FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sine danas su lokalni opsti ski izbori. Kada ides vec da glassas nauci osnovne stvari. Kakve promjene u drzavi za lokalne opstinske izbore
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
JVVVST je napisao/la: ↑15 nov 2020, 02:40Znas li ti za sta se glasa sutra?Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 02:23Hajde reci za koga i sta obecava,al pazi obecava?i sta ce taj neko promjeniti ili stranka i eto ja cu za njega glasati vazi? Al mislim na vece promjene u drzavi,a ne sredit ce nam kosevo,ili renovitar skenderiju i slicno,nisam na to ni mislio nego da drzava bude organizovanija bolja bez korupcije i kriminala,skolstvo,zdravstvo sve da bude bolje,eto idem odma za tu stranku..al nazalost takva ne postoji sa nasim bosanskim mentalitetom,ne kaze se dzaba samo nekom daj vlast ili pare i odma ces vidjeti kakav je..svi su dobri dok se ne docepaju vlasti...belosevic28 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 01:46
Ovo objasnjava mnogo toga.
Nek nam je sretno gdje god smo![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- robertkosar
- Kontakt:
e zayeba me temperatura a htio izać na izbore 

- feniksptica
- Kontakt:
Yebes promjene u drzavi. Ovdje mi mozemo profitirat ko niko...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Coek ba nema pravo glasa, nema dovoljno godina 
Kad kazu da su svi isti...
"Mače moje, 8 godina vladaš daj i meni 4 da vidim znam li"

Kad kazu da su svi isti...

"Mače moje, 8 godina vladaš daj i meni 4 da vidim znam li"
-
- Kontakt:
Za promjene pod nazivom sjaši murta da uzjaše kurta..JVVVST je napisao/la: ↑15 nov 2020, 02:40Znas li ti za sta se glasa sutra?Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 02:23Hajde reci za koga i sta obecava,al pazi obecava?i sta ce taj neko promjeniti ili stranka i eto ja cu za njega glasati vazi? Al mislim na vece promjene u drzavi,a ne sredit ce nam kosevo,ili renovitar skenderiju i slicno,nisam na to ni mislio nego da drzava bude organizovanija bolja bez korupcije i kriminala,skolstvo,zdravstvo sve da bude bolje,eto idem odma za tu stranku..al nazalost takva ne postoji sa nasim bosanskim mentalitetom,ne kaze se dzaba samo nekom daj vlast ili pare i odma ces vidjeti kakav je..svi su dobri dok se ne docepaju vlasti...belosevic28 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 01:46
Ovo objasnjava mnogo toga.
Nek nam je sretno gdje god smo![]()
Pa to je to, u potpunosti se slažem. Štaviše ovo bih tvoje uramio i postavio da je svakom covjeku dostupno da procita.AlfredNobel je napisao/la: ↑15 nov 2020, 01:57Ubjedljivo najgora skupina ljudi je ona koja se slomi kukajući četiri godine, pa kad dođe vrijeme da mogu nešto promijeniti svojim glasom, oni su u fazonu 'ma sve je to namješteno', 'sve se to zna', 'lopov k'o lopov svaki je isti' itd. Upravo zbog takvih zatucanih i mentalno retardiranih mozgova je ovako, upravo zbog takvih oni sebi omogućuju da namjeste glasove. Ako su vam već sve isti i nemate nekog 'gotivnog', izađite kao gospoda i prekrižite, samim tim je nevažeći. Najjače mi je što svi hoće neke promjene, a neće da izađu i odrade svoj dio posla, već kontaju da će to neko za njih uraditi i tako to ide od osobe do osobe. Nikad neće biti bolje, dok se mi sami ne izborimo. Upravo zbog takvih razmišljanja smo se doveli u situaciju da nas qara svaka šuša i da se kandiduje i kunto i panto, jer vide ljudi da sve prolazi.
Jedina možda gora skupina su ovi nacionalisti, koji se vode time da je bolje da naš krade, nego Srbin ili Hrvat i da ih time zayebemo žestoko. Dokle idu ti mozgovi, pa to nije humano.
Izađite u što većem broju, odvojite pola sata tog vremena i obavite svoje. Ako nemate nekog favorita, prekrižite ga čitavog i produžite dalje. Ako je teško odvojiti pola sata za budućnost u četiri godine, onda crknite svi od muke i hlinjenja. Vi koji pripadate Centru, nemojte dati glas žvalji retardiranom, jer biste onda pokazali da ste gori retard od dotičnog.
Zato mi se kosa digne kad procitam Alija rahmetli nam ostavio, a covjek bukvalno 20 godina nema veze sa politikom, sto zbog povlacenja, sto zbog smrti.
Hajdi da se radi o 2 godine, nego 20 punih godina. Jos postoji snimak rahmetli Alije gdje govori, odnosno savjetuje sta bi trebali pri izboru izbjegavati.
Da sad ne nabrajam koliko je izbora bilo u tih 20 godina i koliko se puta dalo stanje promijeniti.
Ali kao sto rekoh, krivi su drugi, a ne mi. Ipak je najlakse u bastama, kaficima... kukati i pljuvati po drzavi na dan izbora.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Kaze mi jedan , da je se Bake dobro izgalamio na generala , sto se nije stadion dao po uvjetima FK Sarajeva !
Pa eto 3 stvari su bolje, pa ti racunaj, 3 po 3, manje kradje a zivot direktno boljiSanchez1987 je napisao/la: ↑15 nov 2020, 00:36Isto je to sve,neke male promjene se mogu negdje desiti,u fazonu izgradit cu vam put,napraviti igraliste za djecu,uraditi trotoar ako glasate za mene i to je sve,zar stvarno mislis da ce biti bolje sa nekim crvenim,ljubicastim,zutim nebitno? Sve bolan isto samo mu daj fotelju pa ces vidjeti,i nije da branim zelene samo onako kazem da je nebitno...joker90 je napisao/la: ↑14 nov 2020, 22:56Glasajte pamentno, za našeg Bakira i sultaniju mu, za našeg Novalića, za našeg Brankovića, Edhema Bičakčića, za našeg Solaka, za našeg Ajnadžića, za našeg Asima Sarajlića, Aliju Budnju, za sve ove velikane koje nam je Alija ostavio u amanet braćo!! Mali je ovo post da stanu svi ovi bošnjački prvaci koje nam je ova stranka dala!
Ja se generalno pri glasanju striktno Alijinih uputa drzim ne za lopove, ne za onom sto mu babo nije htio dozvolit da se politikom bavi, ne za privodjene, itd. Zaista top nacela

