FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
MISLIM DA SMO POBIJEDILI...
4:2
Jel'ono A.Hota igrao za nas?
4:2
Jel'ono A.Hota igrao za nas?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
E odavno se nisam sladje nasmijaotanzla je napisao/la:Već jesu.Esii TM87 je napisao/la: I onda kazemo levatima zbogom zohari jer ce biti svjetlosnu godinu iz nas

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Upravu si @Gigant. Vi imate virsle, mi ih nemamo.. 2 svjetlosne ste ispred nas.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ma kralju imate ih i vi, i to mozda one junior, samo sto se kod vas ne smije pricati o tome, ali vrijeme ce pokazati, kao sto vec i pokazuje na slucajevima cocalic,kerla,sehic......nije mi drago kada crkne komsijina krava, ali znam da su obje krave na umoru, tako da......1921 je napisao/la:Upravu si @Gigant. Vi imate virsle, mi ih nemamo.. 2 svjetlosne ste ispred nas.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Gigant je napisao/la:Ma kralju imate ih i vi, i to mozda one junior, samo sto se kod vas ne smije pricati o tome, ali vrijeme ce pokazati, kao sto vec i pokazuje na slucajevima cocalic,kerla,sehic......nije mi drago kada crkne komsijina krava, ali znam da su obje krave na umoru, tako da......1921 je napisao/la:Upravu si @Gigant. Vi imate virsle, mi ih nemamo.. 2 svjetlosne ste ispred nas.
razlika je izmedju znati i zeliti, nije situacija ni slicna
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Omar500 je napisao/la:Jesam ša'e je napisao/la:ČESTIT BOŽIĆ NAŠIM DRAGIM MANIJACIMA KOJI SLAVE OVAJ BLAGDAN!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Odvadi paša, podijeli 8 sa 2 i dobićeš pravu cifru ;Gigant je napisao/la:E odavno se nisam sladje nasmijaotanzla je napisao/la:Već jesu.Esii TM87 je napisao/la: I onda kazemo levatima zbogom zohari jer ce biti svjetlosnu godinu iz nas)) pa to je ona ista prica kada vas nije bilo nigdje 8 godina, i onda odjednom vi nekome pricate o evropi i sl....tako i ovo, pa vi i da idete tom brzinom svjetlosti, opet cete biti iza nas, jer smo vas davno ostavili negdje u svjetlosnim godinama iza nas, u svakom pogledu, pogotovo navijackom.....
Znaš šta ide poslije smijanja, plakanje

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Kakvih 8 godinaGigant je napisao/la:E odavno se nisam sladje nasmijaotanzla je napisao/la:Već jesu.Esii TM87 je napisao/la: I onda kazemo levatima zbogom zohari jer ce biti svjetlosnu godinu iz nas)) pa to je ona ista prica kada vas nije bilo nigdje 8 godina, i onda odjednom vi nekome pricate o evropi i sl....tako i ovo, pa vi i da idete tom brzinom svjetlosti, opet cete biti iza nas, jer smo vas davno ostavili negdje u svjetlosnim godinama iza nas, u svakom pogledu, pogotovo navijackom.....

- nikad_izvini
- Kontakt:
Čestit Božić ko slavi a plave je krvi
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
ČESTIT BOŽIĆ SVIMA,i nek zavlada mir u svijetunikad_izvini je napisao/la:Čestit Božić ko slavi a plave je krvi

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Onaj điđant je u pravu, tačno je da nas nije nigdje bilo 8 godina.Jer nas kad ''ima'' mi uzimamo titulu/e.I to ne rijetko obje.Meni je drago kad vidim za kakve se oni slamke spasa hvataju i da ublaže bol svojoj muci.
P.S.70 DANA DO OLIMPIcA !
FORZZA ŽELJO, DO DVOSTRUKE KRUNE.
P.S.70 DANA DO OLIMPIcA !
FORZZA ŽELJO, DO DVOSTRUKE KRUNE.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Ima na izvoru četvrti i peti dio razgovora sa Žujom,
(o fan šopu kao iznenađenju za sve navijače, o prodaji Amara
za veliku lovu
)

(o fan šopu kao iznenađenju za sve navijače, o prodaji Amara

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Svim Manijacima koji danas slave od srca želim čestit i sretan Božić i dajte tih kolača. 

