pristajem, ako ces ti vozit ekspediciju da nas ugasi, obzirom na tvoje znanje o lokacijama stadiona, potrajat ce
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Od svih trenera u državi, Jagoda je ipak najveci demagog i ublehaš.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:08E, pa Borac je prvi, Borac će biti prvi i Borac će biti šampion. To vam jasno kažem.
Nije smak svijeta, ali je šamar. Idemo dalje
Pali smo, četvrto mjesto nas ne zadovoljava!
Vlado Jagodić nakon što je ostao bez pobjede u 90. minuti: To je fudbal, desi se...
Još ti se hiljadu puta desilo![]()
- Merakk1921
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:17Ja mislim da ste vi jedini simpatizeri nekog kluba na zemaljskoj kugli koji su slavili neriješen rezultat protiv kluba sa kojim se borite za titulu, a koji je u tom momentu u prednosti 4-5 bodova. Pri tome ste još kao provocirali suparničke simpatizere.Merakk1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:21
Ovi uhljupi ko da imaju 14 bodova vise, pa ima jos da se igra, u najboljoj jeste poziciji al ne mora nista da znaci na kraju..uhljupi
Pa slavimo jer ste trebali 3:0 da vodite, pa smo vas na kraju trebali pobjediti onakvi ranjivi nikakvi.. kao sto bi i vi slavili da smo vas ubili prvo pol, i kad se najmanje nadate da cete odigrati dobro ovo drugo, vi odigrate.. i ne bi slavio?
- ElCartel11
- Kontakt:
Njima je bitno samo, da Sarajevo ne pobjedi oni odmah slave.
Slavljeničar
Slavljeničar
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
365 dana bez poraza. Nezabiljezeno dosad kod nas. Aktuelni prvak drzave. Prvak i godinu prije. Prvi na tabeli i godinu poslije i nema tendencije da ce se nesto promijeniti. Klub stabilan, igraci i uposlenici sretni, ima se se para i za transfere u odredjenom 'rangeu'. Vecinski vlasnik zadovoljan, navijaci zadovoljni. Igramo svake godine sa Celticom. Protivnici slave remije protiv nas. Mi kad smo losi, remi je maximalna nuspojava, i sa igracem manje, svejedno. Imamo privilegiju da gledamo i radujemo se Rahmanovicu, Tataru, Milicevicu, Djokanovicu, Pejovicu, Ahmetovicu bez obzira na povredu, mnogo radosti je donio. Ja ne bih vise ni manje.. Dovest cemo napadaca na zimu. Oho vam se svima redom.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Samo sto se prvenstvo registruje trenutnim stanjem tek ako se prekine nakon 22.kola.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:44Tesko ce Borac ostat 4 na tabeli
Ne znam s kim igraju sljedece kolo u gostima
Ali Sarajevo ne mogu dobit sa ovakvom igrom za vikend sljedeci
I da ih guraju sudije protiv Sarajeva opet tesko i do remija da dođu
Ne razumijem se bas u taktike fudbalske igre rombove ovo ono
Al Ziljkic ne moze driblat tek tako bekove Sarajeva ili Zakaric da suta ljevicom sa 25 metara i da ce uci protiv Sarajeva
Mora Borac nesto mjenjat ili trenera ili dovest jos igraca
Opet kao i prosle sezone posustaju i gube i 4 mjesto
Ili prekinut prvenstvo i spasit 4 mjesto
Ako se prekine ranije, sve se ponistava, tako da Borac mora ostati na 4.mjestu jos 6 kola da bi Europu vidio u slucaju prekida
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
Aj sad mi ostali pogadjamo koliko je komšinica završilo na respiratoru dok su pročitali ovaj post ?Steven11 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:51365 dana bez poraza. Nezabiljezeno dosad kod nas. Aktuelni prvak drzave. Prvak i godinu prije. Prvi na tabeli i godinu poslije i nema tendencije da ce se nesto promijeniti. Klub stabilan, igraci i uposlenici sretni, ima se se para i za transfere u odredjenom 'rangeu'. Vecinski vlasnik zadovoljan, navijaci zadovoljni. Igramo svake godine sa Celticom. Protivnici slave remije protiv nas. Mi kad smo losi, remi je maximalna nuspojava, i sa igracem manje, svejedno. Imamo privilegiju da gledamo i radujemo se Rahmanovicu, Tataru, Milicevicu, Djokanovicu, Pejovicu, Ahmetovicu bez obzira na povredu, mnogo radosti je donio. Ja ne bih vise ni manje.. Dovest cemo napadaca na zimu. Oho vam se svima redom.