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na današnji dan 1967. godine FK Sarajevo je ugostio Manchester United u okviru osmine finala Kupa šampiona.
Utakmici je prisustvovalo oko 40 000 gledalaca, a rezultat je bio 0:0.
U revanšu na Old Traffordu, ekipa Uniteda predvođena jednim od najboljih fudbalera svih vremena, Georgeom Bestom, slavila je sa 2:1. Ovom pobjedom United se plasirao u četvrtfinale, a kasnije i osvojio Kup šampiona.
Utakmici je prisustvovalo oko 40 000 gledalaca, a rezultat je bio 0:0.
U revanšu na Old Traffordu, ekipa Uniteda predvođena jednim od najboljih fudbalera svih vremena, Georgeom Bestom, slavila je sa 2:1. Ovom pobjedom United se plasirao u četvrtfinale, a kasnije i osvojio Kup šampiona.
Sarajevo ljubavi moja.
Izađite ljudi, glasajte.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ispod prosjeka: Izlaznost birača u cijeloj BiH do 11 sati iznosi 14,88%
Glasajte raja..
Glasajte raja..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fakat ljudi, izađite i glasajte, sekunda posla, a može nam puno pozitivnih stvari donijeti.
Kao sto rekoh, fejsbuk glasaci koji pljuju drzavu iz kafica i basta. U CG skoro na izborima do 11h bio 40% izlazak.
Yebali smo đetićima mame po lijenosti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stari Grad - 15.93%
Centar - 13.07%
Novo Sarajevo - 12.63%
Novi Grad - 12.31%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sramota...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Znaju kukati a ne znaju izaći glasati..
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Onaj irfan peljto na listicu nije ovaj sudija jelde?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za ocekivat je da ljudi nece glasat radi korone, i mislim da ce sda sbb dobit vise od nipa i 4 vorke..
Sram nek bude svaku osobu koja glaSA za SDAOVCE I SBB DF
Sram nek bude svaku osobu koja glaSA za SDAOVCE I SBB DF
Trenutno korisnika/ca: Amco46, fks74, keli, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Proximic, ronaldo99, svabonja, vedinjo98 i 72 gosta.