Normalno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Neki i broje glasove 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Lokalno ili pri cik??
- muhamedhulk
- Kontakt:
Clan birackog odbora. Jedno biracko mjesto.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Glasajte pamentno, za našeg Bakira i sultaniju mu, za našeg Novalića, za našeg Brankovića, Edhema Bičakčića, za našeg Solaka, za našeg Ajnadžića, za našeg Asima Sarajlića, Aliju Budnju, za sve ove velikane koje nam je Alija ostavio u amanet braćo!! Mali je ovo post da stanu svi ovi bošnjački prvaci koje nam je ova stranka dala!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- egocentrik
- Kontakt:
Olimpik, Velež, Radnik, Borac, Sloboda)?
15b
15b
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja nisam bio toliko hrabar..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Bitno je, da kuci posamaramo ove utakmice do kraja to je 9 boba.
Protiv Veleza i Borca u gostima kazem, da su tu navijači bilo bi gutavo pogotovo u BL, ovako se samo nadam, da ce tereni biti pravi i da mi budemo pravi ne sumnjam da ih možemo razvaliti
Ove godine smo Borca u BL razvalili jos su bili napaljeni za titulu, navijači tu bili ali dzaba
Samo mi ako budemo pravi nema niko sanse, a kad nismo pravi dzaba ti sve. Protiv TC imaš cijelo poluvrijeme igraca vise i nista.
Protiv Veleza i Borca u gostima kazem, da su tu navijači bilo bi gutavo pogotovo u BL, ovako se samo nadam, da ce tereni biti pravi i da mi budemo pravi ne sumnjam da ih možemo razvaliti
Ove godine smo Borca u BL razvalili jos su bili napaljeni za titulu, navijači tu bili ali dzaba

Samo mi ako budemo pravi nema niko sanse, a kad nismo pravi dzaba ti sve. Protiv TC imaš cijelo poluvrijeme igraca vise i nista.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bilo ko samo nam nemojte Đenerala opet Boga vam.
Nije tebi Alija (kaze se Rahmetli) ostavio, nego ih je narod sam izabrao. Klasicno bosnjino svi su krivi osim mene.joker90 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:56Glasajte pamentno, za našeg Bakira i sultaniju mu, za našeg Novalića, za našeg Brankovića, Edhema Bičakčića, za našeg Solaka, za našeg Ajnadžića, za našeg Asima Sarajlića, Aliju Budnju, za sve ove velikane koje nam je Alija ostavio u amanet braćo!! Mali je ovo post da stanu svi ovi bošnjački prvaci koje nam je ova stranka dala!
A ko sta treba da bira to je demokratsko pravo svakog covjeka, pa neka bira ko sta hoce.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
BRAVOmichplatini je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:30Što ne kažeš bivši AkademacDevedesetdeveti99 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:16Pozz,
Čitam forum dugo ali mi nisu priznali nalog.
Sto se tiče napadača, je li neko cuo za Semira Smajlagića?
U Novoj Gorici je sad,igrao sa onom lošom ekipom MDK.
Sta mislite o njemu, može li on biti drugi napadač?
Daleko je on od tog nivoa trenutno,a i kad je završio omladinski staž nije to bio nivo Hadžića i Rondića.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Isto je to sve,neke male promjene se mogu negdje desiti,u fazonu izgradit cu vam put,napraviti igraliste za djecu,uraditi trotoar ako glasate za mene i to je sve,zar stvarno mislis da ce biti bolje sa nekim crvenim,ljubicastim,zutim nebitno? Sve bolan isto samo mu daj fotelju pa ces vidjeti,i nije da branim zelene samo onako kazem da je nebitno...joker90 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:56Glasajte pamentno, za našeg Bakira i sultaniju mu, za našeg Novalića, za našeg Brankovića, Edhema Bičakčića, za našeg Solaka, za našeg Ajnadžića, za našeg Asima Sarajlića, Aliju Budnju, za sve ove velikane koje nam je Alija ostavio u amanet braćo!! Mali je ovo post da stanu svi ovi bošnjački prvaci koje nam je ova stranka dala!
-
- Kontakt:
haris004 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 10:58@Samozdravlje iznenadilo me od tebe što u taj napadački dio stavljaš Fanima. Izgleda da je ostavio dobar utisak na tebe ? Nije nikakav napad samo me iznenadilo od tebeSamozdravlje je napisao/la: ↑13 nov 2020, 10:47bordobijeli je napisao/la: ↑13 nov 2020, 09:22Tatar se fantastično pokazao u dresu Sarajeva. Al mislim da je upitno na kojem nivou moze igrati, nije za lige petice po meni Belgija, Turska maksimalno i to je upitno.
Dobre strane jako dobar udarac, miran i siguran u završnici, dosta se krece.
Loše strane rekao sam dosta se krece ali ima manjkavosti u defanzivi i vracanju u odbranu, nema moć ponavljanja recimo kao Višća, jednostavno ima motorički nedostataka sto je problem vecine igraca iz nase lige.
Ma ne bih se bas slozio oko"ponavljanja", gotovo najcesce igrac koji najvise pretrci, a to ne moze od centra do protivnickog gola. I za defanzivu bas nisam siguran , ali..
Fanimo- Rahmanovic-Tatar
--------N.Hadzic
mokri snovi i za Evropu![]()
![]()
Po meni nase najbolje rjesenje na desnom krilu. Govorim o golovima Slobodi. Onaj volej protiv Titogradjana meni govori da je u mladosti prosao lijepu skolu i donjeo nam 300 k€, isplatio se da ne odigra ni jednu vise. Kad je on desno i Tatar je bolji na lijevoj strani. Moj sud, a ne bi bilo prvi put da promasim, ipak moram priznati da sam vise puta

