo je jedna najgorih liga na svijetu i oni nemaju šta tražiti u jednoj "ozbiljnoj" reprezentaciji a pošto mi to nismo, tako da će i dalje biti pozivani ne bi li ih menađeri prodali u Turske niželigaše ili negdje po Saudijskoj Arabiji.
Idi Ziljkicev dar-marCeltic je napisao/la: ↑12 nov 2020, 11:43Što je najgore noćas će se pokazati zašto naši talenti (25 do 28) godina ne smiju biti pozivani u reprezentaciju, jer ovo je jedna najgorih liga na svijetu i oni nemaju šta tražiti u jednoj "ozbiljnoj" reprezentaciji a pošto mi to nismo, tako da će i dalje biti pozivani ne bi li ih menađeri prodali u Turske niželigaše ili negdje po Saudijskoj Arabiji.
tz tz tz tz tz tz
Trenutno korisnika/ca: Beli98, CAGarfia, Hydr4a, kaskada1922, katalinski, Proximic, Sheyi i 50 gostiju.