Amar Rahmanović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Harise
Kontakt:

Re: Amar Rahmanović

Post Postao/la Harise » 12 nov 2020, 21:38

feniksptica je napisao/la:
12 nov 2020, 21:35
DrFilgud je napisao/la:
12 nov 2020, 21:31
Ima li ono s pranjem guzice? Niste dugo. :D
Za razliku od vas ljudskih nula, Haris vas ne vrijeđa na ličnoj osnovi, nego vaš amaterski klub i igrače.
Kakve veze ima pranje guzica. Mislis da mi u Bosni u bolnicama imamo neki sistem gdje nepokretni to mogu sami..

Nema to veze s time. Nego se ovdje vidi patoloska mrznja prema necemu i prije nego je to neko mozda i zasluzio. I to samo na osnovu mjesta iz kojeg dolazi. A dolazi iz Bosne. A kazes da volis Bosnu. ??
Ne zove se Bosna nego Bosna i Hercegovina, ne mrzim "Bosnu i Hercegovinu" nego pojedini igraci i navijaci od vas koji po meni ne zasluzuje biti u reprezentaciji...
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 12 nov 2020, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 12 nov 2020, 21:38

DrFilgud je napisao/la:
Za razliku od vas ljudskih nula, Haris vas ne vrijeđa na ličnoj osnovi, nego vaš amaterski klub i igrače.
Kakve veze ima pranje guzica. Mislis da mi u Bosni u bolnicama imamo neki sistem gdje nepokretni to mogu sami..

Nema to veze s time. Nego se ovdje vidi patoloska mrznja prema necemu i prije nego je to neko mozda i zasluzio. I to samo na osnovu mjesta iz kojeg dolazi. A dolazi iz Bosne. A kazes da volis Bosnu. ??
Da, izgradio sam patološku mržnju prema korupciji, nepotizmu, nesposobnosti, amaterizmu, primitivizmu, lažnom patriotizmui u službi kriminala, sitnosopstveništvu...sve ono što "krasi" ovo okupljanje, ovaj kadar, ovaj rezultat. Ovo nije moja Bosna, možda vaša klupska 6-0 da zaigra Tatar?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 nov 2020, 21:40

Harise je napisao/la:
12 nov 2020, 21:38
DrFilgud je napisao/la:

Ne zove se Bosna nego Bosna i Hercegovina, ne mrzim "Bosnu i Hercegovinu" nego pojedini igraci i navijaci od vas!
O Boze..al haj i Seo igra a ne zna jezik..mozes i ti navijati to niko ne spori. Samo nemoj mrzit stari nije to zdravo..srce ti jede. Ako nekog volis ne mozes ga i mrzit. Kontradiktorno je. Dok ga mrzis jer igra u Bosni znaci da ga smatras nize vrijednim ??
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 12 nov 2020, 21:40

HariZ je fin momak samo je malo naivan i loze ga ovi mrzitelji samog sebe.
Ja sam ga jedno vrijeme podrzavao al mi je pao u ocima od kad je poceo sa sarkazmom... :mrgreen:

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 12 nov 2020, 21:41

belosevic28 je napisao/la:
12 nov 2020, 21:40
Evo priznao je. Da nam je drzava kao sto nije, ukazala bi austrijskim vlastima na potencijalnu nagaznu minu koja im obitava u sistemu.

Allah mu pomogao aBd ! Za dobrobit svih nas...
Ne zivim u Austriji hvala ljepo :salut:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 nov 2020, 21:43

DrFilgud je napisao/la:
12 nov 2020, 21:38
DrFilgud je napisao/la:

Da, izgradio sam patološku mržnju prema korupciji, nepotizmu, nesposobnosti, amaterizmu, primitivizmu, lažnom patriotizmui u službi kriminala, sitnosopstveništvu...sve ono što "krasi" ovo okupljanje, ovaj kadar, ovaj rezultat. Ovo nije moja Bosna, možda vaša klupska 6-0 da zaigra Tatar?
Da sve to stoji. Bosna je takva kakvu si je opisao. I Hercegovina. I repka nam je takva. Al takva je vec najmanje 5 godina. A Tatar i Rahman su tu 2 mjeseca i vi uzimate na zub i samo njih ribate i za sve njih krivite. To vam se pokusava rec. Jedva ste docekali da dodje ko iz nas elige da ga se moze popljuvati. I to u prijateljskoj utakmici. Mogu se i oni kritikovati, al imma prije njih dosta vise drugih za kritike.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 12 nov 2020, 21:47

harixs je napisao/la:
Ja sam ga jedno vrijeme podrzavao al mi je pao u ocima od kad je poceo sa sarkazmom... :mrgreen:
Izvini prijatelju, ali nakon što sam toliko puta pretučen zbog mog pravopisa i pogotovo sto sam "dijasporac". Da ne zaboravim koliko puta su za "sarkazmu" mene provocirali. Samo zelim pokazati da određenim ljudima nije mjesto u reprezentaciji. ne mrzim svoju zemlju.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 nov 2020, 21:49

