FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Lijep rezultat, nema šta. Još ne znam kako nas uzeše kući. Drago mi je što je ekipa ok reagovala poslije tragičnog slučaja, nije bila dobra atmosfera uopšte.
@brko ja se slažem s tobom. Nismo vala nešto ni sjajno odigrali danas. Na vrijeme smo zabili golove i olakšali sebi život. Meni lično su Bojo i Mustafa katastrofa bili danas. Pohvalio bih Erića također - dobrio je vadio projektile od onog seoskog Karlosa. Ali to je on, 2,3 ok i onda neku sljedeću će usrati i šefa i stanicu.
Ovo je nekako slika i prilika ove ekipe i naše igre - dobiju 2,3, zijane kući, išćupaju se na nekom teškom goatovanju i sve tako. Doduše i uz sve probleme koje nas prate. Da bi se smatrao 100% konkurentnim za trofej, ti moraš imati određenu konstantu. A mi je nemamo što je direktna posljedica nedostatka kvaliteta na nekim pozicijama. Ali, borimo se.
@brko ja se slažem s tobom. Nismo vala nešto ni sjajno odigrali danas. Na vrijeme smo zabili golove i olakšali sebi život. Meni lično su Bojo i Mustafa katastrofa bili danas. Pohvalio bih Erića također - dobrio je vadio projektile od onog seoskog Karlosa. Ali to je on, 2,3 ok i onda neku sljedeću će usrati i šefa i stanicu.
Ovo je nekako slika i prilika ove ekipe i naše igre - dobiju 2,3, zijane kući, išćupaju se na nekom teškom goatovanju i sve tako. Doduše i uz sve probleme koje nas prate. Da bi se smatrao 100% konkurentnim za trofej, ti moraš imati određenu konstantu. A mi je nemamo što je direktna posljedica nedostatka kvaliteta na nekim pozicijama. Ali, borimo se.
Željezničar za život cijeli!
Utakmica protiv Širokog u kupu prije 5-6 godina, sjecam se da je otvoren bio samo sjever zbog snijega, utakmica zavrsila 1:1 ako me dobro sluzi pamcenje. Smrz'o se ko picka taj danlijevapolutka je napisao/la: ↑27 nov 2020, 16:40Bilo je i manje. Ja sam bio protiv krupe u kupu kad ih 1:0 uzesmo. Capljic na klupi bio. Mislim da nas je 100 bilo

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Poenta i jeste da ovako odigras. Iskoristis haman sve sanse i na vrijeme. To je ono sto nismo uradili protiv Slobode. Na vrijeme nisi iskoristio svoje sanse i ostavio ih u igri i poslije se pusi. Klinac bi se Sloboda vratila da si sve iskoristio u prvom poluvremenu.SudoHusika je napisao/la: ↑27 nov 2020, 16:55@brko ja se slažem s tobom. Nismo vala nešto ni sjajno odigrali danas. Na vrijeme smo zabili golove i olakšali sebi život.
Ja opet kazem tesko je sad znati sta ce biti jer nemamo predsjednika, Uprava ce se mijenjati i slicne stvari. To se sve mora poklopiti, sklopiti da bi ti znao koje su ti mogucnosti na proljece. Da sad imas Upravu koja ce biti tu i da znas da nece biti promjena mogao bi nesto vise reci. Bitno je skupiti sto vise bodova u ova tri kola i bitno je da smo napokon uzeli tri boda, a ne prosuli sav svoj trud zbog nekih individualnih gresaka. U tri kola 9 golova, a uzmes 4 boda samo zbog svojih budalastina.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Hajdare, samo jedan zadatak imaš u srijedu - da, po mogućnosti, u bolnicu pošalješ onog četnika poganog bilbiju.
Željezničar za život cijeli!
E cuj nasa utakmica sa Zrinjskim na Mojoj Tv. Boze sacuvaj.
100%. Potpisujem od riječi do riječi. Pobjediš 4:0 a onome ko se malo razumije u ovu igru sasvim je jasno zašto nam se dešavaju utakmice kao protiv Krupe, Mladosti, Slobode i neke druge u kojima smo čak i pobijedili. Utakmica copy-paste kao protiv Olimpika, na kraju visoka pobjeda , ali ...Brkooo je napisao/la: ↑27 nov 2020, 16:22Jesi li gledao utakmicu? Jesi li svjestan da smo opet odigrali katastrofalno? Nikakve igre, apsolutno nista i sad kad smo dobili 0:4 sad cemo se kao praviti slijepi i pricati da smo razvalili Mladost. Ne treba da te zavara rezultat i da mislis da smo bili toliko superiorni. Jedino sto je bitno je pobjeda, sve ostalo se mora popraviti.PointBlank je napisao/la: ↑27 nov 2020, 15:08I sve je ovo super, samo ne kontam ove likove koji do prvog gola crnjace, nema, katastrofa, raspadamo se, losi smo... zabijemo prvi, cuvaj kofol Kosorića, losi smo i dalje... i kad nakucamo 4 gola, onda ili se usute, il se hinjavo prislone ovima sto se raduju.
Sve dok nismo zabili drugi gol utakmica je mogla otici i na drugu stranu, samo Mladost nije imala napadaca i raspolozene igrace pa da nas kazni kao sto su neke druge ekipe uradile. Milion prodatih lopti Boje, Mujezinovica, Alispahica, Hajdarevica u opasnim zonama nakon kojih nas na nasu srecu nisu kaznili. Konstantno ispadanje nasih bekova nakon kojih stoperi napustaju svoje pozicije da bi zaustavili protivnika itd. Jednostavno, jako naivno i lako pravimo gluposti pred svojim golom. Sami sebi to radimo, cak i kad protivnik nema toliki uticaj na to, npr. Mujezinovic bez ikakve potrebe na 30-tak metara od naseg gola(nikoga nema oko njega) se okrece prema nasem golu i gura u noge loptu igracu MDK koji onda krece ka nasem golu i onda Ikic mora izaci na 20 metara od gola i klizecim startom zaustaviti protivnika. Znaci nije Mladost stvorila tu priliku nego smo je mi sami sebi stvorili bez ikakvog razloga. Da ne spominjem ostale..
Ne treba da te cudi sto smo kiksali protiv Slobode jer smo skoro iste stvari i danas radili, samo danas protivnik nije to iskoristio a mi svoje sanse na svu srecu jesmo..