PS. sjeti se sta nam je radio na Kosevu(2:1).

-
- Kontakt:
Da nisam sta propustio, da nema kakav Akademac desno

Potpis

Nije ostavio meni, nego je ostavio NAMA, jer je on znao najbolje ko da nas vodi. Bošnjački prvaci! Kod nas će narod birati ako nekim čudom bude nekog elektronskog glasanja, ovako jedna stranka izabere sama sebe krađom, jer im se može.emir79 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 00:17Nije tebi Alija (kaze se Rahmetli) ostavio, nego ih je narod sam izabrao. Klasicno bosnjino svi su krivi osim mene.joker90 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:56Glasajte pamentno, za našeg Bakira i sultaniju mu, za našeg Novalića, za našeg Brankovića, Edhema Bičakčića, za našeg Solaka, za našeg Ajnadžića, za našeg Asima Sarajlića, Aliju Budnju, za sve ove velikane koje nam je Alija ostavio u amanet braćo!! Mali je ovo post da stanu svi ovi bošnjački prvaci koje nam je ova stranka dala!
A ko sta treba da bira to je demokratsko pravo svakog covjeka, pa neka bira ko sta hoce.

Ma jašta, samo relativizacija, sve je to isto. Daj nek nas handri naš. Evo, ovaj Vinko došao, Srbin i još nas uništi, da je makar Husref ostao nek harči, ali bi znali da je naš, a ne tamo neki! Isto je i sa politikom...Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 00:36Isto je to sve,neke male promjene se mogu negdje desiti,u fazonu izgradit cu vam put,napraviti igraliste za djecu,uraditi trotoar ako glasate za mene i to je sve,zar stvarno mislis da ce biti bolje sa nekim crvenim,ljubicastim,zutim nebitno? Sve bolan isto samo mu daj fotelju pa ces vidjeti,i nije da branim zelene samo onako kazem da je nebitno...joker90 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:56Glasajte pamentno, za našeg Bakira i sultaniju mu, za našeg Novalića, za našeg Brankovića, Edhema Bičakčića, za našeg Solaka, za našeg Ajnadžića, za našeg Asima Sarajlića, Aliju Budnju, za sve ove velikane koje nam je Alija ostavio u amanet braćo!! Mali je ovo post da stanu svi ovi bošnjački prvaci koje nam je ova stranka dala!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 00:36Isto je to sve,neke male promjene se mogu negdje desiti,u fazonu izgradit cu vam put,napraviti igraliste za djecu,uraditi trotoar ako glasate za mene i to je sve,zar stvarno mislis da ce biti bolje sa nekim crvenim,ljubicastim,zutim nebitno? Sve bolan isto samo mu daj fotelju pa ces vidjeti,i nije da branim zelene samo onako kazem da je nebitno...joker90 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:56Glasajte pamentno, za našeg Bakira i sultaniju mu, za našeg Novalića, za našeg Brankovića, Edhema Bičakčića, za našeg Solaka, za našeg Ajnadžića, za našeg Asima Sarajlića, Aliju Budnju, za sve ove velikane koje nam je Alija ostavio u amanet braćo!! Mali je ovo post da stanu svi ovi bošnjački prvaci koje nam je ova stranka dala!
Ovo objasnjava mnogo toga.
Nek nam je sretno gdje god smo