Ja tipujem na onog @merak1921

Steven11 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:51365 dana bez poraza. Nezabiljezeno dosad kod nas. Aktuelni prvak drzave. Prvak i godinu prije. Prvi na tabeli i godinu poslije i nema tendencije da ce se nesto promijeniti. Klub stabilan, igraci i uposlenici sretni, ima se se para i za transfere u odredjenom 'rangeu'. Vecinski vlasnik zadovoljan, navijaci zadovoljni. Igramo svake godine sa Celticom. Protivnici slave remije protiv nas. Mi kad smo losi, remi je maximalna nuspojava, i sa igracem manje, svejedno. Imamo privilegiju da gledamo i radujemo se Rahmanovicu, Tataru, Milicevicu, Djokanovicu, Pejovicu, Ahmetovicu bez obzira na povredu, mnogo radosti je donio. Ja ne bih vise ni manje.. Dovest cemo napadaca na zimu. Oho vam se svima redom.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kaze 365 dana neporazeni.. Pola decembra, januar, februar vise od pola pauza. Druga polovina marta, april, maj, juni.
Koliko kola se odigralo u tih 365 dana?
Za rezultate u ovoj sezoni svaka cast!
365 dana.
Koliko kola se odigralo u tih 365 dana?

Za rezultate u ovoj sezoni svaka cast!
365 dana.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Koliko dana je proslo od 30.11.2019.? Svi ste imali pravo ne izgubiti 365 dana, ali Mladost, Krupa i ostali giganti se ne slazu s tim.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa onda zaboravite to "ima još da se igra" sa tim luzerskim stavom.Merakk1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 00:02SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:17Ja mislim da ste vi jedini simpatizeri nekog kluba na zemaljskoj kugli koji su slavili neriješen rezultat protiv kluba sa kojim se borite za titulu, a koji je u tom momentu u prednosti 4-5 bodova. Pri tome ste još kao provocirali suparničke simpatizere.Merakk1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:21
Ovi uhljupi ko da imaju 14 bodova vise, pa ima jos da se igra, u najboljoj jeste poziciji al ne mora nista da znaci na kraju..uhljupi
Pa slavimo jer ste trebali 3:0 da vodite, pa smo vas na kraju trebali pobjediti onakvi ranjivi nikakvi.. kao sto bi i vi slavili da smo vas ubili prvo pol, i kad se najmanje nadate da cete odigrati dobro ovo drugo, vi odigrate.. i ne bi slavio?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Google je besplatankillafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:32pristajem, ako ces ti vozit ekspediciju da nas ugasi, obzirom na tvoje znanje o lokacijama stadiona, potrajat ce

killafrommanilla je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:32pristajem, ako ces ti vozit ekspediciju da nas ugasi, obzirom na tvoje znanje o lokacijama stadiona, potrajat ce

Mislim da bi najpostenije bilo da savez ove godine odluci da titulu ne daju nikome. Svi klubovi koji se bore za istu (FK Sarajevo, zrinjski, zeljo itd) gube bodove od seoskih ekipa poput vrabcica, siminog hrama, doboja kod kaknja i ostalih slicnih vukojebina, znaci niko ne zasluzuje bilo kakvu titulu. Najpostenije bi bilo da kazu yebite se svi i igrajte onako.
-
- Kontakt:
Oba penala čista. Ako je ovo krađa, šta je ono što balavi mujić iz banovića radi Slobodi u svakom meču sa ssh?
Vidim nesto nije jasno nekima, ne znaju koliko dana je od 30.11.19 do 30.11.20.
Udzbenik moja okolina, IV razred osnovne skole. Da pomognem, onako slikovito, zemlja je obisla cijeli krug oko sunca, Sarajevo izgubilo nije....
Je li jasnije sad malo?

Udzbenik moja okolina, IV razred osnovne skole. Da pomognem, onako slikovito, zemlja je obisla cijeli krug oko sunca, Sarajevo izgubilo nije....
Je li jasnije sad malo?

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], laszlo, MostarReds22, Najprvi, NeSamSafetee i 27 gostiju.