Rekao bi covjek navikli pobjedjivati svako kolo po 7-8:0 pa sad nije ok, a ustvari ovo nam najubjedljivija pobjeda ove sezone. 

- svrakino1921
- Kontakt:
Hocel bit veceras snimak nase utakmice na BHT 1
Ili je to prevaziđeno
Ili je to prevaziđeno

-
- Kontakt:
Prevazidjeno a steta , cesto sam gledao ...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 17:44Hocel bit veceras snimak nase utakmice na BHT 1
Ili je to prevaziđeno![]()
Željezničar - Gošk 3-0. Kup, sezona 2015/16.deno_TM87 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 16:57Utakmica protiv Širokog u kupu prije 5-6 godina, sjecam se da je otvoren bio samo sjever zbog snijega, utakmica zavrsila 1:1 ako me dobro sluzi pamcenje. Smrz'o se ko picka taj danlijevapolutka je napisao/la: ↑27 nov 2020, 16:40Bilo je i manje. Ja sam bio protiv krupe u kupu kad ih 1:0 uzesmo. Capljic na klupi bio. Mislim da nas je 100 biloMislim da nas ni 200 nije bilo.
Ne znam jel bilo 300 ljudi na stadionu. Tužna atmosfera te polusezone, Željo loš, a Manijaci nisu navijali.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala prijateljuHeraklitMracni je napisao/la: ↑27 nov 2020, 17:46Prevazidjeno a steta , cesto sam gledao ...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 nov 2020, 17:44Hocel bit veceras snimak nase utakmice na BHT 1
Ili je to prevaziđeno![]()
Da ne cekam bezveze
Komitet za takmicenje"Odbacuje se prijava za pokretanje disciplinskog postupka protiv trenera Amara Osima, podnesenu od strane Komiteta za takmičenje NS/FS BiH, na osnovu člana 108. stav 1. tačka b) Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH", navodi se u obrazloženju odluke.
Onda mozes misliti koliko su nam se puta posrali u cejf, pa vise ni pobjede od 4-0 ne dozivljavamo kao trijumf, jer znamo da ce nas opet sj.ebat.

Kako smo igrali radio sam danas pa nisam gledao
Pobjeda za predsjednika idemo još jače
Naši ako su pametni trebaju zaganjat ovog Alića prema izvještaju dere slobodne udarce
Pobjeda za predsjednika idemo još jače
Naši ako su pametni trebaju zaganjat ovog Alića prema izvještaju dere slobodne udarce
mosa lošmi stićko tit-ula!
- plavousrcu
- Kontakt:
Odlicno odigrali. Eric imao par dobrih intervencija. Mozda malo djelovalo sporo, ali od prve minute voda isla na nas mlin. Luka odlican, Ermin opasan ko zmija. Samo da nam je on bio zdrav u ovim utakmicama na Grbavici gdje smo prosuli bodove sve bi bilo drugacije.
S obzirom kakva je godina 6x vise treba uzivati u nekom lijepom trenutku jer obicno poklopi neki losi nakon nekog vremena. Uzivaj dok traje sto bi se reklo. Ne trazi manu lijepim trenucima.

Hajde Krpa molim te
- plavousrcu
- Kontakt:
Ma realno ne treba nam. Volio bih dobro krilo. Imamo Luku, samo da uveze par utakmica. Odlican napadac, imas onda Ermina koji moze igrati svasta nesto, imas Lendru. To bi bilo samo kamaranje, a nemamo mi para za takve avanture.
S obzirom da igramo 442 umjesto Hajrica bio bi odlican izbor, ali pretesko pogotovo sad kad ne znamo ni sta ce se desiti na zimu. Nije on jeftin nimalo.plavousrcu je napisao/la: ↑27 nov 2020, 19:39Ma realno ne treba nam. Volio bih dobro krilo. Imamo Luku, samo da uveze par utakmica. Odlican napadac, imas onda Ermina koji moze igrati svasta nesto, imas Lendru. To bi bilo samo kamaranje, a nemamo mi para za takve avanture.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], b00t, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921 i 66 gostiju.