Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Baš tako.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 nov 2020, 01:31Normalno da se mogu kazniti, a i da mogu zabraniti, ovaj dvojac bi opet otišao. Koliko god se repka ponižavala, niko neće odbiti da se javi selektoru, pogotovo igrači kao Rahman i Tatar, koji igraju u ovoj ligi i kojim je ovo prvi poziv (Tataru drugi), te ostvarenje sna. Ptice znaju hoće li ikad više dobiti i imati tu šansu, jer se može desiti da se sutra ne daj bože teže povrede i nikad više ne budu na ovom nivou. Tako da će ta maštanja ostati samo maštanja, niko neće odbiti repku, što mi je i logično jer je to čast svakom igraču. S druge strane, ne vidim ni zašto bi, lijepa promocija za Klub i nagrada za ove momke.
Imas mahanje od porodice Dzekobordopoeta je napisao/la: ↑18 nov 2020, 17:06Molim moderatore, administraciju ili koga god da me trajno odjave sa ovog foruma i da izbrišu moj acc. Razloga ima više, a evo npr. moderacija je svojim ne/radom dozvolila da ovaj pdf toliko sroza kvalitet da je to nenormalno. Kako je prije par godina ovo prelijepo izgledalo i bilo forumaša čije je postove bilo zadoovoljstvo čitati i sa kojima si mogao voditi normalnu diskusiju. A danas? Dozvoljava se 3-4 pojedinca da non-stop trolaju, te se nešto između sebe prepucavaju i td., a vrhunac je što ovome "Javier Bosnia" dozvoljavaju da piše ovdje, a fino je El kartel postavio ovdje njegove postove sa teme FK Željezničara iz kojih bi i Saša Matić vidio da je on košpicar. Ali naš vrli Mortem to neće-ne može da skonta ili mu je jaran i ne upućuje ga na opšte diskusije, dok se pojedinci bezrazložno banuju.
Ali glavni ratlog, za mene, je dozvoljavanje pojedincima da ovdje, gdje pišu samo navijači FKS, lijepe slike igrača željezničara. Kako su samo iskompleksirani željezničarom i Klocem, da te mili Bog sačuva. Ja ne očekujem, kada dođem na ovaj pDF, da me dočekaju slike na avatarima igrača želj. i njihove odvratne njuške, može bilo koji fudbaler na svijetu ali ne mogu fudbaleri naših najvećih dušmana. Iako sam više puta upozoravao na to, izgleda da su i ovdje proradili jaransko-ahbabski odnosi. Ja ne mogu podnijeti da mi se na ovom forumu malo-malo pa se ukažu likove anamo onih, a vjerujem da to smeta i većini na ovom forumu i iz tog razloga nikada više ni kao gost neću ući ovdje.
Svim ostalim forumašima lijepi pozdravi i najljepše želje u životi i mnogo mnogo radosti sa našim Sarajevom.
haris004 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 10:45
Po meni u vrhu napada treba biti neka zvjerka. Za Hadžića se mogu složit da ga treba vratit ali mjesto prvog napadača Sarajeva mi je za sada prevelik zalogaj za njeg. Previše je upitnika kod njeg, ipak mu je ovo prva prava seniorska sezona a igra u ponajlošijoj ekipi u ligi gdje realno milisekunde pristiska nema. Legitimna druga opcija da bude a krilo da bude prostor za uvođenje nekog juniora, ne nužno Resića.
Onaj napadački trio na vrhuncu forme Rahmanović, Tatar, Ahmetović je bio idealna prilika da se istrpi neko mlado krilo, barem kao rezervna varijanta Velkoskom.
