Ne zove se Bosna nego Bosna i Hercegovina, ne mrzim "Bosnu i Hercegovinu" nego pojedini igraci i navijaci od vas koji po meni ne zasluzuje biti u reprezentaciji...feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:35Kakve veze ima pranje guzica. Mislis da mi u Bosni u bolnicama imamo neki sistem gdje nepokretni to mogu sami..
Nema to veze s time. Nego se ovdje vidi patoloska mrznja prema necemu i prije nego je to neko mozda i zasluzio. I to samo na osnovu mjesta iz kojeg dolazi. A dolazi iz Bosne. A kazes da volis Bosnu. ??
Amar Rahmanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Rahmanović
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 12 nov 2020, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Da, izgradio sam patološku mržnju prema korupciji, nepotizmu, nesposobnosti, amaterizmu, primitivizmu, lažnom patriotizmui u službi kriminala, sitnosopstveništvu...sve ono što "krasi" ovo okupljanje, ovaj kadar, ovaj rezultat. Ovo nije moja Bosna, možda vaša klupska 6-0 da zaigra Tatar?feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:35Kakve veze ima pranje guzica. Mislis da mi u Bosni u bolnicama imamo neki sistem gdje nepokretni to mogu sami..
Nema to veze s time. Nego se ovdje vidi patoloska mrznja prema necemu i prije nego je to neko mozda i zasluzio. I to samo na osnovu mjesta iz kojeg dolazi. A dolazi iz Bosne. A kazes da volis Bosnu. ??
- feniksptica
- Kontakt:
O Boze..al haj i Seo igra a ne zna jezik..mozes i ti navijati to niko ne spori. Samo nemoj mrzit stari nije to zdravo..srce ti jede. Ako nekog volis ne mozes ga i mrzit. Kontradiktorno je. Dok ga mrzis jer igra u Bosni znaci da ga smatras nize vrijednim ??Harise je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:38Ne zove se Bosna nego Bosna i Hercegovina, ne mrzim "Bosnu i Hercegovinu" nego pojedini igraci i navijaci od vas!feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:35Kakve veze ima pranje guzica. Mislis da mi u Bosni u bolnicama imamo neki sistem gdje nepokretni to mogu sami..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
HariZ je fin momak samo je malo naivan i loze ga ovi mrzitelji samog sebe.
Ja sam ga jedno vrijeme podrzavao al mi je pao u ocima od kad je poceo sa sarkazmom...
Ja sam ga jedno vrijeme podrzavao al mi je pao u ocima od kad je poceo sa sarkazmom...

Ne zivim u Austriji hvala ljepobelosevic28 je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:40Evo priznao je. Da nam je drzava kao sto nije, ukazala bi austrijskim vlastima na potencijalnu nagaznu minu koja im obitava u sistemu.
Allah mu pomogao aBd ! Za dobrobit svih nas...

- feniksptica
- Kontakt:
Da sve to stoji. Bosna je takva kakvu si je opisao. I Hercegovina. I repka nam je takva. Al takva je vec najmanje 5 godina. A Tatar i Rahman su tu 2 mjeseca i vi uzimate na zub i samo njih ribate i za sve njih krivite. To vam se pokusava rec. Jedva ste docekali da dodje ko iz nas elige da ga se moze popljuvati. I to u prijateljskoj utakmici. Mogu se i oni kritikovati, al imma prije njih dosta vise drugih za kritike.DrFilgud je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:38Da, izgradio sam patološku mržnju prema korupciji, nepotizmu, nesposobnosti, amaterizmu, primitivizmu, lažnom patriotizmui u službi kriminala, sitnosopstveništvu...sve ono što "krasi" ovo okupljanje, ovaj kadar, ovaj rezultat. Ovo nije moja Bosna, možda vaša klupska 6-0 da zaigra Tatar?feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:35Kakve veze ima pranje guzica. Mislis da mi u Bosni u bolnicama imamo neki sistem gdje nepokretni to mogu sami..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Izvini prijatelju, ali nakon što sam toliko puta pretučen zbog mog pravopisa i pogotovo sto sam "dijasporac". Da ne zaboravim koliko puta su za "sarkazmu" mene provocirali. Samo zelim pokazati da određenim ljudima nije mjesto u reprezentaciji. ne mrzim svoju zemlju.
