Jebote zivot i o titulu pricamobraco je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:30Zrinjskog i Radnika smo pobjedili svaki put otkad smo novi travnjak stavili. Ostali su nam svi bar bod izbilivoltron30 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 15:25Braco, ko nam lezi na Grbavici od kako smo travnjak promijenili?braco je napisao/la: ↑29 nov 2020, 14:32
Mene je Širokog najviše strah u ove 3 utakmice što su ostale. Široki nam nikako ne leži na Grbavici, kao ni Sloboda. Vjerovali ili ne, u posljednjih 10 godina smo samo 4 puta pobjedili Širokog na Grbavici u ligaškim mečevima, a posljednja domaća pobjeda u ligi protiv njih je bila 2016. godine golovima Lendrića i Steve Nikolića. Od tada 2 remija i 2 poraza na Grbavici sa njima.![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
Kakva titula
Oni s lavora ce kupiti koju tekmu ako zaFali koji bod.
Barem da je kup uzeti
Oni s lavora ce kupiti koju tekmu ako zaFali koji bod.
Barem da je kup uzeti
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Svi se mi potajno nadamo tituli.
Ali na proljeće očekujem baš lakrdiju što se tiče Borca
Ali na proljeće očekujem baš lakrdiju što se tiče Borca
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Rijad Bajić grije klupu u Askoliju, klubu iz Serije B.
Karijera mu ide rapidno ka dnu.
Treba neku pozajmicu zaganjat da ga vratimo u život.
Karijera mu ide rapidno ka dnu.
Treba neku pozajmicu zaganjat da ga vratimo u život.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Cocalić, Bajić, krilo i golman.
Moja Želja.
Moja Želja.
Vise od tri igraca nama za ovaj prelazni ne treba. Krilo i veznjak prioritet i jos jedna pozicija u zavisnosti kako ce se rijesiti status igraca od kojih nemas korist. Mi cemo na ljeto, svakako, morati veci remont praviti jer ima dosta ovih sto ugovor istice.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nama treba Krpic. Vodja na terenu. Treba nam onaj Sipovicev sprint sa pola terena da stigne loptu. Treba nam malo postovanja prema klubu. Treba nam malo zelje kod igraca da napreduju pa da im Zeljo ne bude vrhunac. Treba nam nase zajednistvo. Svi smo mi svjesni da su stvari u kurcu, da je uprava nesposobna, da bi igraci vise plate, premije za svaku utakmicu i jos X stvari, ali nase dalje podjele, psovanje matera i djece, ismijavanje Hajdara i ostalih nece pomoci.
Kako god da bude, valja nam svaki vikend zivce trositi iz ljubavi, ne zbog rezultata
Kako god da bude, valja nam svaki vikend zivce trositi iz ljubavi, ne zbog rezultata
Sad nije svaki vikend nego uveli i ove radnim danima. 2x sedmicno
-
SudoHusika
- Kontakt:
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Malo realnosti nam ne bi skodilo.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- MocMahale444
A golman?LjoZee je napisao/la: ↑29 nov 2020, 22:42Vise od tri igraca nama za ovaj prelazni ne treba. Krilo i veznjak prioritet i jos jedna pozicija u zavisnosti kako ce se rijesiti status igraca od kojih nemas korist. Mi cemo na ljeto, svakako, morati veci remont praviti jer ima dosta ovih sto ugovor istice.
A stoper?
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:36A golman?LjoZee je napisao/la: ↑29 nov 2020, 22:42Vise od tri igraca nama za ovaj prelazni ne treba. Krilo i veznjak prioritet i jos jedna pozicija u zavisnosti kako ce se rijesiti status igraca od kojih nemas korist. Mi cemo na ljeto, svakako, morati veci remont praviti jer ima dosta ovih sto ugovor istice.
A stoper?
Imas golmana koji je u top tri u ligi, a za stopera vidjet cemo kakav ce biti Miletic u tandemu sa Ikicem. Mada se slazem da nam treba stoper.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ne mozes sad citav sastav mijenjati. Svakako na ljeto igracima na tim pozicijama istice ugovor i morat ces na ljeto dovesti nove.
Erića da prebace u pjetliće, ne bi bio top 3.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:38Imas golmana koji je u top tri u ligi, a za stopera vidjet cemo kakav ce biti Miletic u tandemu sa Ikicem. Mada se slazem da nam treba stoper.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- MocMahale444
wolfie je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:47Erića da prebace u pjetliće, ne bi bio top 3.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:38Imas golmana koji je u top tri u ligi, a za stopera vidjet cemo kakav ce biti Miletic u tandemu sa Ikicem. Mada se slazem da nam treba stoper.
Tu bi mozda ali samo mozda bio u top 3.
LjoZee prioritet se gleda valjda.
Postignes 3 gola u bl i izgubis. Znaci nije greska u navali.
- MocMahale444
gOnjamo titulu, ovaj je trebao dobiti papire poslije bojca.
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Ko su bolji golmani u ligi, ni meni nije ni drag ni dobar ali je u top 3 u ligi. Od njega su bolji Pavlovic i Zlomislic.wolfie je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:47Erića da prebace u pjetliće, ne bi bio top 3.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:38Imas golmana koji je u top tri u ligi, a za stopera vidjet cemo kakav ce biti Miletic u tandemu sa Ikicem. Mada se slazem da nam treba stoper.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Pa nije bas tako lahko dati "papire" nekomMocMahale444 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:56gOnjamo titulu, ovaj je trebao dobiti papire poslije bojca.
Trenutno korisnika/ca: Nekadasiigrostarsno i 23 gosta.