mojne svrsiti na Zujuavlami97 je napisao/la:Obavezno poslušajte Intervju sa Sabahudinom Žujom na Sourca.ba. Intervju je odličan. Svaka mu čast. Čovjek se malo hvali, ali izgleda sa razlogom. Nikome od igrača se ne duguje ni jedna marka. Ima pet dijelova Intervjua i svi su odlični.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
padobranac1978
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
http://www.****.ba/kanal/sportLuca.Toni je napisao/la:dajte link bahocu i ja da vidim zuju malo
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Sad za sad mozda bi nam najbolje bilo samo poravnati sve tribine sa sjevernom i stadion bi opet bio beton i to armirani beton. Nesto malo poslovnog prostora ispod tribina dati na iznajmljivanje i tako otplacivati taj kredit. A prihodi od sponzora i ulaznica i prodaje igraca bi se ulagale u tim. Previse je u ovoj prici "ovo ono kad oni to mi ovo itd..."
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
s kojim parama?zeljocity je napisao/la:Sad za sad mozda bi nam najbolje bilo samo poravnati sve tribine sa sjevernom i stadion bi opet bio beton i to armirani beton. Nesto malo poslovnog prostora ispod tribina dati na iznajmljivanje i tako otplacivati taj kredit. A prihodi od sponzora i ulaznica i prodaje igraca bi se ulagale u tim. Previse je u ovoj prici "ovo ono kad oni to mi ovo itd..."
treba nam jos igraca iz BiH
- alan ford 26
- Kontakt:
Obzirom da je sada opet zatisje, nema desavanja u klubu, skupstina gotova, ajmo malo o bivsim igracima, uvijek interesantna tema
Sjeca li se ko napadaca Rasida Avdica, ako se tako zove, niko ga nije pomenuo nikako,ako se ne varam, jos jedna nasa fula, od mnogih
Sjeca li se ko napadaca Rasida Avdica, ako se tako zove, niko ga nije pomenuo nikako,ako se ne varam, jos jedna nasa fula, od mnogih
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
A to je onaj, što je došao iz Zrinjskog, u najboljim godinama (24), kao "rješenje" za napad, ali ništa posebno, ne znam šta je s njim poslije bilo.
Ispostavilo se da je i on velika fula.
Ispostavilo se da je i on velika fula.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
e nek su oni prenosili utakmucu lega-sarajevo, a ne prenose vratnik-zeljo...joj ovi kvazi televizija majko moja
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Neka neka, prenosit ce nas u finalu sutra !19TM87 je napisao/la:e nek su oni prenosili utakmucu lega-sarajevo, a ne prenose vratnik-zeljo...joj ovi kvazi televizija majko moja
Ako Željo zaista bude igro finale, ide li se organizovano !?
TM87
Jesam ša'e je napisao/la:ČESTIT BOŽIĆ NAŠIM DRAGIM MANIJACIMA KOJI SLAVE OVAJ BLAGDAN!
AmanijakzO je napisao/la:Sretan Božić svim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti!
1921-2011
Svi pisete neke gluposti a niko da napise rezultate.
- bistrikboy
- Kontakt:
Svim Željovcima katolicke vjeroispovjesti,Cestit Bozic!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Žujo je najiskreniji lik u ovom fudbalu u ovoj našoj napaćenoj državi. Aferim!!
Čestit Božić!
Čestit Božić!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
-
Amar TM'87
- Kontakt:
Zeljo-Vratnik 3-3
BRAĆI MANIJACIMA KATOLIČKE VJEROISPOVIJESTI ČESTIT BOŽIĆ ŽELIM

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- AmanijakzO
- Kontakt:
Znas li tko su strijelci "Želja"?Amar TM'87 je napisao/la:Zeljo-Vratnik 3-3
Dobra tekma samo Zebu iskljuci onaj papak bezveze i drzali smo 2-0 do pred kraj i primamo neki beze gol i nedugo zatim dajemo 3 ali ovi krecu bez golmana i 2 kola primamo brzo i vise nista do krajaAmar TM'87 je napisao/la:Zeljo-Vratnik 3-3
-
Amar TM'87
- Kontakt:
neAmanijakzO je napisao/la:Znas li tko su strijelci "Želja"?Amar TM'87 je napisao/la:Zeljo-Vratnik 3-3
savic je dao 1,2 gola to znam sigurno a za ostala 2 nisam siguran
pridruzojem se cestitkamaDino_TM je napisao/la:Jesam ša'e je napisao/la:ČESTIT BOŽIĆ NAŠIM DRAGIM MANIJACIMA KOJI SLAVE OVAJ BLAGDAN!