-
- Kontakt:
Ako si pretucen, na dusu im koji su to radili
nisam to znao i evo javno ti se ispricavam. Nastavi mrziti, srz problema znamo 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- feniksptica
- Kontakt:
Jedini nacin da pokazes je da zavrsis i dobijes UEFA PRO LICENCU i tad te mozda i uvaze i uzmu za ozbiljno. Do tad mi moze samo nagadjat i raspravljat ko treba a ko ne. I ne mrzi te niko jer si dijasporac, ima ih ovdje 100 a samo se za tebe zakacili..ipak je i do tebe mozda malo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tatar i Rahmanović su personifikacija lobija koji ih guraju. (ne)Profesionalni, menadžerski, medijski, mentalitetski model propasti, sve najgore što ova država ima.feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:43Da sve to stoji. Bosna je takva kakvu si je opisao. I Hercegovina. I repka nam je takva. Al takva je vec najmanje 5 godina. A Tatar i Rahman su tu 2 mjeseca i vi uzimate na zub i samo njih ribate i za sve njih krivite. To vam se pokusava rec. Jedva ste docekali da dodje ko iz nas elige da ga se moze popljuvati. I to u prijateljskoj utakmici. Mogu se i oni kritikovati, al imma prije njih dosta vise drugih za kritike.
Ono najgore bošnjačko, od vrha države do ovog forumskog smeća.
Kucas na pogresna vrata, Rahmanovic i Tatar ti nisu krivi sto nam je repka u k.urcu zadnjih pet god.Harise je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:47Izvini prijatelju, ali nakon što sam toliko puta pretučen zbog mog pravopisa i pogotovo sto sam "dijasporac". Da ne zaboravim koliko puta su za "sarkazmu" mene provocirali. Samo zelim pokazati da određenim ljudima nije mjesto u reprezentaciji. ne mrzim svoju zemlju.
Pocni od Begica, Roberta, Dušana i sve redom, garantujem da ce ti dvojica navedena gore biti na zadnjem mjestu.
Pratis ovih par loosera sto mrze sve sto ima ikakve veze sa Sarajevom pa si i sam poceo mrziti.
Zivio!
Ocekivao sam vise ali s obzirom na teren, kisu i saigrace, moze se reci da nije razocarao.
Ako ćemo suditi njegovu pojedinacnu predstavu onda to nije bilo ništa posebno, ali ako cemo o njegovoj predstavi suditi na osnovu drugih reprezentativaca onda se moze reci da je to bilo sasvim pristojno i da je bio medju boljima ili ako hocete manje losijima u ovoj katastrofalnoj utakmici...treba uzeti sve čimbenike u obzir pa suditi.
Na momente je stream zezao pa nisam mogao najbolje upratiti svih 90 minuta utakmice ali sto se tice Rahmanovica uspio sam vidjeti dobar šut s distance, izboren prekrsaj za Pjanica na 16, te odlicna proigravanja u par navrata lijevo i desno kada je izbacivao same Kadusica odnosno Tatara ili Corluku...uz to je izborio pregršt faulova i bio veoma borben. Bilo je naravno i pogresnih pasova i izgubljenih lopti.
Eh sad, naravno da to nije nista posebno bilo odigrano jer je i sama utakmica bila katastrofalna...ali ako uzmemo u obzir Loncara, Prevljaka, Hadzica, i neke druge igrace...onda se dobija malo pozitivnija slika Amarove predstave.
Dakle, pojedinacno - nista posebno, a u odnosu na druge - sasvim ok.
Ja vjerujem da pored Pjanica i Dzeke moze puno vise ponuditi...i naravno na boljem terenu. Vjerujem da bi Amar dobro dosao Dzeki. To je moje misljenje, naravno.
Veceras je na ovom losem i kisnom terenu i Pjanic sam sebi kicmu lomio u par navrata i gubio loptu. Normalno je takvo sto očekivati i od Amara.