Koga boli qurac što ti ne možeš da gledaš i što te nervira mala sličica pored imena, koja je haman k'o piksel. To ako ti smeta, zapitaj se u kakvom si mentalnom stanju.bordopoeta je napisao/la: ↑18 nov 2020, 17:06Molim moderatore, administraciju ili koga god da me trajno odjave sa ovog foruma i da izbrišu moj acc. Razloga ima više, a evo npr. moderacija je svojim ne/radom dozvolila da ovaj pdf toliko sroza kvalitet da je to nenormalno. Kako je prije par godina ovo prelijepo izgledalo i bilo forumaša čije je postove bilo zadoovoljstvo čitati i sa kojima si mogao voditi normalnu diskusiju. A danas? Dozvoljava se 3-4 pojedinca da non-stop trolaju, te se nešto između sebe prepucavaju i td., a vrhunac je što ovome "Javier Bosnia" dozvoljavaju da piše ovdje, a fino je El kartel postavio ovdje njegove postove sa teme FK Željezničara iz kojih bi i Saša Matić vidio da je on košpicar. Ali naš vrli Mortem to neće-ne može da skonta ili mu je jaran i ne upućuje ga na opšte diskusije, dok se pojedinci bezrazložno banuju.
Ali glavni ratlog, za mene, je dozvoljavanje pojedincima da ovdje, gdje pišu samo navijači FKS, lijepe slike igrača željezničara. Kako su samo iskompleksirani željezničarom i Klocem, da te mili Bog sačuva. Ja ne očekujem, kada dođem na ovaj pDF, da me dočekaju slike na avatarima igrača želj. i njihove odvratne njuške, može bilo koji fudbaler na svijetu ali ne mogu fudbaleri naših najvećih dušmana. Iako sam više puta upozoravao na to, izgleda da su i ovdje proradili jaransko-ahbabski odnosi. Ja ne mogu podnijeti da mi se na ovom forumu malo-malo pa se ukažu likove anamo onih, a vjerujem da to smeta i većini na ovom forumu i iz tog razloga nikada više ni kao gost neću ući ovdje.
Svim ostalim forumašima lijepi pozdravi i najljepše želje u životi i mnogo mnogo radosti sa našim Sarajevom.
fera je napisao/la: ↑18 nov 2020, 11:41Niko nikad ne treba imati zagarantovano mjesto u prvih 11. Nek igra ko je u datom trenutku u najboljoj formi.Shategabri je napisao/la: ↑18 nov 2020, 11:36Resića obavezno u ekipu za iduću sezonu.
Ko zna ko će sve otići od ovih koji su sad tu.
Mislim da je pogrešno o Hadžiću razmišljati kao o igraču koji ulazi s klupe.
Ako ćemo ga uzeti nazad...a ne vidim nikog drugog što se tiče lige boljeg u ovom momentu.
On može biti samo bolji nego u MDK, ipak bi ovamo igrao sa boljim saigračima.
Oba gola koja je dao nama i u doboju i u kosevu nista specijalno. Prvi sa 4 metra pa to bi dedo sto je u musku kost ranjen dao a ne momak u najacim gidinama.. jos napravio i prekrsajSamozdravlje je napisao/la: ↑18 nov 2020, 18:03haris004 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 10:45
Po meni u vrhu napada treba biti neka zvjerka. Za Hadžića se mogu složit da ga treba vratit ali mjesto prvog napadača Sarajeva mi je za sada prevelik zalogaj za njeg. Previše je upitnika kod njeg, ipak mu je ovo prva prava seniorska sezona a igra u ponajlošijoj ekipi u ligi gdje realno milisekunde pristiska nema. Legitimna druga opcija da bude a krilo da bude prostor za uvođenje nekog juniora, ne nužno Resića.
Onaj napadački trio na vrhuncu forme Rahmanović, Tatar, Ahmetović je bio idealna prilika da se istrpi neko mlado krilo, barem kao rezervna varijanta Velkoskom.
Podobro si se zeznuo mladicu, nema kod Akademaca milsec. pritiska, oni igraju "lopte" . Dao golova koliko i Tatar(bez penala) i Rahmanovic. Uvjeren sam da poslije 3 utakmice ne bismo trazili napadaca. Greska je sto odmah nije doveden iz Portugala. Vidjeo si golove koje je nama dao, a da li si vidjeo golove Zelji,Radniku ?
