Jeste jasno nam je profesor
Al niste igrali na Grbavici od 30.11.19.-30.11.20.
Zadnji put na Grbavici 5 komada ste primili

Jeste jasno nam je profesor
A da nisi mozda pomislio da Vinko nije htio da dovedemo spica ?
Sve to stoji, ali besmisleno je hvalisati se kako nisi izgubio 365 dana a u tom periodu nije bilo ni 200 dana "aktivne igre". Opet kazem, za ovu sezonu bez poraza svaka cast.
I ta je besmislena statistika odgovor na neke atake na naseg Sefa struke.
Niko to ne spori, tacno je. Na Grbavici cemo igrati 27.02.21 godine.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 12:14Jeste jasno nam je profesor
![]()
Ako Borac ne prekine prvenstvoSteven11 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 13:22Niko to ne spori, tacno je. Na Grbavici cemo igrati 27.02.21 godine.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 12:14Jeste jasno nam je profesor
![]()
28.02.21. ce biti 455 dana bez poraza.
Sta vam je ba ljudi, covjek je iz frustracije to uradio, kasnije skontao sta je uradio i izvinio se. Pravite sranje iz nicega bukvalno, pa Luka Doncic je poderao dres prosle sezone iz frustracije isto zbog sudija i sad ga trebalo otjerati iz kluba?Miljacka je napisao/la: ↑29 nov 2020, 16:12Za ono sto je uradio je zasluzio da mu se najebemo svega. Ali to ne znaci da smo mi zaboravili sta sve je on uradio. Sta trebamo, reci mu kako nema veze sto je poderao dres i da moze kad god hoce isto uraditi??? Covjek je i sam svjestan da je pogrijesio i izvinuo se, dakle donekle se i sam pomirio i ocekivao j.ebanje svega. Niko nije iznad Sarajeva i nedopustivo je da igrac podere dres, makar zabijao svaku tekmu po dva komada i svaku titulu nam donio. Ono sto je dobro u svemu ovome je da je shvatio da je pogrijesio i od mene licno ima oprost s tim da se ovo nikad vise ne smije ponoviti.
Ovo debili stavili isti termin Sarajevo sa derbijem Zri ZeljMortemHz je napisao/la: ↑29 nov 2020, 12:29U utorak igraju Tuzla City i Velež od 13 sati, dok će od 17 sati Široki Brijeg na Pecari ugostiti FK Sloboda.
U srijedu Olimpik od 13 sati dočekuje Mladost, dok u istom terminu Krupa dočekuje u lokalnom derbiju Borac.
Od 17 sati u derbiju kola Zrinjski dočekuje Željezničar, a Sarajevo na stadionu Asim Ferhatović Hase Radnik iz Bijeljine.
Današnje 16. kolo Premijer lige se završava duelom Radnika i Krupe u Bijeljini.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Hrammm1921, Jadnimi, mosarajvosa83 i 21 gost.