Ako ćemo suditi njegovu pojedinacnu predstavu onda to nije bilo ništa posebno, ali ako cemo o njegovoj predstavi suditi na osnovu drugih reprezentativaca onda se moze reci da je to bilo sasvim pristojno i da je bio medju boljima ili ako hocete manje losijima u ovoj katastrofalnoj utakmici...treba uzeti sve čimbenike u obzir pa suditi.
Na momente je stream zezao pa nisam mogao najbolje upratiti svih 90 minuta utakmice ali sto se tice Rahmanovica uspio sam vidjeti dobar šut s distance, izboren prekrsaj za Pjanica na 16, te odlicna proigravanja u par navrata lijevo i desno kada je izbacivao same Kadusica odnosno Tatara ili Corluku...uz to je izborio pregršt faulova i bio veoma borben. Bilo je naravno i pogresnih pasova i izgubljenih lopti.
Eh sad, naravno da to nije nista posebno bilo odigrano jer je i sama utakmica bila katastrofalna...ali ako uzmemo u obzir Loncara, Prevljaka, Hadzica, i neke druge igrace...onda se dobija malo pozitivnija slika Amarove predstave.
Dakle, pojedinacno - nista posebno, a u odnosu na druge - sasvim ok.
Ja vjerujem da pored Pjanica i Dzeke moze puno vise ponuditi...i naravno na boljem terenu. Vjerujem da bi Amar dobro dosao Dzeki. To je moje misljenje, naravno.
Veceras je na ovom losem i kisnom terenu i Pjanic sam sebi kicmu lomio u par navrata i gubio loptu. Normalno je takvo sto očekivati i od Amara.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 12 nov 2020, 22:02, ukupno mijenjano 3 puta.
- feniksptica
- Kontakt:
A zapitas li se kad otkud Loncar tu, i otkud cesto dobije priliku da zaigra ? Jesi l svjestan kakav je to lobi ? DA kriminalna organizacija al koja ne poznaje narodnost..uostalom kao nijedan lopovluk. Barem tu pricu nemoj tu uvlacit. Propast je odavno pocela al sutili ste dok niste docekali nekog domaceg da se moze popljuvat i to je to.DrFilgud je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:53Tatar i Rahmanović su personifikacija lobija koji ih guraju. (ne)Profesionalni, menadžerski, medijski, mentalitetski model propasti, sve najgore što ova država ima.feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:43Da sve to stoji. Bosna je takva kakvu si je opisao. I Hercegovina. I repka nam je takva. Al takva je vec najmanje 5 godina. A Tatar i Rahman su tu 2 mjeseca i vi uzimate na zub i samo njih ribate i za sve njih krivite. To vam se pokusava rec. Jedva ste docekali da dodje ko iz nas elige da ga se moze popljuvati. I to u prijateljskoj utakmici. Mogu se i oni kritikovati, al imma prije njih dosta vise drugih za kritike.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Moj rodjak igra u "FK Sarajevo" tako da ja ne mrzim klub niti drzavu, nego igraci koji ne zasluzuje biti u reprezentaciji zato i jest naša reprezentacija tu gdje je danas...feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:50Jedini nacin da pokazes je da zavrsis i dobijes UEFA PRO LICENCU i tad te mozda i uvaze i uzmu za ozbiljno. Do tad mi moze samo nagadjat i raspravljat ko treba a ko ne. I ne mrzi te niko jer si dijasporac, ima ih ovdje 100 a samo se za tebe zakacili..ipak je i do tebe mozda malo.
