Kako zdravlje ?

A i ti brate @sekac kako si ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta reciSamozdravlje je napisao/la: ↑17 nov 2020, 23:28@fera brate, kako si ? Izborna komisija ? Reci nam nesto pametno o FKS Akademiji![]()
Kako zdravlje ?
A i ti brate @sekac kako si ?![]()
Hvala na pitanju dobro sam koje želim i tebiSamozdravlje je napisao/la: ↑17 nov 2020, 23:28@fera brate, kako si ? Izborna komisija ? Reci nam nesto pametno o FKS Akademiji![]()
Kako zdravlje ?
A i ti brate @sekac kako si ?![]()
Klub može biti kažnjen ako ne dozvoli igraču odlazak na okupljanje u FIFA terminu.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 22:26Trebali smo zabraniti odlazak Tataru i Rahmanu odlazak na okupljanje ko yebe ovu menadzersku prciju od repke.
Ali ne sumnjam da su momci imali veliku zelju pa bi tako njima uskratili sto su kao djeca sanjali.
Mislim da je sad uvedeno da klubovi mogu zabraniti igracima odlazak, al helem naravno da to necemo uraditi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 nov 2020, 00:30Klub može biti kažnjen ako ne dozvoli igraču odlazak na okupljanje u FIFA terminu.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 nov 2020, 22:26Trebali smo zabraniti odlazak Tataru i Rahmanu odlazak na okupljanje ko yebe ovu menadzersku prciju od repke.
Ali ne sumnjam da su momci imali veliku zelju pa bi tako njima uskratili sto su kao djeca sanjali.
Ja sam vise za Sturidgea ili Alexandra Pata
Po meni u vrhu napada treba biti neka zvjerka. Za Hadžića se mogu složit da ga treba vratit ali mjesto prvog napadača Sarajeva mi je za sada prevelik zalogaj za njeg. Previše je upitnika kod njeg, ipak mu je ovo prva prava seniorska sezona a igra u ponajlošijoj ekipi u ligi gdje realno milisekunde pristiska nema. Legitimna druga opcija da bude a krilo da bude prostor za uvođenje nekog juniora, ne nužno Resića.Samozdravlje je napisao/la: ↑17 nov 2020, 23:21
@haris004ti bi da ti 11 Akademaca igra u prvih 11.
![]()
Dobro ga zalila Šefkija, mozda Resic(Fanimo)-Rahmanovic-Tatar![]()
_______________________________________N.Hadzic
Niko nikad ne treba imati zagarantovano mjesto u prvih 11. Nek igra ko je u datom trenutku u najboljoj formi.Shategabri je napisao/la: ↑18 nov 2020, 11:36Resića obavezno u ekipu za iduću sezonu.
Ko zna ko će sve otići od ovih koji su sad tu.
Mislim da je pogrešno o Hadžiću razmišljati kao o igraču koji ulazi s klupe.
Ako ćemo ga uzeti nazad...a ne vidim nikog drugog što se tiče lige boljeg u ovom momentu.
On može biti samo bolji nego u MDK, ipak bi ovamo igrao sa boljim saigračima.
Naravno, ne zagarantovano, samo kažem da ne bi trebao imati status jokera s klupe.fera je napisao/la: ↑18 nov 2020, 11:41Niko nikad ne treba imati zagarantovano mjesto u prvih 11. Nek igra ko je u datom trenutku u najboljoj formi.Shategabri je napisao/la: ↑18 nov 2020, 11:36Resića obavezno u ekipu za iduću sezonu.
Ko zna ko će sve otići od ovih koji su sad tu.
Mislim da je pogrešno o Hadžiću razmišljati kao o igraču koji ulazi s klupe.
Ako ćemo ga uzeti nazad...a ne vidim nikog drugog što se tiče lige boljeg u ovom momentu.
On može biti samo bolji nego u MDK, ipak bi ovamo igrao sa boljim saigračima.
Sreća pa sa Olimpikom igramo
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, Jabroni, nedimmmm1337 i 20 gostiju.