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
19TM87 je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Jesam ša'e je napisao/la:ČESTIT BOŽIĆ NAŠIM DRAGIM MANIJACIMA KOJI SLAVE OVAJ BLAGDAN!
-
- Kontakt:
malta071 je napisao/la:@ lemi
Ono o cemu ti pises Zeljo tezi da postane ali je jos uvijek daleko od toga a nadamo se da cemo sa ovom upravom taj cilj brze dostici.
Da bi imao bolju posjetu trebas imati bolji stadion na koji bi svi dosli a ne samo "bolesnici" koji zive za ovaj klub.
Sa boljom posjetom dobijes i bolje sponzore,sto znaci i vise para,sto znaci i bolje igrace i bolje rezultate,i opet tako u krug.
Ja znam da ti sve ovo znas i razumijes ali ti bi do tog cilja dosao drugacijim redoslijedom sto je u mojim ocima nemoguce.Pa jedan dinamo koji prodaje svoje igrace za velike pare jos uvijek igra na stadionu koji jedva da ispunjava uslove uefe.I dinamo i partizan dobijaju velike pare od grada sto nas grad ne moze da ponudi nasim sportskim kolektivima zbog nase daleko teze situacije i ne znam sta ti oko toga nije jasno.
Mi svi znamo da je prodavanje talentovanih igraca dobar vid zarade za mnoge klubove, ali ti nisi svjestan u kolikom smo mi minusu sto se tice svih ostalih drzava i klubova iz regiona.Pa nama igrace otima jedan drugoligaski klub iz hrv a ti pricas o nekoj ceskoj ili poljskoj ligi.
Sve ovo sto si ti napisao nije realno zato sto ti preskaces jedan veliki vremenski period kroz koji mi tek treba da prodjemo.Svi bi nesto preko reda...
Da, sve ja to znam i razumijem...Ali ne mogu se pomiriti sa tim, jer se može i u ovakvoj situaciji uraditi mnogo više...
Ja sam iz Hercegovine, ne znaš koliko je samo momaka 17, 18, 19 godina otišlo i svake godine ide u Česku, Poljsku i slicne lige, i ne vode ih menadzeri, nego njihovi ocevi, amidze i slicni ljudi....
Imam rođaka, koji je igrao za juniore Capljine, bio najbolji igrac i strijelac u toj konkurenciji, bio na probi u Zelji, kad je A tim igrao sa Zrinjskim prijateljsku u Mostaru, a B tim prijateljsku u Međugorju (čini mi se), momak je strašan i ne samo on, nego ih ima mnogo takvih, ali niko vise nije zvao i kraj...sada mu otac sredjiva papire da ide kod tetke u Svedsku i igra za drugoligaski klub...a nema menadzera, ne trazi nikakve velike pare, a vrijedi...
Kada vec grad ne zeli ulagati u sport, a ima novca, jer nemoze jedan Siroki brijeg sa svojom okolicom financijski biti jaci od Sarajeva, a ima toliko para i najstabilniji je klub u BiH sigurno, znaci...treba se okrenuti igrackoj stabilizaciji kluba, tako namicati pare i pokusati stvoriti rezultate...a stadion je najmanji problem...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.
- AmanijakzO
- Kontakt:
Sretan Božić svim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti!
- AmanijakzO
- Kontakt:
Željo lako protiv Siseburna, težak poraz Sarajeva
Tokom turnira odigrat će se revijalni susreti veterana Sarajeva i Željezničara, te omladinaca Vratnika i škole nogometa Spartakus
Ovog vikenda u Sarajevu je počeo 18. međunarodni memorijalni malonogometni turnir "Asim Ferhatović Hase".
Tradicionalni turnir, koji organiziraju FK Vratnik i Nogometni savez Bosne i Hercegovine, igra se u znak sjećanja na jednog od najboljih bh. nogometaša svih vremena.
Na memorijalu učestvuje osam ekipa podijeljenih u dvije grupe (iz BiH, Srbije, Crne Gore i Austrije).
U grupi A su Sarajevo, Legea, Bosna i Budva, a u grupi B Vratnik, Željezničar, Sisebrun i Vojvodina.
