Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Predviđam

Anketa je završila: 18 nov 2020, 21:53.

Oba poraza
141
81%
Obje pobjede
20
11%
Pobjeda protiv Italije, poraz protiv Holandije
6
3%
Poraz protiv Italije, pobjeda protiv Holandije
2
1%
Nerešijeno u obje
6
3%

Ukupno glasova: 175

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Holandija-BiH/BiH-Italija (15.11/18/11)

Post Postao/la admin » 19 nov 2020, 13:01

Bundesliga je napisao/la:
19 nov 2020, 12:53
admin je napisao/la:
19 nov 2020, 12:47
Ne bih rekao da je Misimovic zatvorio vrata. Koliko znam, a znam, dovoljno je dobar sa novim predsjednikom tako da nema tu zatvaranja vrata. I ne treba, nama treba sto vise bivsih reprezentativaca ostvarenih u zivotu u i oko reprezentacije. Naravno, licno ocekujem da nece dozvoliti da budu ikebane, kako sami kazu. Da li im odgovara da to budu u datom momentu neka svako sam procijeni. I to sto je bivsi reprezentativac ne mora nista da znaci. Recimo Suker je vece ime od svih nas ih zajedno pa ga nesto ne postuju navijaci u HR jer po njihovom sudu radi grozan posao.
To je opet nagađanje jer činjenice su da su raspisali konkurs za poziciju koju on trenutno obnaša. Ne mora to značiti što je dobar sa novim predsjednikom, imaju i SDA i HDZ svoje kadrove u savezu. Nadam se da će ostati jer ima veze vani i može dovesti igrače u reprezentaciju koji bi možda inače bili izgubljeni. A da li će ostati vidjet ćemo. Mnogo ih je popljuvao javno da bi mu tek tako prešli preko toga.
Ne mislim ja da je hendikep ili nesto lose biti dobar sa novim predsjednikom. Licno ocekujem i vjerujem da ce novi predsjednik donijeti dobrih stvari i nema sanse da covjeka kritikujem i u nasoj diskusiji dok ne vidim rezultate rada.

AnelMid
Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 19 nov 2020, 13:02

Pro Miske , odluci te se šta hoće te bivše zvijezde ili Anonymuse.
Uvijek je to kod nas tako bilo kad neko kaže istinu odma leti.
Miske i vise fudbalski radnika samo oni mogu donijeti nešto pozitivno .
Miske , Bajramovic, Itd Itd Itd

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 nov 2020, 13:05

admin je napisao/la:
19 nov 2020, 13:01
Ne mislim ja da je hendikep ili nesto lose biti dobar sa novim predsjednikom. Licno ocekujem i vjerujem da ce novi predsjednik donijeti dobrih stvari i nema sanse da covjeka kritikujem i u nasoj diskusiji dok ne vidim rezultate rada.
Naravno, nema smisla kritikovati dok nije ni počeo raditi. Vidjet ćemo. Nadam se da Misimović ipak ostaje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 19 nov 2020, 13:07

Mogu oni raspisat sta hoce ali nema izbora dok Vico ne dođe jer je on naredni predsjednik i sadasnji ne mogu birati jer odlaze za mjesec dana mogu samo predloziti a to ce se prihvatiti ili odbiti na sjednici

Ako Vico bude pametan ostavit ce Misketa i tako kupiti navijace na pocetku jos ako dovede dobrog selektora uz par domaći patriota iz svetog trojstva sigurno da ce imati podrsku i da ce raditi za dobrobit repke
mosa lošmi stićko tit-ula!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 19 nov 2020, 13:39

Sto se Misketa tiče, ja mu zamjeram na dvije stvari, sto nije digao glas poslije debakla u Finskoj i što je javno moljakao Robia da ostane poslije Armenije.

Za ovaj debakl ove godine mu se ne moze nista zamjeriti jer se troglava azdaha za sve pitala. Bajević Cviko i Čustan su unazadili reprezentaciju do potpunog dna. I Miske je u onom intervjuu samo odgovorio na sve malverzacije ovog SŠ-a.

Misketa ću lični komentarisati kad budem vidio kako se ponaša sa Vicom, a Vicin uticaj se već osjeti gurajući igrače da li pravedno ili nepravedno, Saničanina, Danilovića, i pozive Ziljkiću.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 nov 2020, 13:47

hurem je napisao/la:
19 nov 2020, 12:24
Nije Misketovo da govori nego prije vase - mislim na medije...a sutite godinama kao kakve curice. Nemojte se samo naci uvrijedjeni.
I taj clanak sto ste bili napisali, najveću krivicu ste prebacili na Misimovica a covjek je ponajmanje kriv.
I da, reagovao je Miske i poslije Armenije ali se njega ne pita.
Uglavnom neargumentovano pisete.
...
Da vi novinari radite svoj posao dosta toga bi se moglo promijeniti...ali ne, vi ne radite svoj posao, vi samo raduckate...ono, ako nesto stignete ali ništa konkretno.
Vi ne smijete postaviti skakljivo pitanje na presicama...
Da nema foruma bili biste oskudni s novostima samo tako.
Pocnite napokon raditi svoj posao. Svako ce vam reci da ste do sada velika NULA. Čast izuzecima.
Upravo to, novinari ne rade svoj posao. Otvorim gol.hr nakon svakog poraza bude kamara tekstova koji napadaju selektora, savez i sve koji ne valjaju a kod novinari nakon najvećeg debakla šute. Sad je malo ss.ba napisao jedan članak pa se odmah malo i pomjerilo sa mrtve tačke, trebaju to više raditi. Ali, postoji i ona druga strane medalje da bi iznosio prljav veš moraš imati jaka leđa jer ovi na vrhu na vrhu neće prezati niodčeg.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 19 nov 2020, 17:57

