FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo Borac remi u 89oj minuti
Pitaj gospođu jesam li ohladiorobertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:50Oooo druze ja mislio ti ohladio na Vlakovu!! Izvini drug![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Kad bi ja imao gospodju zajebo si se

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
ajdohordas je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:28Ja nigdje ne vidim da se neko žali na remi i da je nezadovoljan. Ne znam buraz šta pokušavas dokazat sa tim postovima.
Fakt je da smo svi nezadovoljni zbog jednog, a to je Handžić. I to je sva priča.

I jesi za kobilerobertkosar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:55Kad bi ja imao gospodju zajebo si seImam kobilu u stali pa ako mozes zitgu bujrum
![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Lištica prva do boda, a mi ćemo prvi do bodova u BL 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Neka se ostali bave sobom, mi idemo lagano, od utakmice do utakmice.Historicar je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:54U narednoj sedmici ce biti pod strašnim pritiskom, pogotovo protiv nas, mi to moramo iskoristiti.
U slijedeće 3 utakmice 7-9 bodova realno, i onda lagodno na zimsku pauzu.
U pauzi presložiti kockice i onda polako formirati i spremati tim za Evropske utakmice. Dugoročni planing je osnova uspijeha.
Moram saćuvati malo rasola za maj, trebaće nakon Vjećne vatre.

Onda su i zasluzili titula.PeppermintSA je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:35I sad nek skretnica dobije u Mostaru, sto nije isključeno jer ih sere u gostima k’o nikog, ti ideš Borcu koji boda kući ne može prosuti i koje sudije guraju i rukama i nogama i eto ih na -2. I onda prvo kolo proljetnog dijela derbi na krmetnjaku. Umjesto da riješiš titulu u prvoj polusezoni i završiš s desetak bodova prednosti, njima otvaraš da mešetare u drugoj polusezoni. Fuj!!!
Ako dobiju Zrinjskog u Mostaru, Listicu kuci, i nas na Sugavici. I na kraju tu prednost zadrze.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Kometa, već sam ti jednom napisao da koristiš opće diskusije FK Sarajevo, ovo je tema za naše navijače. Generalno ne pišeš ništa loše ali bi te još jednom zamolio da se prebaciš tamo.Vanja8 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:38Fakat ne znam zašto Pises na našoj temi,ne vrijedjas nikog,ali drug komentare ostavi za Opste teme i tamo komentarisi o jagnjadima u Izraelu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dozvolit ćuJadnimi je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:57ajdohordas je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:28Ja nigdje ne vidim da se neko žali na remi i da je nezadovoljan. Ne znam buraz šta pokušavas dokazat sa tim postovima.
Fakt je da smo svi nezadovoljni zbog jednog, a to je Handžić. I to je sva priča.
![]()

Podrška Benjaminu!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bolan samo opušteno, vjeruj miPeppermintSA je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:35I sad nek skretnica dobije u Mostaru, sto nije isključeno jer ih sere u gostima k’o nikog, ti ideš Borcu koji boda kući ne može prosuti i koje sudije guraju i rukama i nogama i eto ih na -2. I onda prvo kolo proljetnog dijela derbi na krmetnjaku. Umjesto da riješiš titulu u prvoj polusezoni i završiš s desetak bodova prednosti, njima otvaraš da mešetare u drugoj polusezoni. Fuj!!!
Da je Benjo trebao derati dres, nije.
Da mu se treba psovati, ne treba.
Da ga treba otjerati, ne treba.
Da ga treba kazniti, treba.
I njega i ostale upozoriti da je takvo nesto neprihvatljivo.
Idemo dalje, naredni je Radnik.
Da mu se treba psovati, ne treba.
Da ga treba otjerati, ne treba.
Da ga treba kazniti, treba.
I njega i ostale upozoriti da je takvo nesto neprihvatljivo.
Idemo dalje, naredni je Radnik.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nije tragedija odigrati 0-0 u Mostaru, ali je tragedija imati Harisa Handžića kao prvu opciju u napadu. Iole pristojan napadač bi danas 2 gola lagano zabio.
Po pitanju Tatara mislim da je dosta pao psihički, ali to ne znači da trebamo zaboraviti dobre partije i psovati mu od A do Ž zbog nesmotrene reakcije nakon crvenog kartona.
Po pitanju Tatara mislim da je dosta pao psihički, ali to ne znači da trebamo zaboraviti dobre partije i psovati mu od A do Ž zbog nesmotrene reakcije nakon crvenog kartona.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jbt Salah padne u formi, sve je to normalno. Da uvijek igra u formi kao na početku sezone, igrao bi u Arsenalu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, broj6, Confiance, forgempp, mire971, napoleon72, nedimmmm1337 i 85 gostiju.