za 6 zlatnih sampionskih godina
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Dobro Bodi realno Rublev i Diego su autsajderi ovdje,Rafi sad idu dva meca koja ce pokazati kakav je u ovim uslovima.
Ne do bog da da je u ovom postu rijec o Federeru,odmah bi rekli lazni GOATGoretzka je napisao/la: ↑16 nov 2020, 11:42Jedan jedini nacin na koji bi mogo Rafa uzet je taj da Medvedev izdominira onu tamo grupu, pa da ide na Nadala posto ja njega ne vidim kao prvog u grupi ovoj trenutnoj. Mislim da ce ga Thiem dobiti. Tada bi se moglo desiti da prvi iz ove grupe recimo dobije Djokovica za kojeg jos ne znamo na cemu je, dok bi Rafa imao sanse protiv Medvedeva (sjetimo se 1-5 od prosle godine) znaci Medjed se usere protiv njeg. I onda bi u potencijalnom finalu imao sansi ako bi npr Thiem prosao Djokovica jer sumnjam da bi Nadal od istog igraca dva puta gubio u par dana.
Zelena bagra je sinoć padala , sve je bilo u drugom planu
Ne pratim ti ja to, samo sportbombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:04Zelena bagra je sinoć padala , sve je bilo u drugom planu![]()
Nisam ni ja pratio prije , samo sport ali dođe to sa godinamaGoretzka je napisao/la: ↑16 nov 2020, 20:05Ne pratim ti ja to, samo sportbombaysaphire je napisao/la: ↑16 nov 2020, 14:04Zelena bagra je sinoć padala , sve je bilo u drugom planu![]()
![]()
![]()
Kakve su prognoze ko osvaja Zavrsni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.