Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Smecari sa SK su Srbiju za bh trziste stavili na SK 1 da u RS se moze gledati, nas stavljaju na Novu Sport mater im jbm
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tesko je reci kakve su sanse. Da smo ozbiljnija drzava, vjerujem da bi to bila formalnost, ali ovako je realnija ova druga opcija. Ima puno primjera da su neki kosarkasi zaigrali u drugim selekcijama, a da prije 16. godine nisu imali pasos te zemlje i naravno ne vode se kao stranci. Eto neko je na forumu spomenuo Radoncica, za kojeg sam 99% siguran da nije imao crnogorski pasos prije te famozne granice od 16 godina. Mislim da je momak rodjen u Njemackoj i da je poslije zivio u Srbiji i Spaniji, a da s Crnom Gorom nije imao nikakve veze sve dok se nije odlucio igrati za njihovu seniorsku reprezentaciju.
Neki spominju da Alibegovic vec ima dva drzavljanstva i da mozda nece da se odrekne americkog ili italijanskog, sto mozda i jeste tacno, ali cije onda drzavljanstvo ima Garza (pored americkog), pa se opet tretira jednako kao Amar?
Ali kakva perverzija hotel Hills, kad pogledas ovaj detalj kao da je na PS-u igrica. Stvarno svjetski...
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Pa zar može ovo ovako j.e.bote??? Valjda mora biti tv sa nacionalnom frekvencijom kad se rprezentacija prenosi, npr nova bh...legenda reala je napisao/la: ↑29 nov 2020, 01:13Smecari sa SK su Srbiju za bh trziste stavili na SK 1 da u RS se moze gledati, nas stavljaju na Novu Sport mater im jbm
mi smo BiH, samo nasu mora sa nacionalnom frekvencijom, u suprotnom ne bi mogao gledati meceve drugih selekcija na SK kad se desi isti terminBosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:12Pa zar može ovo ovako j.e.bote??? Valjda mora biti tv sa nacionalnom frekvencijom kad se rprezentacija prenosi, npr nova bh...legenda reala je napisao/la: ↑29 nov 2020, 01:13Smecari sa SK su Srbiju za bh trziste stavili na SK 1 da u RS se moze gledati, nas stavljaju na Novu Sport mater im jbm
I ova pravila o kojima pricamo su vezano za fudbal.
Da li je u kosarci isto, nemam informaciju, a i ako jesu, opet kazem reprezentacije drugih zemalja moze staviti gdje hoce
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
- Kontakt:
Pa ja i govorim samo za nas, valjda su ista pravila i za fudb., koš., rukom. i sve ostel reprezntacije BiH... Mora biti nacionalna frekvencija...farenhajt je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:27mi smo BiH, samo nasu mora sa nacionalnom frekvencijom, u suprotnom ne bi mogao gledati meceve drugih selekcija na SK kad se desi isti terminBosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:12Pa zar može ovo ovako j.e.bote??? Valjda mora biti tv sa nacionalnom frekvencijom kad se rprezentacija prenosi, npr nova bh...legenda reala je napisao/la: ↑29 nov 2020, 01:13Smecari sa SK su Srbiju za bh trziste stavili na SK 1 da u RS se moze gledati, nas stavljaju na Novu Sport mater im jbm
Da li je u kosarci isto, nemam informaciju, a i ako jesu, opet kazem reprezentacije drugih zemalja moze staviti gdje hoce
Pa on gore pita zasto su SRBIJU stavili na SK, pa moze zato sto smo mi BiH, a u Srbiji je RTS uzeo prava na kosarkuBosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:30Pa ja i govorim samo za nas, valjda su ista pravila i za fudb., koš., rukom. i sve ostel reprezntacije BiH... Mora biti nacionalna frekvencija...farenhajt je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:27mi smo BiH, samo nasu mora sa nacionalnom frekvencijom, u suprotnom ne bi mogao gledati meceve drugih selekcija na SK kad se desi isti terminBosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:12
Pa zar može ovo ovako j.e.bote??? Valjda mora biti tv sa nacionalnom frekvencijom kad se rprezentacija prenosi, npr nova bh...
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
-
- Kontakt:
na kraju posta je napisao:farenhajt je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:33Pa on gore pita zasto su SRBIJU stavili na SK, pa moze zato sto smo mi BiH, a u Srbiji je RTS uzeo prava na kosarkuBosnausrcu9 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:30Pa ja i govorim samo za nas, valjda su ista pravila i za fudb., koš., rukom. i sve ostel reprezntacije BiH... Mora biti nacionalna frekvencija...farenhajt je napisao/la: ↑29 nov 2020, 11:27
mi smo BiH, samo nasu mora sa nacionalnom frekvencijom, u suprotnom ne bi mogao gledati meceve drugih selekcija na SK kad se desi isti termin
i onda sam ja pitao pa zar može to tako...nas stavljaju na Novu Sport mater im jbm
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ja protestvujem sto i nas nisu stavili na SK 1 kao i Srbiju jer sad svi imaju SK , al ocigledno ih nije briga za navijace BIH i svima je jasno da je ovo politicka igra i da za sviju ne vaze ista pravila, kad imaju tu Novu Sport zasto i Srbiju za bh trziste ne stavljaju na taj kanal nego samo nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta sve ima nasa METROPOLA
Ovo sa arenom hotela Hills je cista perverzija
Kazu ovi iz FIBE ne mogu da vjeruju da ovo ima kod nas
VOLIM TE METROPOLO
VOLIM TE METROPOLO
Sticajem okolnosti ucestvovao sam u gradnji tog objekta prošle godine. Vodio sam krovopokrivačke radove (hidro i termoizolacija). Objekat je prvoklasan i jedinstven u BiH.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:07Sta sve ima nasa METROPOLA
VOLIM TE METROPOLO
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
em sto smo multikulturalno drustvo sa objektima mnogih religija, tu si i gradevine od socijalzma (jos u funkciji) pa do novije gradesvrakino1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:07Sta sve ima nasa METROPOLA
VOLIM TE METROPOLO
Imal' link za veceras ...?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Ima li gdje stream za veceras?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
hoce bugari da zakomplikuju grupu, nadam se da cemo rijesiti mi svoje pitanje jos veceras
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li gdje stream bem im femeliju i TV drzavnu?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vode Bugari protiv Grcke 10 razlike na poluvremenu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
ako Baho prenosi, onda bolje nemoj tražit stream

šta nam znači pobjeda Grčke?
Trenutno korisnika/ca: ASD, costacurta08, Divos, mahic, MrPink, Nemanja86, TripleThreat i 24 gosta.