Odigrane su već tri utakmice prvog kola, Sarajevo je poraženo od Budve sa 1:5, dok je Željezničar pobjedio ekipu Siseburna 4:2. Prošlogodišnji osvajač turnira ekipa Legea remizirala je na startu sa sarejvskom Bosnom 4:4. U toku je utakmica između Vojvodine i domaćina Vratnika.
Danas će biti odigrano i 2.kolo, Budva - Bosna (14.45 sati), Sisebrun - Vojvodina (15.45)
Legea - Sarajevo (17), Vratnik - Željezničar (18).
Pobjednici grupa igrat će u finalu, dok će se za treće mjesto boriti drugoplasirane ekipe. Trofej brani ekipa Legea, koja je osvojila četiri posljednja naslova.
Tokom turnira odigrat će se revijalni susreti veterana Sarajeva i Željezničara, te omladinaca Vratnika i škole nogometa Spartakus.
Uoči početka turnira delegacija organizatora i učesnika memorijala posjetila je mezar Asima Ferhatovića.
26. decembra (nedjelja):
3. kolo: Bosna - Sarajevo (10)
Vojvodina - Željezničar (11)
Legea - Budva (12)
Sisebrun - Vratnik (13)
Utakmica za treće mjesto (15 sati)
Revijalni meč veterana Sarajeva i Željezničara (16 sati)
Finale (17 sati).
Tokom turnira odigrat će se revijalni susreti veterana Sarajeva i Željezničara, te omladinaca Vratnika i škole nogometa Spartakus
Ovog vikenda u Sarajevu je počeo 18. međunarodni memorijalni malonogometni turnir "Asim Ferhatović Hase".
Tradicionalni turnir, koji organiziraju FK Vratnik i Nogometni savez Bosne i Hercegovine, igra se u znak sjećanja na jednog od najboljih bh. nogometaša svih vremena.
Na memorijalu učestvuje osam ekipa podijeljenih u dvije grupe (iz BiH, Srbije, Crne Gore i Austrije).
U grupi A su Sarajevo, Legea, Bosna i Budva, a u grupi B Vratnik, Željezničar, Sisebrun i Vojvodina.
Odigrane su već tri utakmice prvog kola, Sarajevo je poraženo od Budve sa 1:5, dok je Željezničar pobjedio ekipu Siseburna 4:2. Prošlogodišnji osvajač turnira ekipa Legea remizirala je na startu sa sarejvskom Bosnom 4:4. U toku je utakmica između Vojvodine i domaćina Vratnika.
Danas će biti odigrano i 2.kolo, Budva - Bosna (14.45 sati), Sisebrun - Vojvodina (15.45)
Legea - Sarajevo (17), Vratnik - Željezničar (18).
Pobjednici grupa igrat će u finalu, dok će se za treće mjesto boriti drugoplasirane ekipe. Trofej brani ekipa Legea, koja je osvojila četiri posljednja naslova.
Tokom turnira odigrat će se revijalni susreti veterana Sarajeva i Željezničara, te omladinaca Vratnika i škole nogometa Spartakus.
Uoči početka turnira delegacija organizatora i učesnika memorijala posjetila je mezar Asima Ferhatovića.
26. decembra (nedjelja):
3. kolo: Bosna - Sarajevo (10)
Vojvodina - Željezničar (11)
Legea - Budva (12)
Sisebrun - Vratnik (13)
Utakmica za treće mjesto (15 sati)
Revijalni meč veterana Sarajeva i Željezničara (16 sati)
Finale (17 sati).
Obavezno poslušajte Intervju sa Sabahudinom Žujom na Sourca.ba. Intervju je odličan. Svaka mu čast. Čovjek se malo hvali, ali izgleda sa razlogom. Nikome od igrača se ne duguje ni jedna marka. Ima pet dijelova Intervjua i svi su odlični.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Jel ovaj peti dio posljedni ili će ih biti još ? Inače, odličan intervju, na mnoga se pitanja odgovorilo. A za ovaj trening-kamp sam oduševljen, imali bi 4-5 terena negdje izvan grada, što bi bilo perfektno. Ljeti bi tu pripreme mogli održavatiavlami97 je napisao/la:Obavezno poslušajte Intervju sa Sabahudinom Žujom na Sourca.ba. Intervju je odličan. Svaka mu čast. Čovjek se malo hvali, ali izgleda sa razlogom. Nikome od igrača se ne duguje ni jedna marka. Ima pet dijelova Intervjua i svi su odlični.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.