Ako si pretucen, na dusu im koji su to radili :( nisam to znao i evo javno ti se ispricavam. Nastavi mrziti, srz problema znamo :(
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 nov 2020, 21:50

Jedini nacin da pokazes je da zavrsis i dobijes UEFA PRO LICENCU i tad te mozda i uvaze i uzmu za ozbiljno. Do tad mi moze samo nagadjat i raspravljat ko treba a ko ne. I ne mrzi te niko jer si dijasporac, ima ih ovdje 100 a samo se za tebe zakacili..ipak je i do tebe mozda malo.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 12 nov 2020, 21:53

12 nov 2020, 21:43
Da sve to stoji. Bosna je takva kakvu si je opisao. I Hercegovina. I repka nam je takva. Al takva je vec najmanje 5 godina. A Tatar i Rahman su tu 2 mjeseca i vi uzimate na zub i samo njih ribate i za sve njih krivite. To vam se pokusava rec. Jedva ste docekali da dodje ko iz nas elige da ga se moze popljuvati. I to u prijateljskoj utakmici. Mogu se i oni kritikovati, al imma prije njih dosta vise drugih za kritike.
Tatar i Rahmanović su personifikacija lobija koji ih guraju. (ne)Profesionalni, menadžerski, medijski, mentalitetski model propasti, sve najgore što ova država ima.
Ono najgore bošnjačko, od vrha države do ovog forumskog smeća.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 12 nov 2020, 21:54

Harise je napisao/la:
12 nov 2020, 21:47
harixs je napisao/la:
Izvini prijatelju, ali nakon što sam toliko puta pretučen zbog mog pravopisa i pogotovo sto sam "dijasporac". Da ne zaboravim koliko puta su za "sarkazmu" mene provocirali. Samo zelim pokazati da određenim ljudima nije mjesto u reprezentaciji. ne mrzim svoju zemlju.
Kucas na pogresna vrata, Rahmanovic i Tatar ti nisu krivi sto nam je repka u k.urcu zadnjih pet god.
Pocni od Begica, Roberta, Dušana i sve redom, garantujem da ce ti dvojica navedena gore biti na zadnjem mjestu.
Pratis ovih par loosera sto mrze sve sto ima ikakve veze sa Sarajevom pa si i sam poceo mrziti.
Zivio!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 nov 2020, 21:55

Ocekivao sam vise ali s obzirom na teren, kisu i saigrace, moze se reci da nije razocarao.
Ako ćemo suditi njegovu pojedinacnu predstavu onda to nije bilo ništa posebno, ali ako cemo o njegovoj predstavi suditi na osnovu drugih reprezentativaca onda se moze reci da je to bilo sasvim pristojno i da je bio medju boljima ili ako hocete manje losijima u ovoj katastrofalnoj utakmici...treba uzeti sve čimbenike u obzir pa suditi.
Na momente je stream zezao pa nisam mogao najbolje upratiti svih 90 minuta utakmice ali sto se tice Rahmanovica uspio sam vidjeti dobar šut s distance, izboren prekrsaj za Pjanica na 16, te odlicna proigravanja u par navrata lijevo i desno kada je izbacivao same Kadusica odnosno Tatara ili Corluku...uz to je izborio pregršt faulova i bio veoma borben. Bilo je naravno i pogresnih pasova i izgubljenih lopti.
Eh sad, naravno da to nije nista posebno bilo odigrano jer je i sama utakmica bila katastrofalna...ali ako uzmemo u obzir Loncara, Prevljaka, Hadzica, i neke druge igrace...onda se dobija malo pozitivnija slika Amarove predstave.
Dakle, pojedinacno - nista posebno, a u odnosu na druge - sasvim ok.
Ja vjerujem da pored Pjanica i Dzeke moze puno vise ponuditi...i naravno na boljem terenu. Vjerujem da bi Amar dobro dosao Dzeki. To je moje misljenje, naravno.
Veceras je na ovom losem i kisnom terenu i Pjanic sam sebi kicmu lomio u par navrata i gubio loptu. Normalno je takvo sto očekivati i od Amara.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 nov 2020, 22:02, ukupno mijenjano 3 puta.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 nov 2020, 21:56

DrFilgud je napisao/la:
12 nov 2020, 21:53
Tatar i Rahmanović su personifikacija lobija koji ih guraju. (ne)Profesionalni, menadžerski, medijski, mentalitetski model propasti, sve najgore što ova država ima.
A zapitas li se kad otkud Loncar tu, i otkud cesto dobije priliku da zaigra ? Jesi l svjestan kakav je to lobi ? DA kriminalna organizacija al koja ne poznaje narodnost..uostalom kao nijedan lopovluk. Barem tu pricu nemoj tu uvlacit. Propast je odavno pocela al sutili ste dok niste docekali nekog domaceg da se moze popljuvat i to je to.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 12 nov 2020, 21:56

12 nov 2020, 21:50
Jedini nacin da pokazes je da zavrsis i dobijes UEFA PRO LICENCU i tad te mozda i uvaze i uzmu za ozbiljno. Do tad mi moze samo nagadjat i raspravljat ko treba a ko ne. I ne mrzi te niko jer si dijasporac, ima ih ovdje 100 a samo se za tebe zakacili..ipak je i do tebe mozda malo.
Moj rodjak igra u "FK Sarajevo" tako da ja ne mrzim klub niti drzavu, nego igraci koji ne zasluzuje biti u reprezentaciji zato i jest naša reprezentacija tu gdje je danas...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 nov 2020, 21:58

Harise je napisao/la:
12 nov 2020, 21:56
Moj rodjak igra u "FK Sarajevo" tako da ja ne mrzim klub niti drzavu, nego igraci koji ne zasluzuje biti u reprezentaciji zato i jest naša reprezentacija tu gdje je danas...
A cekaj oni su tu 2 mjeseca. Gdje smo bili prije ta 2 mjeseca ? Pogresno pricu guras. Na neku nacin mozda u konacnici mislimo na isto al ja kritikujem po redu i koga treba a ti si preskocio 20ak osoba i par stepenica.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 12 nov 2020, 21:59

DrFilgud je napisao/la:
12 nov 2020, 21:53
Jes al u k.urcu, pored zivog Begica, Salema Prolica, Roberta, Dušana ti nasao njih dvojicu...prica za malu djecu :zviz:

Dva najbolja igraca lige dobili priliku da budu na prosirenom spisku. Kraj price..

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 12 nov 2020, 22:00

12 nov 2020, 21:58
Harise je napisao/la:
A cekaj oni su tu 2 mjeseca. Gdje smo bili prije ta 2 mjeseca ? Pogresno pricu guras. Na neku nacin mozda u konacnici mislimo na isto al ja kritikujem po redu i koga treba a ti si preskocio 20ak osoba i par stepenica.
Razlika je da smo sve gori i gori.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 12 nov 2020, 22:01

A zapitas li se kad otkud Loncar tu, i otkud cesto dobije priliku da zaigra ? Jesi l svjestan kakav je to lobi ? DA kriminalna organizacija al koja ne poznaje narodnost..uostalom kao nijedan lopovluk. Barem tu pricu nemoj tu uvlacit. Propast je odavno pocela al sutili ste dok niste docekali nekog domaceg da se moze popljuvat i to je to.
Lončar je za klasu bolji igrač od Rahmanovića i Tatara. To je egzaktna istina i ne znam zašto ga uvlačiš.
Na ovom forumu je Višća najgori igrač, a izdominira Man U. Umjesto njega se guraju Tatar i Duljević, eto kolko su vam relevantnio stavovi.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 12 nov 2020, 22:03

Evo sad i Dljevic u igri a covjek ni sam ne zna kad je zadnji put igrao za rep.

Rahmanovic Loncara na ledzima i bolje ce odigrat.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 nov 2020, 22:03

DrFilgud je napisao/la:
12 nov 2020, 22:01
Lončar je za klasu bolji igrač od Rahmanovića i Tatara. To je egzaktna istina i ne znam zašto ga uvlačiš.
Na ovom forumu je Višća najgori igrač, a izdominira Man U. Umjesto njega se guraju Tatar i Duljević, eto kolko su vam relevantnio stavovi.
Ko je bio bolji večeras, Lončar ili Rahmanović?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 30 gostiju.