FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znači izmjene su pozicija za poziciju, nema sanse da recimo neko ofanzivniji zamijeni nekog defanzivnijeg. Nije kriv Handžić ništa. Ne stavlja on sam sebe u sastav, ja bih centarfora iz kadeta stavio. Potpisite Bekica bar do pauze.
Dajte mi ime menadžera koji je prodao ovog Jukića da i mene uvali kome
Sljedece kolo +8
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Kako svi igraci veleza prilaze i cestitaju Handžiću 

You are someone else I am still right here
- egocentrik
- Kontakt:
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ovi misevi psovaci pljuvaci kad izadju iz rupa ogade ti i temu i forum. Poserem se na te kvazi navijace
-
- Kontakt:
Mi svi budale jer smo frustrirani prosipanjem bodova zbog kloca, a eto vas dvojica ste pametni.Hztesanj je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:55Takvi ljudi koji to mogu psovati i poželjeti ne zaslužuju ni da se raduju pobjedamaforza_juve je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:53Ocekivanja su velika ali isto tako navijaci lete visoko zato i kazem ne daj Boze dva poraza bilo bi prijetnji.
Covjek da promasi jos 10 zicera nije on kriv sto igra i sto nema drugog napadaca
- ElCartel11
- Kontakt:
Bod ko kuca kao sto sam pisao za vrijeme tekme.
Danas je pozitivno sve u svemu sto cemo imati taj rekord od godinu dana bez poraza u domacem prvenstvu.
Sve ostalo zaboraviti sto prije i pripremiti se za Radnik.
Danas je pozitivno sve u svemu sto cemo imati taj rekord od godinu dana bez poraza u domacem prvenstvu.
Sve ostalo zaboraviti sto prije i pripremiti se za Radnik.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 28 nov 2020, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Baza bez poraza i 26 remija 

- SedrenikHz
- Kontakt:
Vrh nakon crvenog, opet ekipa pala zbog debila Handzica.
A vas koji nesto serte Tataru zbog cijepanja nabijem vas na k. Momak u revoltu krivo mu log u glavi godinu bez poraza, da ne padnemo psihicki, vi se tog svezali, on ce se dajem ruku vec sutra izvinuti zbog ovog.
YEBO VAS HARIS U PAKAS
A vas koji nesto serte Tataru zbog cijepanja nabijem vas na k. Momak u revoltu krivo mu log u glavi godinu bez poraza, da ne padnemo psihicki, vi se tog svezali, on ce se dajem ruku vec sutra izvinuti zbog ovog.
YEBO VAS HARIS U PAKAS
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
16 utakmica - 0 poraza
Idemo dalje
Volim te Saraj'vo!!!
Idemo dalje
Volim te Saraj'vo!!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- forza_juve
- Kontakt:
Takvi se i ne raduju pobjedama, tu su samo da pljuju, vrijedjaju, prijete i tako to.Hztesanj je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:55Takvi ljudi koji to mogu psovati i poželjeti ne zaslužuju ni da se raduju pobjedamaforza_juve je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:53Ocekivanja su velika ali isto tako navijaci lete visoko zato i kazem ne daj Boze dva poraza bilo bi prijetnji.
Covjek da promasi jos 10 zicera nije on kriv sto igra i sto nema drugog napadaca
Kazem opet prvo je Hadzija kriv sto nije doveo napadaca pa onda Vinko sto mu lopata igra u napadu.
Handzic je najmanje kriv i Dusan bi igrao da nema ko
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Tatar nije ni zaslužio drugi žuti, kakvo tjeranje.fera je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:49Da se tjera ko sto se ovdje pise mi bi se za opstanak borili.
Po meni je sve ovo ok desi se i greska dobije se crveni nije kraj svijeta. Nama samo napadac fali al to svi znaju s tim da bez povrede Ahmetovica bi to manje dolazilo do izrazaja.
Sramota je da se nekome govori da umre svako malo jer necija greska i splet okolnosti je dovelo do toga da bude prvi napadac.
-
- Kontakt:
Na kraju i bod ko tri, samo moj benjo naivno crveni si dobio, ne vjerujem, ali sanse u prvom nismo iskoristili i na kraju zadovoljni moramo biti.
Sad radnika dobiti i nastaviti dobar niz bez poraza .
Ja volim, volim samo tebeeee.....

Sad radnika dobiti i nastaviti dobar niz bez poraza .

Ja volim, volim samo tebeeee.....

04.10.2009 !
Bas tako.. krivo mi je sto je to uradio.. al jbg.u revoltu..SedrenikHz je napisao/la: ↑28 nov 2020, 16:58Vrh nakon crvenog, opet ekipa pala zbog debila Handzica.
YEBO VAS HARIS U PAKAS
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Yebem ti sve glupo Handzicu
Sad se nadat da ce sljedece kolo Zrinjski uzeti kone, uz nasu pobjedu...
Na pauzi dovesti 3 spica, cisto da budemo sigurni da kloc vise nikad ne mora uci u igru
Sad se nadat da ce sljedece kolo Zrinjski uzeti kone, uz nasu pobjedu...
Na pauzi dovesti 3 spica, cisto da budemo sigurni da kloc vise nikad ne mora uci u igru
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Staviti kakvog kadeta u napad kad su juniori već podbacili ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, gh0stHZ, Hrasno15, Lavcina, Maestro^^, MaroonBjelave, napoleon72, rimljanin90, Vanja8, ŠTA_JE i 107 gostiju.