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ubjedljivo najgora skupina ljudi je ona koja se slomi kukajući četiri godine, pa kad dođe vrijeme da mogu nešto promijeniti svojim glasom, oni su u fazonu 'ma sve je to namješteno', 'sve se to zna', 'lopov k'o lopov svaki je isti' itd. Upravo zbog takvih zatucanih i mentalno retardiranih mozgova je ovako, upravo zbog takvih oni sebi omogućuju da namjeste glasove. Ako su vam već sve isti i nemate nekog 'gotivnog', izađite kao gospoda i prekrižite, samim tim je nevažeći. Najjače mi je što svi hoće neke promjene, a neće da izađu i odrade svoj dio posla, već kontaju da će to neko za njih uraditi i tako to ide od osobe do osobe. Nikad neće biti bolje, dok se mi sami ne izborimo. Upravo zbog takvih razmišljanja smo se doveli u situaciju da nas qara svaka šuša i da se kandiduje i kunto i panto, jer vide ljudi da sve prolazi.
Jedina možda gora skupina su ovi nacionalisti, koji se vode time da je bolje da naš krade, nego Srbin ili Hrvat i da ih time zayebemo žestoko. Dokle idu ti mozgovi, pa to nije humano.
Izađite u što većem broju, odvojite pola sata tog vremena i obavite svoje. Ako nemate nekog favorita, prekrižite ga čitavog i produžite dalje. Ako je teško odvojiti pola sata za budućnost u četiri godine, onda crknite svi od muke i hlinjenja. Vi koji pripadate Centru, nemojte dati glas žvalji retardiranom, jer biste onda pokazali da ste gori retard od dotičnog.
Jedina možda gora skupina su ovi nacionalisti, koji se vode time da je bolje da naš krade, nego Srbin ili Hrvat i da ih time zayebemo žestoko. Dokle idu ti mozgovi, pa to nije humano.
Izađite u što većem broju, odvojite pola sata tog vremena i obavite svoje. Ako nemate nekog favorita, prekrižite ga čitavog i produžite dalje. Ako je teško odvojiti pola sata za budućnost u četiri godine, onda crknite svi od muke i hlinjenja. Vi koji pripadate Centru, nemojte dati glas žvalji retardiranom, jer biste onda pokazali da ste gori retard od dotičnog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Hajde reci za koga i sta obecava,al pazi obecava?i sta ce taj neko promjeniti ili stranka i eto ja cu za njega glasati vazi? Al mislim na vece promjene u drzavi,a ne sredit ce nam kosevo,ili renovitar skenderiju i slicno,nisam na to ni mislio nego da drzava bude organizovanija bolja bez korupcije i kriminala,skolstvo,zdravstvo sve da bude bolje,eto idem odma za tu stranku..al nazalost takva ne postoji sa nasim bosanskim mentalitetom,ne kaze se dzaba samo nekom daj vlast ili pare i odma ces vidjeti kakav je..svi su dobri dok se ne docepaju vlasti...belosevic28 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 01:46Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 00:36Isto je to sve,neke male promjene se mogu negdje desiti,u fazonu izgradit cu vam put,napraviti igraliste za djecu,uraditi trotoar ako glasate za mene i to je sve,zar stvarno mislis da ce biti bolje sa nekim crvenim,ljubicastim,zutim nebitno? Sve bolan isto samo mu daj fotelju pa ces vidjeti,i nije da branim zelene samo onako kazem da je nebitno...joker90 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:56Glasajte pamentno, za našeg Bakira i sultaniju mu, za našeg Novalića, za našeg Brankovića, Edhema Bičakčića, za našeg Solaka, za našeg Ajnadžića, za našeg Asima Sarajlića, Aliju Budnju, za sve ove velikane koje nam je Alija ostavio u amanet braćo!! Mali je ovo post da stanu svi ovi bošnjački prvaci koje nam je ova stranka dala!
Nek nam je sretno gdje god smo![]()
-
- Kontakt:

Znas li ti za sta se glasa sutra?Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 02:23Hajde reci za koga i sta obecava,al pazi obecava?i sta ce taj neko promjeniti ili stranka i eto ja cu za njega glasati vazi? Al mislim na vece promjene u drzavi,a ne sredit ce nam kosevo,ili renovitar skenderiju i slicno,nisam na to ni mislio nego da drzava bude organizovanija bolja bez korupcije i kriminala,skolstvo,zdravstvo sve da bude bolje,eto idem odma za tu stranku..al nazalost takva ne postoji sa nasim bosanskim mentalitetom,ne kaze se dzaba samo nekom daj vlast ili pare i odma ces vidjeti kakav je..svi su dobri dok se ne docepaju vlasti...belosevic28 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 01:46Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 00:36
Isto je to sve,neke male promjene se mogu negdje desiti,u fazonu izgradit cu vam put,napraviti igraliste za djecu,uraditi trotoar ako glasate za mene i to je sve,zar stvarno mislis da ce biti bolje sa nekim crvenim,ljubicastim,zutim nebitno? Sve bolan isto samo mu daj fotelju pa ces vidjeti,i nije da branim zelene samo onako kazem da je nebitno...
Nek nam je sretno gdje god smo![]()
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Trenutno korisnika/ca: Amco46, fks74, keli, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Proximic, ronaldo99, svabonja, vedinjo98 i 71 gost.