- feniksptica
- Kontakt:
A cekaj oni su tu 2 mjeseca. Gdje smo bili prije ta 2 mjeseca ? Pogresno pricu guras. Na neku nacin mozda u konacnici mislimo na isto al ja kritikujem po redu i koga treba a ti si preskocio 20ak osoba i par stepenica.Harise je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:56Moj rodjak igra u "FK Sarajevo" tako da ja ne mrzim klub niti drzavu, nego igraci koji ne zasluzuje biti u reprezentaciji zato i jest naša reprezentacija tu gdje je danas...feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:50Jedini nacin da pokazes je da zavrsis i dobijes UEFA PRO LICENCU i tad te mozda i uvaze i uzmu za ozbiljno. Do tad mi moze samo nagadjat i raspravljat ko treba a ko ne. I ne mrzi te niko jer si dijasporac, ima ih ovdje 100 a samo se za tebe zakacili..ipak je i do tebe mozda malo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jes al u k.urcu, pored zivog Begica, Salema Prolica, Roberta, Dušana ti nasao njih dvojicu...prica za malu djecuDrFilgud je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:53Tatar i Rahmanović su personifikacija lobija koji ih guraju. (ne)Profesionalni, menadžerski, medijski, mentalitetski model propasti, sve najgore što ova država ima.feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:43Da sve to stoji. Bosna je takva kakvu si je opisao. I Hercegovina. I repka nam je takva. Al takva je vec najmanje 5 godina. A Tatar i Rahman su tu 2 mjeseca i vi uzimate na zub i samo njih ribate i za sve njih krivite. To vam se pokusava rec. Jedva ste docekali da dodje ko iz nas elige da ga se moze popljuvati. I to u prijateljskoj utakmici. Mogu se i oni kritikovati, al imma prije njih dosta vise drugih za kritike.

Dva najbolja igraca lige dobili priliku da budu na prosirenom spisku. Kraj price..
Razlika je da smo sve gori i gori.feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:58A cekaj oni su tu 2 mjeseca. Gdje smo bili prije ta 2 mjeseca ? Pogresno pricu guras. Na neku nacin mozda u konacnici mislimo na isto al ja kritikujem po redu i koga treba a ti si preskocio 20ak osoba i par stepenica.Harise je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:56Moj rodjak igra u "FK Sarajevo" tako da ja ne mrzim klub niti drzavu, nego igraci koji ne zasluzuje biti u reprezentaciji zato i jest naša reprezentacija tu gdje je danas...feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:50Jedini nacin da pokazes je da zavrsis i dobijes UEFA PRO LICENCU i tad te mozda i uvaze i uzmu za ozbiljno. Do tad mi moze samo nagadjat i raspravljat ko treba a ko ne. I ne mrzi te niko jer si dijasporac, ima ih ovdje 100 a samo se za tebe zakacili..ipak je i do tebe mozda malo.
Lončar je za klasu bolji igrač od Rahmanovića i Tatara. To je egzaktna istina i ne znam zašto ga uvlačiš.feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:56A zapitas li se kad otkud Loncar tu, i otkud cesto dobije priliku da zaigra ? Jesi l svjestan kakav je to lobi ? DA kriminalna organizacija al koja ne poznaje narodnost..uostalom kao nijedan lopovluk. Barem tu pricu nemoj tu uvlacit. Propast je odavno pocela al sutili ste dok niste docekali nekog domaceg da se moze popljuvat i to je to.
Na ovom forumu je Višća najgori igrač, a izdominira Man U. Umjesto njega se guraju Tatar i Duljević, eto kolko su vam relevantnio stavovi.
Evo sad i Dljevic u igri a covjek ni sam ne zna kad je zadnji put igrao za rep.
Rahmanovic Loncara na ledzima i bolje ce odigrat.
Rahmanovic Loncara na ledzima i bolje ce odigrat.
Ko je bio bolji večeras, Lončar ili Rahmanović?DrFilgud je napisao/la: ↑12 nov 2020, 22:01Lončar je za klasu bolji igrač od Rahmanovića i Tatara. To je egzaktna istina i ne znam zašto ga uvlačiš.feniksptica je napisao/la: ↑12 nov 2020, 21:56A zapitas li se kad otkud Loncar tu, i otkud cesto dobije priliku da zaigra ? Jesi l svjestan kakav je to lobi ? DA kriminalna organizacija al koja ne poznaje narodnost..uostalom kao nijedan lopovluk. Barem tu pricu nemoj tu uvlacit. Propast je odavno pocela al sutili ste dok niste docekali nekog domaceg da se moze popljuvat i to je to.
Na ovom forumu je Višća najgori igrač, a izdominira Man U. Umjesto njega se guraju Tatar i Duljević, eto kolko su vam relevantnio stavovi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin