FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvi je strijelac u Slovenije ( + 3 igraca jos) Husaric ima vise od godinu dana nije njegov agent.
Uzeo ga je Bilalagic. Odma ga odveo iz Maribora i i mali igra ko preporedjen.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kakvi su bili Pidro i Đokanović ?
Pidro mašina, Đokanović odradio dobro posao.
Evo i Dizdarevic dobio poziv 

Stigli su rezultati testiranja na koronavirus, a NFSBiH je objavio kako je pozitivan Ibrahim Šehć. To znači da će Kenan Pirić zadužiti "jedinicu", a pozivi su naknadno upućeni Luki Kačavendi i Belminu Dizdareviću, golmanima U21 reprezentacije.
Sarajevo ljubavi moja.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Uletio sam samo da uputim veliki selam za miky_hz. Puče brat ko kokica al ga razumijem, onaj mali slino je svakako zaslužio davno jedno onakvo šamaranje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pidro uz Mujakica jedan od najboljih protiv Belgije. Treba tu naravno spomenuti onu dvojicu iz Cukarickog koji su sve u napadu odradili. Steta sto Salcin nije dobio jos minuta.
-
- Kontakt:
Pridružujem se. Svaka čast miky.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 nov 2020, 20:39Uletio sam samo da uputim veliki selam za miky_hz. Puče brat ko kokica al ga razumijem, onaj mali slino je svakako zaslužio davno jedno onakvo šamaranje.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma svi ti politicari su u pet deka i nemojte se raspravljati o politici...
Jos jednom ponavljam mi trebamo Nama podrzati nek covjek zna da nam je drago da je vlasnik kluba jer jedini on uz nas navijace trosi svoje pare na klub
Jos jednom ponavljam mi trebamo Nama podrzati nek covjek zna da nam je drago da je vlasnik kluba jer jedini on uz nas navijace trosi svoje pare na klub
Puko sam neukusno priznajem ,nije uredu bas ni da njega direktno psujem ali jbg,generalno lahko planem,i pogodi me kad mi neko inteligenciju vrijedja kao sto je to ovaj mlad momak na neki cudan nacin pokusao.
Necu vise o ovim temama,daj taj vikend da gledamo Sarajevo napokon.
Necu vise o ovim temama,daj taj vikend da gledamo Sarajevo napokon.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaju li ovi nasi mladi igraci za druge menadzere osim Husare i Bilalagica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Jesu li naši u reprezentaciji završili sa testiranjima, jesu li Rahmanović i Tatar 100 % negativni ?
Dobro si ,neznam sto odlutah na ovoga.Kako god bolje mu je nego kod kamatara.Papadopulos je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:43Redzepagic ga je uzeo i isplatio Husarica. On ga zastupa.
- ElCartel11
- Kontakt:
Trebali smo zabraniti odlazak Tataru i Rahmanu odlazak na okupljanje ko yebe ovu menadzersku prciju od repke.
Ali ne sumnjam da su momci imali veliku zelju pa bi tako njima uskratili sto su kao djeca sanjali.
Ali ne sumnjam da su momci imali veliku zelju pa bi tako njima uskratili sto su kao djeca sanjali.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
@haris004

Dobro ga zalila Šefkija, mozda Resic(Fanimo)-Rahmanovic-Tatar

_______________________________________N.Hadzic
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: keli, mnon46, nedimmmm1337 i 57 gostiju.