Ma svjestan sam svega @braco. Zato i kazem, da mi je bar to docekati da budem u tom nekom rangu. Mislim da je to ranng nekadasnjih saveznih prvoligasa iz ex Yu.braco je napisao/la: ↑30 nov 2020, 12:03Ako nisi ni među top 3 kluba po finansijama u 36. ligi europe onda ne možeš bolje igrače ni očekivati. Tako da moramo se zadovoljiti s pojačanjima iz Čelika (Jamak, Miletić, Vrhovac, Blažević), Slobode (Alispahić, Bekrić), Zvijezde 09 (Erić), NK Fužinar iz druge slovenske (Ikić) itd.. i molit boga da Amar uradi ono što najbolje zna, a to je da od anonimusa i igrača čija je karijera u padu uspije napravit tim.
Ne možeš očekivati igrače poput onih iz Osijeka ili Rijeke dok dovodiš igrače iz ovih klubova koje sam nabrojao, pravi igrač košta, a mi to sebi ne možemo priuštiti. I pitanje je da li ćemo moći u doglednoj budućnosti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zrinjskom posljednje 2 utakmice nije igrao Filipović zbog povrede i za ovu utakmicu sa nama je još upitan. Inače i Zrinjski je počeo romb igrat tačnije u posljednja 2 kola. To je ovako izgledalo:
--------------Mašić--Ivančić---------------
-------------------Bilbija--------
---------------Enin--Trebotić--------------
-----------------Zlomislić-------------------
Tičinović-Jakovljević-Barbarić-Ćorluka
-------------------Brkić-----------------------
Tačnije u obje je Bekić igrao štopera ali pretpostavljam da ako Jakovljević i Barbarić budu spremni da će obojica početi. Sve u svemu drugačiji sistem Zrinjskog u odnosu na onaj meč kad smo ih pobjedili na Grbavici. Prvenstveno jer u ovom sistemu nema standardnih opasnosti sa krila, Filipovića i Todorovića.
Tačnije u obje je Bekić igrao štopera ali pretpostavljam da ako Jakovljević i Barbarić budu spremni da će obojica početi. Sve u svemu drugačiji sistem Zrinjskog u odnosu na onaj meč kad smo ih pobjedili na Grbavici. Prvenstveno jer u ovom sistemu nema standardnih opasnosti sa krila, Filipovića i Todorovića.
u kolko je tekma u srijedu?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Tičinović je defanzivno ocajan i mislim da cemo imati prilike na njegovoj strani stvarati sanse, ako budu igrali bez krila najveca prijetnja ce bit Bilbija i ako njega uspijemo zatvoriti mogli bismo se posteno potuci.braco je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:58Zrinjskom posljednje 2 utakmice nije igrao Filipović zbog povrede i za ovu utakmicu sa nama je još upitan. Inače i Zrinjski je počeo romb igrat tačnije u posljednja 2 kola. To je ovako izgledalo:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Sigurno će Hajdareviću biti dodjeljen glavni zadatak da čuva BilbijusarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 14:13Tičinović je defanzivno ocajan i mislim da cemo imati prilike na njegovoj strani stvarati sanse, ako budu igrali bez krila najveca prijetnja ce bit Bilbija i ako njega uspijemo zatvoriti mogli bismo se posteno potuci.braco je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:58Zrinjskom posljednje 2 utakmice nije igrao Filipović zbog povrede i za ovu utakmicu sa nama je još upitan. Inače i Zrinjski je počeo romb igrat tačnije u posljednja 2 kola. To je ovako izgledalo:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ikiću polomi kosti nemanji
Bice gusto, bice 0:2
Evo me novi
Citam vas 10 godina dugo
Evo me novi
Citam vas 10 godina dugo
Dobrodosao svaki ludak nam treba
Golmani u našoj ligi su generalno velike kiksare, svi u nekom trenutku naprave idiotske greške. Zadnji golman iz naše lige koji je rijetko pravio glupe greške je bio Kenan Pirić i zato je i napravio najbolji transfer od svih golmana iz lige u zadnjih nekoliko godina.Brkooo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 00:37Kovacevic, Pavlovic, Zlomislic, Brkic, Golubovic, Fejzic, evo 6 boljih golmana od Erica. To sto su bolji od Erica ne znaci da su golmani za nas klub. Jedino Brkic prije povrede je imao kvalitet za Zelju.
Ista prica i za Sinisu bila prije godinu dana, lafo u top3 desna beka u ligi, jes' al' u qrcu. I on i Eric i Blazevic i Veselinovic itd, su obicni polovnjaci koji variraju od utakmice do utakmice..
Za ovaj spisak boljih golmana se slažem, samo ne bih rekao bolji, nego manje gori

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne mogu da vjerujem da arena proda prava za derbi kola, najgledanija tekmu sigurno.. svasta
Ja da mogu da biram doveo bi Zlomislica iz SirokogBrkooo je napisao/la: ↑30 nov 2020, 00:37Kovacevic, Pavlovic, Zlomislic, Brkic, Golubovic, Fejzic, evo 6 boljih golmana od Erica. To sto su bolji od Erica ne znaci da su golmani za nas klub. Jedino Brkic prije povrede je imao kvalitet za Zelju.
Ista prica i za Sinisu bila prije godinu dana, lafo u top3 desna beka u ligi, jes' al' u qrcu. I on i Eric i Blazevic i Veselinovic itd, su obicni polovnjaci koji variraju od utakmice do utakmice..
Mislim da ce ti biti dovoljno sto cu reci da je novinar koji je napisao clanak radio kod Sinana na onom njegovom portalu. Mislim da ti je jasno sve. Pouzdan ko Kosoric u odbrani.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
samo što Amar igra romb što mora jer nemamo krilabraco je napisao/la: ↑30 nov 2020, 13:58Zrinjskom posljednje 2 utakmice nije igrao Filipović zbog povrede i za ovu utakmicu sa nama je još upitan. Inače i Zrinjski je počeo romb igrat tačnije u posljednja 2 kola. To je ovako izgledalo:
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrammm1921, kontra, Mana, Ramirez i 54 gosta.