Jucer mali intervju sa Bolom u nekoj emisiji ima na youtubu, sve govori sta i mi znamo, ali takodjer kaze da ne bi bio selektor jer se nije zato opredjelio, ali bi rado pomogao u savezu nesto jer mu je stalo do repke i zao mu vidit da propada.
Ima eto ljudi koji zele, ali gamad neda.

Da ga je uz Misketa :pray:
Zadnja izmjena: mrAdislic, dana/u 19 nov 2020, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
BašČelik!

Zulumcar

Post Postao/la Zulumcar » 19 nov 2020, 17:59

Dovest Akrapovica. Ako ga Sassuolo prije ne begenise. :kafa:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 19 nov 2020, 18:28

mrAdislic je napisao/la:
19 nov 2020, 17:57
Jucer mali intervju sa Bolom u nekoj emisiji ima na youtubu, sve govori sta i mi znamo, ali od 9:30 kaze da ne bi bio selektor jer se nije zato opredjelio, ali bi rado pomogao u savezu nesto jer mu je stalo do repke i zao mu vidit da propada.
Ima eto ljudi koji zele, ali gamad neda.

Da ga je uz Misketa :pray:
Barbarez, Bola, Rahimic, Bajramovic, Baljic...ljudi koji znace nesto fudbalskom svijetu.
Takve treba u Savez za svaku znacajnu funkciju ane neke Talovice, Cvike, Muse...

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 19 nov 2020, 20:50

Sad smo završili hvala bogu svi tekme za Ligu Nacija. Trebamo sada ubacit mnogi mladji igraci. Na desnom beku pod hitnom otjerati Corluka i Todorovica. Cipetic ili Mateo Susica kao glavnog desnog beka ubaciti. Amar Dedica i Amar Beganovica pozvati u A reprezentaciju. Na ljevu stranu imamo Kolasinca, Civica i još Burekovica pozvati. Na štopersku poziciju pozvati još Dumica i Mihojevica. Nek Mujakic takodje poziv dobi da pogledamo kakav ce biti. Ja znam da ima ovdje mnogi koji ga pljuvaju, ali tek mu je 22 godina i onda mozemo potvrdit dali je loš ili dobar. Gigovica gurati ako dobi pravo za nastup, Balica ubijediti, Nalica isto pozvati. Ako bude loš onda znamo kakav je. Stefan Kovaca, Sevkija Resica, Jovo Lukica, Selmir Pidro, Haris Hajdarevica, Filip Dujmovica, Nardin Mulahusejnovica, Mateo Marica i Amar Catic (bez obzir da nema još neku asistenciju ima dovolnjo nastupa u Eredivison, a tek ima 21 godina) pozvati. Kako god se dokazu na kraju cemo vidjeti ko ima kvalitet i ko nema.

MrPink
Kontakt:

Post Postao/la MrPink » 19 nov 2020, 21:07

Harise je napisao/la:
19 nov 2020, 20:50
Sad smo završili hvala bogu svi tekme za Ligu Nacija. Trebamo sada ubacit mnogi mladji igraci. Na desnom beku pod hitnom otjerati Corluka i Todorovica. Cipetic ili Mateo Susica kao glavnog desnog beka ubaciti. Amar Dedica i Amar Beganovica pozvati u A reprezentaciju. Na ljevu stranu imamo Kolasinca, Civica i još Burekovica pozvati. Na štopersku poziciju pozvati još Dumica i Mihojevica. Nek Mujakic takodje poziv dobi da pogledamo kakav ce biti. Ja znam da ima ovdje mnogi koji ga pljuvaju, ali tek mu je 22 godina i onda mozemo potvrdit dali je loš ili dobar. Gigovica gurati ako dobi pravo za nastup, Balica ubijediti, Nalica isto pozvati. Ako bude loš onda znamo kakav je. Stefan Kovaca, Sevkija Resica, Jovo Lukica, Selmir Pidro, Haris Hajdarevica, Filip Dujmovica, Nardin Mulahusejnovica, Mateo Marica i Amar Catic (bez obzir da nema još neku asistenciju ima dovolnjo nastupa u Eredivison, a tek ima 21 godina) pozvati. Kako god se dokazu na kraju cemo vidjeti ko ima kvalitet i ko nema.
Ševkija Resić, Mateo Marić i Haris Hajdarević su prosječni igrači za našu ligu. Pljuvao si poziv Tatara, a njih bi zvao jer su eto mlađi iako su daleko od kvaliteta reprezentacije i samih tih igraca koje bi odstranio iz iste.

Izvanredni
Kontakt:

Post Postao/la Izvanredni » 19 nov 2020, 21:13

Harise je napisao/la:
19 nov 2020, 20:50
Susic vec star, gurati nekoga iz mlade, nista slabiji od Cipetica i Bureka nisu Dedic i Pidro a mladji samim time mogu napraviti bolju karijeru

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.