Nisam upucen kako je otisao i da li je guzicom vrata zatvorio, ali znam da se uzela lijepa lova za njega. Meni je bolji igrac od svih koji su otisli iz Akademije za stalno ili na posudbu. Zeznem se ja ponekad (Trebinjac), ali najcesce pogodim.
Samo da budu zdravi svi nasi igraci, od 17 pa do 36 god. Naravno zdravlje zelim svim sportistima iz drage nam BiH. tebi Hare pozz.![]()
Pozdrav,bordopoeta je napisao/la: ↑18 nov 2020, 17:06Molim moderatore, administraciju ili koga god da me trajno odjave sa ovog foruma i da izbrišu moj acc. Razloga ima više, a evo npr. moderacija je svojim ne/radom dozvolila da ovaj pdf toliko sroza kvalitet da je to nenormalno. Kako je prije par godina ovo prelijepo izgledalo i bilo forumaša čije je postove bilo zadoovoljstvo čitati i sa kojima si mogao voditi normalnu diskusiju. A danas? Dozvoljava se 3-4 pojedinca da non-stop trolaju, te se nešto između sebe prepucavaju i td., a vrhunac je što ovome "Javier Bosnia" dozvoljavaju da piše ovdje, a fino je El kartel postavio ovdje njegove postove sa teme FK Željezničara iz kojih bi i Saša Matić vidio da je on košpicar. Ali naš vrli Mortem to neće-ne može da skonta ili mu je jaran i ne upućuje ga na opšte diskusije, dok se pojedinci bezrazložno banuju.
Vidi se da nisi sposoban da budes moderator...MortemHz je napisao/la: ↑18 nov 2020, 18:24Pozdrav,bordopoeta je napisao/la: ↑18 nov 2020, 17:06Molim moderatore, administraciju ili koga god da me trajno odjave sa ovog foruma i da izbrišu moj acc. Razloga ima više, a evo npr. moderacija je svojim ne/radom dozvolila da ovaj pdf toliko sroza kvalitet da je to nenormalno. Kako je prije par godina ovo prelijepo izgledalo i bilo forumaša čije je postove bilo zadoovoljstvo čitati i sa kojima si mogao voditi normalnu diskusiju. A danas? Dozvoljava se 3-4 pojedinca da non-stop trolaju, te se nešto između sebe prepucavaju i td., a vrhunac je što ovome "Javier Bosnia" dozvoljavaju da piše ovdje, a fino je El kartel postavio ovdje njegove postove sa teme FK Željezničara iz kojih bi i Saša Matić vidio da je on košpicar. Ali naš vrli Mortem to neće-ne može da skonta ili mu je jaran i ne upućuje ga na opšte diskusije, dok se pojedinci bezrazložno banuju.
Ne mogu ja odgovarati za istupe pojedinaca, moraš shvatiti da mi nismo krvno vezani a sve i da jesmo ja ne mogu tu puno uraditi, to je lični odgoj svakog pojedinca. Ne dozvoljava se da trolaju a oni koji to rade budu uklonjeni nakon nekog vremena. Neću da glumim silu pa da se ne smije našaliti malo na temi, kao što sam pustio 3 dana priču za izbore jer su nam trenutno jako važni a i održavaju se svake četiri godine.
JavierBosnia je navijač Sarajeva i vaš vrli Mortem ne može i neće njemu ništa jer je on gledao jednu njihovu utakmicu, neću da se miješam u tuđi izbor.
Ti i ja to nikada ne bi uradili, on bi i to je to, ne znam šta više dodati na tu temu. Nije mi jaran, ne poznajem momka ali to što ti pišeš je postala neka klasika kada nije po njegovom. Kada su mi se žalili na tebe, nekako je ispalo da smo ti i ja jarani, da tebi ne smijem ništa i da se ja tebe bojim, vjerovao ili ne.![]()
Misliš na ban koji je tebi dodijeljen?
