Cuj on oslobodio
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cuj on oslobodio
Ovo ti je zahiragic u pokusajumiky_hz je napisao/la: ↑17 nov 2020, 15:55Pa sta ti pricas o ratu i ko je koga oslobodio hljeb te je
bo imas 18 godina,rodio si se 2002 godine ti znas ko je koga puco i oslobodio jos si i vani bio. .
E zato vas i j.ebemo sve ,i porijeklo i korjene,sto vam je samo tema rat rat rat i ko je gdje bio i ko je koje nacionalnosti.E kurca se napusi maleni,to ti ja kazem kao djete sehida ovoga grada ,moj je otac dao zivot da bi ti siso izdrkana mogao pisati ovdje,serem ti se u rat i na tu samo pomisao i to vodjenje politike,ti pickice mala od 18 godina da kazes ko je koga odbranio,krv ti **** da ti **** delikventsku.
Lik koji je kontrolisao promet kroz tunel u ratu, obrnuo boga ova, svercovao, pa poslije rata postao tajkun. Nemoj ga braniti svega ti!
Čovječe to ti reci Bakiru ja nisam član SDA niti ču biti nego govorim da su sci isti isto će ti biti. Moji nemaju posla 25 godina živim što zaradim.Ja govorim da sitni ljudi neće nista dobiti. Dok nam migranti napadanu žene sestre i kad ga prebiješ ti ćeš dobiti kaznu.miky_hz je napisao/la: ↑17 nov 2020, 15:55Pa sta ti pricas o ratu i ko je koga oslobodio hljeb te je
bo imas 18 godina,rodio si se 2002 godine ti znas ko je koga puco i oslobodio jos si i vani bio. .
E zato vas i j.ebemo sve ,i porijeklo i korjene,sto vam je samo tema rat rat rat i ko je gdje bio i ko je koje nacionalnosti.E kurca se napusi maleni,to ti ja kazem kao djete sehida ovoga grada ,moj je otac dao zivot da bi ti siso izdrkana mogao pisati ovdje,serem ti se u rat i na tu samo pomisao i to vodjenje politike,ti pickice mala od 18 godina da kazes ko je koga odbranio,krv ti **** da ti **** delikventsku.
E ovaj snimak sam tražio.
Odjava ide odmah pozdrav svima neka vam je lijepo sa Muzurom.Pozdrav ugodan dan
Narod je pokazao sta zeli i to je to. Samo cinjenica je i jako zanimljivo da su Hadzibajric, Konakovic, Muzur i ostali pobjednici i isti ti ljudi u vlasti dobri 15-20 godina.
Dovoljno. Neznam kad si prije naucio da mrzis.Al dobro to sve veze jedno za drugo,s kim si takav si.hamsik je napisao/la: ↑17 nov 2020, 16:17Čovječe to ti reci Bakiru ja nisam član SDA niti ču biti nego govorim da su sci isti isto će ti biti. Moji nemaju posla 25 godina živim što zaradim.Ja govorim da sitni ljudi neće nista dobiti. Dok nam migranti napadanu žene sestre i kad ga prebiješ ti ćeš dobiti kaznu.miky_hz je napisao/la: ↑17 nov 2020, 15:55Pa sta ti pricas o ratu i ko je koga oslobodio hljeb te je
Živim na ilidži 18 godina i znam svaki sokak znma sve znma da se ništa neće promjeniti bili ovi oni. Pozdrav nemoj veijeđat me kad me ne poznaš, nisam lik koji se raspravlja...Došao sam na ovu temu radi FKS ne radi SDA i radi SDP i drugih...
Nego samo mrzim ljude koji diraju na Fikreta on je uradio nešta a ne ko neki.
Doviđenja gospodo
ne seri molim te vise
Pa lik kontrolisao promet kroz tunel za vrijeme rata sta drugo reci.Pantelija je napisao/la: ↑17 nov 2020, 16:45Fikro je jedino uradio to da je krao u ratu kako je stigao pa je od predratnog solidnog covjeka dosao 95. Do tajkunskog zvanja. Sama imovina preko 2 mil maraka. A gdje je sto se ne zna.
Nemoj mi takih heroja majke ti.
Usput, mlad si naucit ces sta je vlast. Naučit ces sta je uspostavljanje sistema. Naucit ces sta je nepotizam. I skontati da mladi ne idu toliko zbog 800 maraka plate vec zbog fikreta i njemu slicnih fikreta