Izvini ali pokušao sam pričati sa tobom i javio sam ti se sa molbom dva puta i totalno si me izignorisao. Čak sam ti direktno napisao da ne pišeš onakve stvari (momku si porodicu vrijeđao i za to nemam toleranciju) i da meni direktno prijaviš ako ima neki problem, putem posta ili u privatnu poruku međutim nisi nikako reagovao a pročitao si poruke. Tebe su isto tako vrijeđali i dobili su isto što i ti ako kojim slučajem nisi primijetio.
Na stranu što se bojim pola foruma i što ne smijem ništa a šta tek reći za tuširanje sa Alfredom i keš na kraju dana..
Slažem se sa tobom vezano za avatare ali to jednostavno nije protiv pravila foruma i nisam ih ja napisao. Vjerovatno misliš na Edina i to ne mogu ukloniti iz razloga jer nije uvredljiv avatar a i bosanski je igrač na stranu gdje je počeo karijeru. Bila su dva momka sa avatarima njega u dresu Željezničara i to smo skinuli odmah, odnosno, skinuli smo jednom momku jer nije htio sam dok sam drugog zamolio i on me poslušao. To opet nije tehnički protiv pravila foruma ali to ja lično neću i nisam dozvolio na stranu što je zajebancija.
Kao što kažeš, neću da me svako jutro dočeka post od korisnika sa avatarom Željezničara na temi FK Sarajevo.
Isto tako, i ja tebi sve najbolje želim, valjda si sad bude malo jasnije.
Pitar6785 je napisao/la: ↑18 nov 2020, 18:19Oba gola koja je dao nama i u doboju i u kosevu nista specijalno. Prvi sa 4 metra pa to bi dedo sto je u musku kost ranjen dao a ne momak u najacim gidinama.. jos napravio i prekrsaj(1).Samozdravlje je napisao/la: ↑18 nov 2020, 18:03
Podobro si se zeznuo mladicu, nema kod Akademaca milsec. pritiska, oni igraju "lopte" . Dao golova koliko i Tatar(bez penala) i Rahmanovic. Uvjeren sam da poslije 3 utakmice ne bismo trazili napadaca. Greska je sto odmah nije doveden iz Portugala. Vidjeo si golove koje je nama dao, a da li si vidjeo golove Zelji,Radniku ?
Nisam upucen kako je otisao i da li je guzicom vrata zatvorio, ali znam da se uzela lijepa lova za njega. Meni je bolji igrac od svih koji su otisli iz Akademije za stalno ili na posudbu. Zeznem se ja ponekad (Trebinjac), ali najcesce pogodim.
Samo da budu zdravi svi nasi igraci, od 17 pa do 36 god. Naravno zdravlje zelim svim sportistima iz drage nam BiH. tebi Hare pozz.![]()
Zelju na grbavici i nama na kosevu slican go, bez imalo snage sile zestine uz dosta srece preciznosti.(2)
Dali su vidio da je nedim dobio i jedan zracni duel svaki duel je izgubio gdje sudija imalo bio normalan gdje dopustio da se igra muski seniorski fudbal.. jer nase sudije svaki kontakt malo jaci svira faul u korist njega jer je previse njezan tacnije mlitav
On jeste mlad al on ako nebude za 2 do 3 godine nabio snagu (inace spicevi tipa njegovog moraju bit snazni) da bude bar ko lendric ili ubipara, on dalje od veleza nemoze.
Nebi se on vratio u najgoru ligu svijeta i najgori klub u toj ligi da on ima imalo kifle u sebi
Bordopoeta, je potpuno u pravu što se tiče ovih desetak tipova koji iz obijesti drže u avataru Edina i/ili potpisu... Došli smo da nešto pročitamo o našem klubu, a ne da gledamo i čitamo njihove frustacije...MortemHz je napisao/la: ↑18 nov 2020, 18:24Pozdrav,bordopoeta je napisao/la: ↑18 nov 2020, 17:06Molim moderatore, administraciju ili koga god da me trajno odjave sa ovog foruma i da izbrišu moj acc. Razloga ima više, a evo npr. moderacija je svojim ne/radom dozvolila da ovaj pdf toliko sroza kvalitet da je to nenormalno. Kako je prije par godina ovo prelijepo izgledalo i bilo forumaša čije je postove bilo zadoovoljstvo čitati i sa kojima si mogao voditi normalnu diskusiju. A danas? Dozvoljava se 3-4 pojedinca da non-stop trolaju, te se nešto između sebe prepucavaju i td., a vrhunac je što ovome "Javier Bosnia" dozvoljavaju da piše ovdje, a fino je El kartel postavio ovdje njegove postove sa teme FK Željezničara iz kojih bi i Saša Matić vidio da je on košpicar. Ali naš vrli Mortem to neće-ne može da skonta ili mu je jaran i ne upućuje ga na opšte diskusije, dok se pojedinci bezrazložno banuju.
Ne mogu ja odgovarati za istupe pojedinaca, moraš shvatiti da mi nismo krvno vezani a sve i da jesmo ja ne mogu tu puno uraditi, to je lični odgoj svakog pojedinca. Ne dozvoljava se da trolaju a oni koji to rade budu uklonjeni nakon nekog vremena. Neću da glumim silu pa da se ne smije našaliti malo na temi, kao što sam pustio 3 dana priču za izbore jer su nam trenutno jako važni a i održavaju se svake četiri godine.
JavierBosnia je navijač Sarajeva i vaš vrli Mortem ne može i neće njemu ništa jer je on gledao jednu njihovu utakmicu, neću da se miješam u tuđi izbor.
Ti i ja to nikada ne bi uradili, on bi i to je to, ne znam šta više dodati na tu temu. Nije mi jaran, ne poznajem momka ali to što ti pišeš je postala neka klasika kada nije po njegovom. Kada su mi se žalili na tebe, nekako je ispalo da smo ti i ja jarani, da tebi ne smijem ništa i da se ja tebe bojim, vjerovao ili ne.![]()
Misliš na ban koji je tebi dodijeljen?
Izvini ali pokušao sam pričati sa tobom i javio sam ti se sa molbom dva puta i totalno si me izignorisao. Čak sam ti direktno napisao da ne pišeš onakve stvari (momku si porodicu vrijeđao i za to nemam toleranciju) i da meni direktno prijaviš ako ima neki problem, putem posta ili u privatnu poruku međutim nisi nikako reagovao a pročitao si poruke. Tebe su isto tako vrijeđali i dobili su isto što i ti ako kojim slučajem nisi primijetio.
Na stranu što se bojim pola foruma i što ne smijem ništa a šta tek reći za tuširanje sa Alfredom i keš na kraju dana..
Slažem se sa tobom vezano za avatare ali to jednostavno nije protiv pravila foruma i nisam ih ja napisao. Vjerovatno misliš na Edina i to ne mogu ukloniti iz razloga jer nije uvredljiv avatar a i bosanski je igrač na stranu gdje je počeo karijeru. Bila su dva momka sa avatarima njega u dresu Željezničara i to smo skinuli odmah, odnosno, skinuli smo jednom momku jer nije htio sam dok sam drugog zamolio i on me poslušao. To opet nije tehnički protiv pravila foruma ali to ja lično neću i nisam dozvolio na stranu što je zajebancija.
Kao što kažeš, neću da me svako jutro dočeka post od korisnika sa avatarom Željezničara na temi FK Sarajevo.
Isto tako, i ja tebi sve najbolje želim, valjda si sad bude malo jasnije.
Trenutno korisnika/ca: Fudo, pjankesarajevo i 13 gostiju.